18.3.2017

#333 Pako satumaailmaan

1. Pitkästä aikaa kuvia Pörristäkin muualla kuin kotipihassa →ks. postausta eteenpäin.
2.
Toivottavasti jokaisella teistä on paikka, johon paeta silloin, kun tuntuu pahalta. Paikka, jossa kaikki on rauhallista, eikä kukaan tai mikään muistuta ulkomaailmasta. Minulla tämä paikka on metsä, paikka, jota voisin kutsua toiseksi kodikseni. Pienestä asti olen samoillut ja harhaillut sammalen peittämillä kivemurikoilla, kaatunut maahan ja katsonut kohti taivasti, tavannut taivaan kylmät kyynelet ja lämpimän pyyhkeen ja hyppinyt yli puunrunkojen. Sinne sieluni kuuluu, nyt ja ikuisesti. Pitkästä aikaa otin kameran mukaaan metsäretkelle, ja samalla ulkoilutin ensimmäistä kertaa Canoniani kotipihan ulkopuolella. Suuri osa kuvista epäonnistui, ja vain parhaimmat noista muistoista säästin tänne julkaistavaksi. Paljon jäi julkaisematta, mutta olen onnellinen juurikin näistä kuvista. Ne saavat minut tuntemaan itseni taas eläväksi ja suunnittelemaan tulevaa. Sitä aurinkoista tulevaisuutta, jonne päädytään lopulta monien mutkien kautta. 
3.
4.
5.
6.
7. Metsän kuningatar ja oma pieni jumalattareni <3
8.
 9. Mitä sinä näet tässä kuvassa?
 10.
 11.
 12. Pieni nautti viimeisistä lumista.
 13.
 14.
 15. 
 16.
 17.
 18.
 19.
 20. Koira hukkasi päänsä kokonaan.
 21.
 22.
 23.
 24.
 25.
 26.
 27.
 28.
 29.
 30.
 31.
 32.
 33.
 34.
 35.
 36.
 37.
 38.
 39.
 40.
 41.
 42.
 43.
 44.
 45.
 46.
 47.
 48.
 49.
 50.
 51.
 52.
 53.
54.

Niin, kuvasaldoa tosiaan tuli ja paljon, eikä tässä ole kuin pieni osa niistä onnistuneimmista otoksista. Näiden kuvien kanssa meni todella paljon aikaa, ja tästä retkestäkin on yli viikko. Susannan Puoliverinen prinssi - blogin uusimmasta postauksesta innostuneena testailin vähän erilaisia muokkaustekniikoita, jotka toimivatkin yllättävän hyvin. Kuvasta nro. 17 alkaen olen lisännyt melkein jokaiseen kuvaan värikylläisyyttä (kaikkiin tai johonkin tiettyyn väriin) ja muutenkin muokannut vähän rajummin. Oma lempikuvani on jostain syystä nro. 18, sekä Pörristä kuva nro. 7. 
Kiitos todella paljon, jos jaksoit selata nämä kuvat läpi! Ja vaikket välttämättä jaksaisikaan kommentoida, painaisitko edes postauksen alapuolella olevista valintanapeista jotakin, jotta saisin vähän tietoa siitä, millaisina postauksiani pidetään. 
Kiitos ja kumarrus, tapaillaan seuraavan postauksen yhteydessä!

Missä sinä rentoudut parhaiten?
Mikä oli lempikuvasi postauksesta?

8 kommenttia:

 1. 5, 23, 31 ja 54 lukeutuivat lemppareihin! :) Nämä metsä kuvatkin saavat jo rauhoittumaan ja haluaisin nyt itsekin lähteä joku päivä kuvaamaan metsään! Ihanaa, että jaksoit jakaa nämä kaikki kuvat meille!

  Itse rentoudun myös parhaiten luonnonantimissa. Hevosen kanssa on kyllä parasta samoilla metsässä, pitäisi harrastaa joku kerta ja nauttia siitä pienestä hetkessä täysillä. Toinen paikka on niinkin hölmö, mutta saunassa osaan vetäistä henkeä totaalisesti ja kun kroppakin viimein vähän rentoutuu niin ahh se olotila :D Pitäis rakentaa metsään joku pikkunen sauna, saiskohan siitä tuplarentoutumiset? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5 on yksi munkin lemppareista :D Metsä on kyllä parhaita paikkoja maailmassa, jos kesän itikoita ja paarmoja ei lasketa.... Sauna on kyllä aivan ihana paikka rentoutua ❤ Metsäsauna oliskin hyvä keksintö 😍

   Poista
 2. Itse rentoudun parhaiten hevosen selässä tai sählyä pelatessa. Niisä pitää keskittyä siihen hetkeen, jolloin unohtaa arjen huolet ja kaikki muut.

  46 ja 54 oli lempparikuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosen selässä rentoutuu kyllä melkein jopa tätäkin paremmin, kunhan alla on hevonen, johon voi luottaa nyt ja ikuisesti <3 Itse mietin aika pitkään 46. kuvan julkaisemista, mutta lopulta päädyin julkaisemaan sen kuvan tunnelman takia, joka on myös omaan silmään ihan kiva :)

   Poista
 3. En voi sanoa muuta kuin, että täydellinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi sanoa muuta, kuin että ihana kommentti!

   Poista
 4. Aivan mahtavia kuvia jälleen kerran!! <3 Lempparia on taas vaikea valita, Pörri on niin söpö noissa ihan kaikissa kuvissa nun

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)