12.2.2018

#382 Juuri nyt // Right now

Juuri nyt pysähdy miettimään. Pysähdy miettimään sitä, mikä elämässäsi on hyvin ja mistä asioista voit olla kiitollinen. Mieti sitä, mitä odotat eniten ja minkä eteen olet valmis tekemään töitä. Mieti, mikä inspiroi sinua ja mieti, missä olet onnistunut. Mieti, mikä saa sinut aina jatkamaan eteenpäin, jahtaamaan unelmiasi ja nousemaan sängystä. Mieti, mistä voisit juuri nyt kiittää jotakin, tai mikä saa sinut odottamaan sitä jotakin.

Think about it, what's good in your life and what are you thankful for right now. Think, what you want the most right now and for what are you ready to work hard with. Think, what inspires you and think it, where have you succeeded. Think, what gets you to go on, chase your dreams and wake up every Morning. 

Olen varma, että jokaisen teidän elämässänne on jotain hyvää, ja vaikka joskus sen esiin kaivaminen voisikin olla vaikeaa, tee se etsimisen työ ja nauti sen hedelmistä. Asiat voivat aina olla huonommin. Yritä etsiä jotain hyvää kaikesta, vaikka se onkin monissa tilanteissa hankalaa.

I'm sure, that you have something good in your life. Maybe the good things are hard to find, but still find them and enjoy, when you find the good things. Things could always be worse, so try to find something good about everything. Sometimes it's really hard, but I believe that you can do it. 

Muista, että työn tekeminen kantaa aina hedelmää. Ei välttämättä päivän, viikon, kuukauden tai vuodenkaan päästä, mutta jossain vaiheessa tekemäsi työ palkitaan. Muista, että ystävällisyys ja päättäväisyys kannattavat aina. 
Kaikilla on huonoja päiviä, surullisia päiviä tai päiviä, jolloin ei vaan jaksa. Joskus on kuitenkin käytävä pohjalla vain noustakseen taas ylös entistäkin vahvempana. 

Remember, that doing work is worthwhile. Maybe you don't notice it after one day, week, month or after one year, but at some point the work you did will be rewarded. Remember, that kindness and determination are worth of it. 
Everybody has bad days, but sometimes you have to go to the bottom, so that you can to stand up stronger again. 

Ole valmis tavoittelemaan unelmiasi, koska joskus ne hulluimmatkin unelmat käyvät toteen, kun vaan jaksaa uskoa niiden toteutumiseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa haaveilemista ja unelmoimista.
Koskaan ei kuitenkaan ole valmis. Aina voi parantaa, aina voi olla parempi, aina voi tehdä paremmin. Sitä mukaa kuin tavoitteet nousevat, täytyy kuitenkin antaa itselleen aikaa ja myös lupa olla tyytyväinen siitä, mitä on saanut ja saavuttanut.

Be ready to chase your dreams, 'cause sometimes the craziest dreames can come true, when you believe in them. It's never too late to start dreaming and setting targets. 
But you can never be ready. You can always be better and do thing better and better. But when you set your targets higher and higher, you have to give time to yourself. You have to give yourself a permission to be happy about, what you've got and reached.

On myös turhaa lähteä suunnittelemaan elämäänsä liian pitkälle. Jossain määrin tätä täytyy kuitenkin tehdä, mutta hyvin tärkeää olisi myös osata nauttia hetkestä ja tilaisuudesta nauttia siitä. Silloin kannattaa iloita, kun siihen mahdollisuus on. Elä hetkessä, mutta myös suunnittele tulevaa ja aseta tavoitteita.

It's useless to think your future too much. Okay, you have to do it sometimes, but still: you have to live in a moment and enjoy of it.

Vaikka tavoitteet ja unelmat ovatkin eri asia, ovat kummatkin yhtä lailla saavutettavissa. Itse olen aina asettanut tavoitteeni korkealle, mutta unelmoinut lähes mahdottomia. Koskaan en ole kuitenkaan menettänyt uskoa itseeni kuin pienissä hetkissä, koska jos ei usko edes itse itseensä, ei tavoitteiden ja haaveiden saavuttaminen ole kovin todennäköistä. 

Although targets and dreams are different things, you can reach them both, if you really want. I've always set my targets really high, but dreamed almost impossible things. I've always believed in myself, 'cause if I don't believe in myself, I can't reach my dreams and targets. Believe in yourself <3

Lyhyesti sanottuna usko itseesi, nauti hetkestä, ole kiitollinen ja yritä etsiä hyviä asioita omasta elämästäsi. Olet mahtava juuri tuollaisena kuin olet, joten arvosta itseäsi - silloin pystyt myös arvostamaan muita ja olemaan aidosti iloinen niin muiden kuin itsesikin puolesta.

In short: believe in yourself, enjoy the moment, be thankful and try to find good things from your daily life. You're amazing human just like you are, so appreciate yourself - then you can appreciate other people and be happy.

Suomeksi sanottuna minulla ei ole mitään hajua, mistä tämä teksti tuli. Halusin tulla kirjoittamaan tänne jotain, avasin tyhjän kirjoitusalustan ja yhtäkkiä mieleeni pälkähti idea tämän postauksen toteuttamisesta. Halusin vain tulla sanomaan ylläolevat asiat ja saada teidät edes hetkeksi miettimään, miksi juuri teidän arvokas elämänne on elämisen arvoista ja mikä siinä oikeasti on hyvää. 

I don't know, where this text came from. I just wanted to write something and this just came out. I wanted to tell you something, I wanted that you could think, what is good and important in your life, and why you should enjoy your life.

Näiden sanojen myötä haluan toivottaa juuri sinulle mahtavaa helmikuun jatkoa!

I wish, that you have a wonderful February <3!

8 kommenttia:

 1. Apua, kuinka ihanasti kirjotettu! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti ihanasta kommentista! <3

   Poista
 2. Oi miten ihanasti kirjoitettu tämä postaus1 <3 Mukavan arvokasta helmikuuta sulle!

  VastaaPoista
 3. Todella tärkeitä arvoja toit esille tässä! Olen täysin samaa mieltä :) Hyvää helmikuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma sinullekin ihanasta kommentista, hyvää helmikuuta myös sinulle <3!

   Poista
 4. Todella hyvin kirjoitettu teksti!

  Liian useit sitä vain paahtaa menemään, eikä pysähdy miettimään asioita. Etenkään niitä, mistä pitäisi olla just nyt kiitollinen! Sitä vain aina ajattelee niitä epäonnistumisia ja virheitä, muttei niitä pieniäkään onnistumisia. Kiitos tästä tekstistä, sai paljon ajattelun aihetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Mukavaa kuulla, että teksti antoi ajattelun aihetta, koska se oli tarkoituskin :)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)