26.3.2017

#335 Vauhdikkaampia kuvia

Sitten jossain vaiheessa, kun nämä satunnaiset räntäsateet ja yöpakkaset päättävät laantua ja lopulta loppua kokonaan. Kevät tuo mukanaan kuitenkin iki-ihanat katu- ja siitepölyt, jonka takia olinkin sitten viime viikon siellä sängynpohjalla parantelemassa itseäni Helsingissä käynnin jäljiltä. Taas sieltä rästitunti tuli, mutta 11.5 alkaen pääsen taas Torstaisin korvaamaan kaikki nämä rästit. 

Kipeänä ollessa ei ole mitään tekemistä, joten vähän säätä uhmaten kävin nopeasti räpsäisemässä parit kuvat Pörristä. Jotenkin kevät on hirveän petollisa aikaa valokuvaamisen kannalta, varsinkin alkukevät. Valotusasiat eivät meinaa onnistua sitten mitenkään, kun toisaalla on auringon valaisemaa lunta ja toisaalla sitten harmaata ruohontapaista mössöä. Sen takia suuri osa kuvista sitten epäonnistui, ja vain muokkaamalla sain pelastettua niistä muutaman. Melkein kaikki kuitenkin halusin säästää auringon takia, mutta kaikki eivät kuitenkaan pääse julkaisuun. Kuten sanoin, sain kuitenkin muutaman pelastettua, ja pari onkin ihan onnistuneita!

Kevät on tuonut tullessaan myös pirteyttä ja energiaa, jonka huomaa Pörristäkin. Koiralla on todella paljon energiaa, jota pitää saada purkaa. Sisällä mokomaa karvakasaa ei näy melkein ollenkaan, vaikka se käykin ovea rapsuttelemassa. Se haluaa, että sen kanssa mennään leikkimään takapihalle, mutta illalla yhdeksän aikaan se ei oikein nappaa. En sitten teistä tiedä. 

Usein täällä pääsee ihastelemaan kauhistelemaan pelkkiä pönötyskuvia, kun Pörriä ei huvita leikkiä pallolla kameran edessä. Noloa? Kuitenkin, sain nyt sitten otettua muutaman kuvan poiketen normaalista, Pörri nimittäin leikki vähän aikaa pallolla. Lähdin pihalta, kun leikkiminen loppui. 

Tällä kertaa ISO-arvo oli vain 400 (varmaan ensimmäistä kertaa!), eivätkä kuvat heilahtaneet sen paremmin. Laatu oli vielä ihan kiva koneella ja instagramissakin, joten laatu by Blogger - tälläkin kertaa. 
 "Mitä mä näin!?" - Pörri
 "Se on myyrä, MYYRÄ! Mun pihalla on MYYRÄ, äkkiä se kiinni!" - Pörri
 "Se on mun pallo. Älä vie mun palloo." - Pörri


 " Tiesittekeste et jää ja lumi maistuu hyvilt ja on mun lempiruokaa?" - Pörri
 "Nam." - Pörri

 " Ja ainakaan se kuono ei oo rutus." - Pörri8 kommenttia:

 1. Rakastan noita kuvia! Ja pakko nyt tässä samalla kehua sun upeaa banneria, se on tosi kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, aivan mahtavaa kuulla❤ Kiva myös, että sä pidät bannerista :)

   Poista
 2. Apua, noi kuvat on ihan mielettömän suloisia! ♥ Siis jaksaisin kattoo nää vaikka kymmenen kertaa lävitse:D

  VastaaPoista
 3. Beautiful pictures!

  Nuk

  VastaaPoista
 4. Todella ihanan piristäviä nämä koirapostaukset heppapostauksen joukkoon. Piristää mukavasti päivää, kun pääsee aina välillä Pörristä lukemaan :)
  En ikinä ymmärrä miksi aina kerrot kuvien olevan huonoja, kun postaus sisältää jälleen todella hienoja kuvia :o

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Miten kisat sujuivat?

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)