24.2.2018

#385 Aulangon metsissä // In Aulanko forest

Lauantaina 17.2 kävimme samoilemassa Aulangon kauniissa maisemissa. Monta vuotta olemme harkinneet Aulangolle lähtöä, mutta aina olemme kuitenkin lähteneet johonkin hiukan lähemmäksi. Yhtään ei kyllä kaduttanut se tunnin istuminen autossa, kun pääsimme paikan päälle! Upeat maisemat, kauniita puita ja aivan ihana ilma. Aurinko paistoi kotoa lähtiessä, mutta paikan päällä se oli valitettavasti pilvessä eikä esiintynyt sitten ollenkaan koko reissun aikana.

On Saturday 17th Feb we went hiking to Aulanko. Aulanko is very beautiful place and full of beautiful things! The weather was nice, landscapes very beautiful and many beautiful trees <3 The sun was shining when we left to Aulanko, but when we got there, the weather was cloudy. 
1.
Aulangolta saamani kuvat olivatkin sitten suuri pettymys. Kameran asetukset olivat päin ties mitä, ja noin kolmen ja puolensadan kuvan joukosta vain noin neljätoista kuvaa päätyi muokkaukseen ja julkaisuun. Melkein sitä itku pääsi, kun tuli ihan kamalia kuvia! 

When I saw the pictures what I took there, I was very disappointed. The settings in my camera were bad and most of the pics were ready to the trash can... I got ~14 good pics from almost 350 pictures. 
2.
Reissuna Aulangolla käynti oli kuitenkin äärettömän mukava ja rentouttava! Loputtomasti kaunista metsää ja tykkylumen peittämiä puita, innoissaan olevat koirat ja mukavaa seuraa - mikäs sen parempaa. Aika kului kuin huomaamatta, ja takaisin autolle palatessa oli aikaa kulunut yli neljä tuntia. Käveltyjä kilometrejä kertyi yhdeksän, joka on ihan hyvä määrä :) Keskitahti oli kuitenkin noin kaksi kilometriä tunnissa, joten vauhti ei ollut päätä huimaava.

It was very relaxing and nice to walk in Aulanko. The dogs were happy and excited and I had good company, so the day was very successful. We walked over nine kilometers and spent over four hours there. 
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
 12.
 13.
14.

Kertokaahan toki totutusti lempikuvanne näistä muutamasta otoksesta, jotka tätä postausta kuvittivat!

What is your favourite picture?

6 kommenttia:

 1. 5, 6, 10 oli lempparikuviani, vaikka kaikki kuvat olivat todella kivoja kuvia. Sulla on myös tosi kiva tyyli kirjoittaa blogiisi postauksia, sillä kirjoitat selkeästi, lyhyeti, monipuolisesti, mutta et toista samoja asioita. Tämän vuoksi blogiasi on mukava lukea.

  Aulanko on kyllä hieno ja kaunis paikka, olemme siellä luokkamme kanssa välillä retkillä käyneet. ja sieltä saa tosi kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi ihanasta kommentista ja palautteesta!
   Aulanko on aivan ihana paikka, toivottavasti pian tulee tilaisuus päästä sinne samoilemaan uudestaankin :)

   Poista
 2. Vaikka itse vakuutit olevasi kuviin tyytymätön, ainakin nämä postaukseen päätyneet ovat oikein hyviä! Lemppariksi valikoitui kyllä tuo 11, jonka aikaisemmin instagramissasikin näin. Tosi hauska! ;)❤ Voisin itsekin pohtia reissua Aulankoon, ihanat maisemat!

  www.airinblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivatkin ne ainoat edes jotenkuten onnistuneet :D Kiitos kivasta palautteesta! Kannattaa käydä Aulangolla edes kerran, jos siihen on mahdollisuus :)

   Poista
 3. 1, 9 ja 14 on tosi kivoja! Hienoja kuvia vaikket itse pitäisikään ;)

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)