17.11.2016

Mainos ja kiitos

Postaus ei ole toteutettu yhteistyössä!!

Haluan vielä ihan erillisessä postauksessa kiittää SYLVIAA erittäin hienosta bannerista ja hyvistä ulkoasuvinkeistä, joita olen saanut pitkin blogini historiaa. Niiden avulla olen saanut ulkoasuani ja blogiani parempaan kuntoon, ja vinkit ovatkin olleet aivan korvaamattomia! Sylvia kyllä sanoo, jos ei miellytä, hyvä vaan :) Hermo meinaa mennä välillä näitä bannereita ja ulkoasuja tehdessä, mutta kaikenkaikkiaan olen erittäin kiitollinen.
Sylvia ajaa minua jatkuvasti kokeilemaan uutta ja poistumaan vanhasta ja epäpersoonallsesta ja eroamaan totutusta. Välillä tuntuu, että kaikki tämä vain ärsyttää, mutta aina jälkeenpäin olen saanut kiittää ja kumartaa ja todeta taas kerran, miten taitava Sylvia oikeasti on näiden asioiden suhteen.
En todellakaan halua sivuuttaa Sylvian tekemää työtä pelkällä olankohautuksella, sillä hänellä on selvästi lahjoja ja intoa auttaa muita blogihommissa parhaansa mukaan. Ilolla näkisin muidenkin blogeissa Sylvian kädenjälkeä, sen verran kauniita bannereita sieltä putkahtelee! ;)

Siispä, haluan vähän kertoa Sylvian blogin banneripajasta ja mainostaa koko Sylvian blogia erillisessä postauksessa - siis tässä. 

"Minulta voi myös tilata bannerin. Kun olen sitten saanut sen valmiiksi niin panen sen tänne sivulle.
Halutessasi voin vain rajata kuvan ja panna siihen jonkin nimen, jonka voit panna blogiisi. Voit myös pyytää minua tekemään taustaa, mutta en ole siinä vielä niin kokenut. Voit pyytää minua tekemään mitä vain, ja katson pystynkö tekemään sen. Jos et tykkää bannerista, voin muokata sitä sinun silmään paremman näköiseksi tai tehdä uuden. Tuo on paljon parempi vaihtoehto kuin se, että et käytä banneria, mutta myöskään et sano mikä siinä mättää :) Teen bannerit ylensä Paint.net :illä ja muokkaan lopuksi joko ipicyllä tai picmonkeylla. Halutessasi voit pyytää myös banneri tai kuvanmuokkaus ohjetta :) Kysy myös ihmeessä kaikkea mitä mieleesi tulee, vastaan kaikkiin kommentteihin! Banneri valmistuu viikon sisällä ellen toisin ilmoita. Jos minulla on koeviikko, niin 2 viikkoa tai kuukausikin saattaa kulua bannerin teossa, teen sen kyllä kuukauden sisällä."
Ylhäällä pieni lainaus Sylvian banneripajasta. Aina on ohjeita ja neuvoja kuunneltu puolin ja toisin, työn jälki on aina miellyttänyt silmää ja teiltä lukijoiltakin on saatu positiivista palautetta näistä bannereista :)

Sylvian blogissa on myös esillä ihan mahtavia kuvia pääasiassa pullipeista, jotka ovat siis eräänlaisia keräilynukkeja. Vaikket itse niitä omistaisi, on kuvia mahtava katsella niiden ollessa otettu erilaisista kuvakulmista ja ne ovat monipuolisia.
Kaunista tekstiäkin löytyy vaikka muille jakaa, runoja, tarinoita ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä! Uskon vahvasti, etät tästä blogista löytyy kaikille kaikkea, kuvia, tekstiä, kaunis ulkoasu - mitään ei puutu. 

Siispä, jos kaipaat uutta ja talvista banneria, käy ihmeessä tilaamassa Sylvialta kaunis banneri ja mahdollisesti pyytämässä ulkoasuvinkkejäkin. Tähän alle vielä varsinainen linkki tähän blogiin ja banneripajaan →6 kommenttia:

 1. Sylvia on kyllä todella taitava kuvaaja, ja muokkaaja, kun hänen teoksiaan olen omassa blogissanikin pitänyt. Tosi hyvä kun teit tämän postauksen, kun pitäisi oman blogin banneri uudistaa, ja nyt tuli mieleen että voisin kysäistä Sylvialta❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylvia on kyllä niin kultaa näissä blogiasioissa!

   Poista
 2. On kyllä tosi hienoa, kun haluat nostaa toisen työn esiin täällä omassa blogissasikin, etkä tyydy pelkkään copyright merkintään :) On ihanaa, kun ihmiset vielä kunnioittaa toisten tekemää työtä ja haluaa vilpittömästi vaivannäöstä kiittää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankalaa sanoa mitään tähänkään :D

   Poista
 3. Oi miten kaunis banneri!

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)