7.10.2017

#365 Summer Bucket List 2017 - checklist

Kesän alussa laadin Summer Bucket Listin kesälle 2017. Nyt on tullut aika käydä läpi, miten se kesä oikeastaan menikään. Kaikkea en saanut suoritettua, mutta mielestäni onnistuin listan toteutuksessa ihan kohtuullisen hyvin. Ajattelin toteuttaa postauksen vähän erilaisella tavalla, jonka toivon onnistuvan mahdollisimman hyvin. 
En halunnut tehdä tätä postausta englanniksi, koska olisin joutunut tekemään samat kuvat kahdesti, eli postauksesta tulisi aivan liian pitkä luettavaksi, tai tässä tapauksessa enemmän katsottavaksi. Toivottavasti nautitte tämän postauksen lukemisesta :)

HUOM! Jos luet postausta puhelimella ja kuvat näkyvät epäselvinä/huonolaatuisina, lannattaa avata kuva erikseen, niin se näkyy paremmin :) Ajattelin asian vähän huonosti, ja postaus onkin helpompi lukea tietokoneelta tai suuremmalta näytöltä. 


Postausta oli yllättävän kiva toteuttaa ja tehdä, mutta fonttien suuruus osassa näistä kuvista häiritsee hieman. Mitä te piditte tällaisesta tavasta toteuttaa postausta? Olisiko normaali "analyysi" kesälomasta ollut parempi, vai toiko tämä postaus vain mukavaa piristystä? Kerro toki mielipiteesi!

6 kommenttia:

  1. Tämä oli tosi kivasti toteutettu postaus, itse asiassa parmpi kuin normaali analyysi tehdyistä ja tekemättä jätetyistä kohdista! Oli kyllä todella mukavaa selata ja lukea tätä postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ajattelin toteuttaa sen tällä tavalla, koska normaalilla tavalla toteutettuna postauksesta olisi tullut ihan älyttömän pitkä:D Kiva, että pidit :)

      Poista
  2. Mielestäni tämä oli tosi kiva, mieltä piristävä sekä erilainen toteutustapa! Todella kiva idea :) Olisi ollut kiva jos olisit joitakin kohtia kuvaillut ja kertonut miten teit, missä teit tms. Mutta jokatapauksessa postausta oli todella kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jos ensi kerralla lisään vähän selityksiäkin :)

      Poista
  3. Aivan ihana idea ja toteutustapa tällä postauksella!! <33

    VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)