27.2.2017

#330 Hurjan Helmikuun Hömpötykset

Tammikuusta ei tullut blogin osalta minkäänlaista koostepostausta, joten niiltä osin vuoden lopussa tehtävä koonti blogivuodesta 2017 jää vajaaksi. Esimerkiksi tilastoja ei tule ainakaan niin tarkasti, mutta jotain koontia siitä kyllä saa. Yritän kuitenkin joka kuukausi tehdä edes pienen koosteen kävijämääristä, postauksista ja ehkä vähän muutenkin helmikuun sujumisesta. Tämä postaus on kirjoitettu 27.2.

-       -       -       -       - 

Postaukset               Helmikuu oli postausten parissa hiljaista aikaa ja postauksia julkaisinkin vain kuusi, joka on minulle aika alhainen luku. Kolme postauksista oli erikoispostauksia, kolme vähän normaalimpia postauksia. Yksi näistä postauksista oli ratsastustuntikooste, ja loput sitten Pörriin liittyviä postauksia. Tällä hetkellä on muuten todella paljon ratsastuspostauksia kirjoittamatta, mutta kuvapula on huutava... 

Helmikuu               Kuukautena helmikuu oli oikein kiva kuukausi, ja edistystä tapahtui niin ratsastuksessa kuin Pörrinkin kanssa. Pörrin kanssa aloitimme uudestaan siskoni kanssa hypyttämisen ja vähän muitakin agilityjuttuja - koira on aika haka niissä ihan luonnostaan, vaikka itse sanonkin. Ratsastuksen puolella sain uuden tuttavuuden, enkä ratsastanut kertaakaan Ferrarilla. Ratsastustunteja kertyi enemmän, kuin normaalisti korvaustuntien ansiosta. 

Lukijat               Lukijoita on tässäkin kuussa 55 (viisikymmentäviisi) kappaletta, eikä lukijamäärä karttunut yhdelläkään lukijalla helmikuun aikana.

Sivunkatselut               Sivunkatseluita tuli tässä kuussa 1 502, joka on mielestäni ihan hyvä määrä varsinkin tähän hiljaiseen vuodenaikaan. Toivottavasti ensi kuussakin saataisiin kasattua se 1 500 katselukertaa :)

Tekstit               Suosituin teksti helmikuun ajalta on postaus nimeltä #324 Blogiarvostelut part. 1, ja se saavutti 93 katselukertaa. Toiseksi suosituin teksti sai 88 katselukertaa ja sen nimi oli #325 Pikkuhiljaa...-ja instagram. Kolmantena postauksista tulee #327 Karvakasa epäonnistuneita otoksia, joka sekin saavutti 88 katselukertaa.

Sivut               Suosituin sivu tässä kuussa oli vähän yllätyksettömästi Grafiikka-sivu, joka keräsi katselukertoja huimat 41. Kirjoittaja-sivu sai sivunkatseluita niinkin paljon kuin 15, ja Ferrarin sivu keräsi katselukertoja 12. Pörrin sivulle sivunkatseluita kertyi 9, ja Joulukalenteri-sivulle 1.

Viittaavat URL-osoitteet               Ensimmäisenä tästä kohtaa on tietenkin google, ja googlen kautta blogiini on päädytty 59 kertaa. Toisena tulee Hippolan blogiportaali, josta katselukertoja on tullut 36. Kolmantena tässä tulee google (taas kerran) 27 katselukerralla.

Viittaavat sivustot               Ensimmäisenä tässäkin kategoriassa tulee google 92 katselukerralla. Toisena tulee Hippola 48 katselukerralla ja kolmantena jalustin.net 44 katselukerralla.

Haun avainsanat               Haun avainsanoja on vain yksi ja sen kautta blogiini on päädytty vain kerran. Koulukirjat ja vhkot. Kyllä, vhkot. 

Sivun katselut

a) käyttöjärjestelmittäin               Kaavake tuossa näyttääkin aika selkeästi tuon tilanteeen, mutta Windowsilla on 43% ja Androidilla 37% sadasta prosentista.

      Kuva suosituimmista käyttöympäristöistä 

b) selaimittain               Kuva suosituimmista selaimistaSelaimissa päätä pitävät chrome 66% sadasta prosentista ja perässä tulee Safari 14% sadasta.

c) maittain               Tässä vaiheessa on melkein ilmiselvää, että Suomi pitää huippua yli tuhannella kahdellasadalla katselukerralla. Toisena tulee itselleni yllätyksenä Venäjä 96 katselukerralla ja kolmantena sitten Ranska kolmellakymmenelläkahdeksalla katselukerralla.
Tässä taitaakin olla kokoonpano kuukaudesta ja kokoonpano, jolla lähdemme tavoittamaan maaliskuuta ja samalla toivottavasti tiheämpää postautahtia. Mitään en kuitenkaan uskalla näiltä tiimoin luvata. Kiitos, että luit!

Olisitko kaivannut tähän postaukseen jotain lisää?


10 kommenttia:

 1. Erittäin hyvin toteutettu postaus, kerroit mielestäni just ne oleellisimmat asiat!

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä postaus, itse en olisi kaivannut mitään lisää, tässä oli mielestäni kaikki asiat, mitkä tälläisissä kooste postauksissa pitää olla! <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä postaus, mielenkiintoista aina lukea mistä tahansa blogista noita hakusanoja, joilla blogiin on päädytty! Mun blogiin ei ole koskaan kovin kaukaa haetuilla sanoilla löydetty, mutta on eräs linkki, jonka kautta blogiini kulkee liikennettä kuukausittain- se on jonkun blogi, joka on vain kutsutuille lukijoille, minua niin kiinnostaisi, kenen se on ja miten sieltä minun blogiini pääsee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi oliskin kiva tietää :D

   Poista
 4. Todella hyvä postaus! Tykkään kyllä lukea näitä sun postauksia, nää vaan saa mut niin hyvälle mielelle! ♥

  VastaaPoista
 5. Nää postaukset on vaan niin kivoja! Itse ei ole tullut tehtyä näitä nyt pariin kuukauteen, kun ei oikein ole ollut innostusta tai tietoa siitä kiinnostaako ketään nämä postaukset sittenkään :/ Mutta ehkä vielä joskus!
  Tässä postauksessa oli kyllä kaikki tarpeellinen eikä oikein mitään omasta mielestäni puuttunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! Toivottavasti säkin alat tekemään näitä postauksia - jos ei muuta, niin ainakin hyvää kartoitusta itseään varten :)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)