8.10.2019

#432 Uusia kavionjälkiä ja muita kuulumisia

Onpas jotenkin ollut ihan uskomattoman hankalaa löytää aikaa tällekin harrastukselle kaikkien kouluhommien lomasta! Tuntuu, että jokainen postaus on pelkkää kuukausien takaisien tapahtumien kartoittamista ajan tasalle, mutta minkäs teet - onhan sitä pakko levätäkin ajoittain. Ihan kieltämättä blogin jäihin laittaminen tai lopettaminen on käynyt mielessä, mutta olen todennut sen olevan todellisen tahtotilani vastaista. Pysyköön blogi sitten tällaisena satunnaisena kuulumistenkartoituspaikkana, jos en kerran muuta saa aikaan. 
Nyt voi varmastikin puhua ihan virallisesta syksystä näin lokakuun vihdoin ja viimein alettua. Oma syksyni on lähtenyt käyntiin uskomattoman hyvin, ja vaikka stressiä koulunkin ohelta on ajoittain ollut, sen suuremmat onnettomuudet tai muut vastaavat ovat jääneet puuttumaan. En valita, juuri nyt elämä on aika ihanaa ja normaalin leppoisaa arkea. 
Itselläni tuleva yhteishaku ja tulevaisuudensuunnitelmat aiheuttavat päänvaivaa niin hyvässä, kuin pahassakin. Mitään en ole vielä päättänyt tai sulkenut pois, koska aikaa on vielä muutama kuukausi. Toki kaikkein potentiaalisimmat vaihtoehdot on jo mietitty, mutta ne abstraktimmatkin ideat pyörivät yhä päässä. 

Ratsastuskuviot ovat viimeinkin selvinneet ja ilokseni voin ilmoittaa, että heppajutut palaavat blogiin, mikäli aika vain riittää! Muutamien sekoiluviikkojen jälkeen olen hyvää vauhtia juurtumassa Pornaisissa sijaitsevalle Kumpumäen tilalle, jossa olen kohta reilun kuukauden ratsastanut. Totta puhuen olen uskomattoman innoissani näistä uusista tuulista, joita tulevat viikot, kuukaudet ja toivottavasti myös vuodet tuovat mukanaan. Näistä jutuista vähän lisää jossain toisessa postauksessa - jos kuitenkin uteliaisuutesi heräsi, esimakua saat ratsastuskuvioistani instagramista @avotaivutuksia - nimimerkin takaa (linkki). 
Koirillakin menee hyvin! Kuten aikaisemmin mainitsin, ovat kummatkin selvinneet ilman onnettomuuksia. Alma on käynyt ahkerasti harjoittelemassa metsästystä enemmän varsinaisen metsästyksen alkua. Joinakin kuluneista viikonlopuista se sai ensimmäisen, noin puolen tunnin mittaisen hirvihaukkunsa. Varsinainen työskentely tällä hirvellä kesti puolisentoista tuntia, johon sisältyi tämän karkon kiinniottaminen kahteen kertaan. 

Pörri puolestaan ei juoksujensa takia nyt muutamaan viikkoon ole vapaana päässyt juoksemaan, mutta uskoakseni seuraavina se olosuhteiden puitteissa pääsee harjoittelemaan. Viikonloppuisin Alman ollessa metsällä, olemme Pörrin kanssa kävelleet pitkähköjä metsälenkkejä tarvittavan liikunnan saavuttamiseksi. Tästä Pörri on nauttinut, vaikkakaan ei yhtä paljoa, kuin vapaana juoksemisesta olisi nauttinut. Näillä kuitenkin mennään aina tietyn aikaa vuodesta. 
Mainitsen vielä, että Pörri ei ole nauttinut siitä, että on joutunut jäämään pois metsäreissuilta. Se on osoittanut mieltään äärimmäisen syyllistävän katseen lisäksi repimällä pihakeinumme tyynyn pitkin pihaamme. Tämän jälkeen Neiti tuli raapimaan ovea oikein hymyilevänä ja esitteli tuotoksensa (näennäisen) ylpeänä. Hupsu tyttö, mutta tämä sallittakoon? 
Syyslomakin on kovaa vauhtia saaapumassa ja luvassa on totuttuun tapaan mökkireissu - kohde pidettäköön vielä toistaiseksi salassa. Luvassa on ainakin toivottavasti pitkiä metsäkävelyitä, puhdasta luontoa ja taas kerran upeita kokemuksia täynnä oleva, rentouttava paussi koulusyksyn keskelle. Olisikin mukava jo etukäteen kuulla, minkälaista sisältöä kenties haluaisitte tästä viikosta? Onko normaali postaus viikosta toivottu tai mukava vaihtoehto, vai haluaisitteko kenties nähdä jotain uutta? 

Miten vietätte syyslomanne, jos teillä sellainen on?

2 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että voin niin samaistua tuohon, ettei blogille tunnu löytyvän aikaa sitten yhtään ja postaustahti vain venyy ja venyy. Toivottavasti nämä kiireet täälläkin päin pian helpottaisi, kuten myös stressi. :'D

  Kiva kuulla, että olet sun heppakuviot ovat nyt selvät ja pääset harrastamaan kivoissa puitteissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä monella näin syksyisin (ja keväisin, kesäisin ja talvisin) olevan älytön kiire ja stressi... Toivottavasti sulla lähtevät edellämainitut helpottamaan!
   Mukavaa syksynjatkoa <3

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)