17.8.2017

#359 Kesän kauneinta aikaa / The lovely sunset

Kesä alkaa olla hiljalleen lopuillaan, ja kauniit auringonlaskut sen kuin aikaistuvat ja lopulta ne hujahtavat ohi niin nopeasti, ettei kameran kanssa edes ehdi ulos ennen pimeää. Viimeiset mahdollisuudet kuvata ja viimeiset mahdollisuudet saada jotenkin onnistuneita kuvia auringonlaskusta. Mielestäni näistä tuli ihan nättejä kuvia, muttei kuitenkaan niin kivoja, kuin viimevuotisista kuvista. Sanokaapas, mitä pidätte :)

The fall is coming and I wanted to take some pictures about sunset. I love sunsets, they are so beautiful and peaceful! I think these pictures are pretty nice, but please tell me, what do you think? :) You can also tell your favourite pic. 
 1.
 2.
 3.
 4.

5. 

Postaus jäi nyt vähän lyhykäiseksi, mutta edelliset postaukset ovat olleet sen verran pitkiä, että tällä kertaa armahdan teitä tältä osin ;) Ilmoittakaahan toki kommenteissa, mikäli tällaiset postaukset kiinnostaisivat jatkossakin - jos tiedän, minun on helpompi toteuttaa. Kertokaahan toki lempikuvanne, jos sellainen löytyi!

What's your favourite picture? :)

6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä oikein hienoja kuvia! Mun suosikkikuva taitaa olla tämä viimeinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, vaikkakin se auringonlaskun paras kohta menikin ennen kuvien ottoa! :)

   Poista
 2. Ihana postaus jälleen kerran!! <3 Olet super hyvä ottamaan näitä luontokuvia, niistä tulee aina todella kauniita!! :33 Tämä auringonlasku teema oli aivan upea ja lempikuvani taisi tälläkertaa olla tuo 4. c; Millä kameralla kuvaat? cx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas kerran, mahtava kommentti! Tällaset tsemppaa jatkamaan tätä juttua:) Mulla on käytössä Canon Eos 350D, jossa kai 15-55mm kittiputki? :D Putkesta en oo satavarma...:D

   Poista
 3. Anonyymi10.05

  Ihanat kuvat ja ei haittaa yhtään että tää oli lyhyt postaus! Välillä pitkiä ja välillä lyhyitä. Vaihtelu virkistää!<3

  VastaaPoista
 4. Wau tosikivoja kuvia vaikka niitä vähän onkin, ei se haittaa! :)

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)