18.2.2018

#384 Harmautta vähän liikaakin // Too much grey

Eipä ole tämän vuoden puolella paljoa se aurinko paistanut... Aurinkoiset päivät ovat olleet yhden käden sormilla laskettavissa, ja juuri ne päivät olen viettänyt koulun penkillä miettien, miten hienoja valokuvia olisin saanut. Tai sitten se kameran akku on ollut tyhjä ja kuvaaminen on jäänyt haaveeksi.
Valokuvia on kuitenkin tullut otettua ihan viikoittain, ja kameran muistiin on tarttunut muutamia ihan onnistuneitakin otoksia, jotka auringonvalo tosin kruunaisi. Arvokasta valokuvauskokemustahan se jokainen kerta tuo, mutta kun kuvista kerta toisensa jälkeen tulee harmaita kuin suden turkki, ei lopputulos aina hivele silmää. Turhapa tässä on sitä kai valitella, mutta ehkä sitä aurinkoa alkaa pikkuhiljaa kaipailemaan. 

This year has been very cloudy and grey. Days, when the sun has been shining can be counted by one hand's fingers... In those days I was at the school or my camera's battery has been dead.
Still I've taken new pictures almost every week and I've also got few nice pictures. I learn something new every time when I take pics, but when pictures are always grey and dark, they don't look as good as I wanted them to look. I miss the sun <3
 1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
 12.
13.


Oletko itse nähnyt aurinkoa, vai oletko joutunut kestämään harmautta? Pidätkö enemmän harmaista, pilvisistä kuvista vai aurinkoisista kuvista? Löytyikö lempikuvaa?

Have you seen the sun? Do you like more cloudy or sunny pics? What was your favourite picture?

12 kommenttia:

 1. Upeita kuvia jälleen! Ite kanssa olen jonkin verran kuvaillut, etenkin kun on päässyt aurinkoisna aamuina viikonloppuina kuvaamaan. Eli meilläpäin aurinko on jonkin verran paistanut. lempikuvani tästä postauksesta ovat 1, 10 ja 11.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla, että teillä on aurinko paistanut :) Ensimmäisestä kuvasta pidän myös itse!

   Poista
 2. Hassua, että juuri tälläkin hetkellä täällä paistaa aurinko ja niin on tainnut paistaa jo viimeisimmät päivätkin! :) Muuten täälläkin on toki ollut aika harmaata.. Toisaalta sopivasti pilvisellä kelillä voi saada jopa hienompia kuvia kuin täysin aurinkoisella. Tuo ensimmäinen kuva on kyllä munkin suosikkini! :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä täälläkin paistaa aurinko, mutta kummasti kun ottaa kameran esiin niin menee pilveen :D
   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Anonyymi16.33

  Wau, tuo 7. kuva on todella mahtava ja pysäyttävä! Hieno kuva (ja uusi ulkoasu :D)!

  @shellaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, ihana kuulla, että pidät! :)

   Poista
 4. Vau mitä kuvia! Lemppareita olivat 1, 10 ja 12. Meillä on ollut yllättävän aurinkoisiakin päiviä aina välillä, mutta ne on aina juuri niitä päiviä kun ei kerkeä kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valitettavan usein ei ehdi kuvaamaan silloin kun haluaisi :(

   Poista
 5. Tiedän todella tuon tunteen! Itsekin olen saanut harmaita hiuksia tuon astetta huonomman kuvailusään vuoksi,joten yksikin päivä olin niin radikaali, että otin kuvia sisällä. Et sitten uskokaan millaista volttia heitin, kun eilen aurinko pilkahti edes hetkisen ajan! Sain muutaman oikein kivan kuvan, joita saattaapi pian blogissa näkyä. Oikein kiva postaus tämäkin, hienoja kuvia harmaudesta huolimatta! Onneksi on lunta, joka tuo kuviin edes hiukab kaivattua valoisuutta. 1. ja 9. kuva todellakin sulattivat sydämeni!❤

  www.airinblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin innolla odotan, että pääsen näkemään noita kuvia blogissasi!
   Kiitos muutenkin kommentista :) Pörri ja Alma on vähän sellaisia sydäntensulattajia ;)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja aivan tajuttoman söpö ulkoasu! ❤

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)