16.9.2017

#361 Mietteitä blogista + kuulumisia // Something about this blog and how's it going?

Huom! Yritin näitä kuvia ottaessa parhaani, mutta olen pahoillani, jos jotkut ovat vähän epätarkkoja. Harjoittelemalla oppii :)

Kaikki ovat varmasti huomanneet, että viimeisimmän vuoden aikana blogi on hiljentynyt koko ajan enemmän, eikä minulla edes ole siihen mitään kunnollista selitystä. Motivaatiota löytyy, kuviakin on jonkun verran, mutta jotenkin jaksamista ei ole ollenkaan. Kun olen saanut kouluhommat tehtyä, en edes halua miettiä kirjoittamista. Ei sillä, että aikaakaan olisi liikaa...
Jos jaksamista ei ole, en halua tulla kirjoittamaan mitään väkisin. Silloin tekstistä ei tule mitään hyvää, joten mieluummin kirjoitan harvemmin edes kohtuullisen laadukkaita postauksia. Lukijakuntaa kuitenkin löytyisi jonkin verran, ja niihin harvoihin julkaisemiini postauksiin on tullut kivasti kommentteja, kiitos siitä! Blogin tilastoista kuitenkin huomaa, että kaikki käyrät menevät alaspäin - kuukaudessa näyttökertoja tulee todella vähän, joka ei ole mikään ihme ottaen huomioon tämän postaustahdin, jota yritän ylläpitää.

I'm not sure, why I've been so inactive in my blog. I have a lot of motivation, pictures and ideas, but I don't have time for blogging. The school takes a lot of time and at my free time I want to do other things. 
I don't want to write posts, if it doesn't feel right. Then the posts aren't of good quality and not so easy to read.

En yhtään tiedä, mitä blogin tulevaisuus tuo tullessaan. Rakastan tätä hommaa, kuvien muokkausta ja postausten luomisprosessia. Parasta on kuitenkin saada kommenttia tästä blogista ja sen postauksista, tästäkin suuri kiitos!
Väkisin tätä on kuitenkin turha yrittää ylläpitää, ja jos aika ei vain riitä, silloin se ei riitä. Jatkosta kuitenkin sen verran, että tulen postailemaan satunnaisesti ja silloin, kun aikaa tai kuvia riittää. Todella monesta tunnistakin riittäisi kerrottavaa :)

I don't know, what will come in the future. I love to write posts and edit pictures and the best thing is, when I get some comments from you. Thank you, that you're so active readers! 
I'll write some posts then, when I have a lot of time, motivation and pictures. If you want to read some real time news about our dogs life, please go and follow these instagram accounts:@furry_feelings and @supuus. 
Sitten vähän muihin aiheisiin... Pörrillä ja Almalla sujuu oikein hyvin, ja ne ovat päässeet juoksentelemaan metsässä vapaina, koska irtipitoaika alkoi parisen viikkoa sitten. Tytöt ovat viihtyneet erittäin hyvin ja nauttineet näistä vapauden hetkistä! Varsinaisia kuvia puhelimesta tai kamerasta ei löydy, mutta parisen videota kylläkin. Blogin instagramista (@furry_feelings) löytää jotain materiaalia, ja useimmiten reaaliaikaisemmin, kuin täältä blogista. Myös @supuus - instagramista löytää hyvää materiaalia koiristamme ;)

And then to the other topics... Pörri and Alma are really enjoying their life! At the weekends we go to the forest, that the dogs could to run unleashed - the hunting season is coming ;) The girls like running unleashed very much. I don't have any pictures from the forest, but you can see some videos in instagram.
Alma sai myös tutustua uuteen koirakaveriin, lähellämme asuvaan Nadaan. Nada ei ole kovinkaan vanha, mutta sen iästä en ole aivan varma. Tytöillä riitti vauhtia vaikka muille jakaa, ja hauskaa näytti olevan kummallakin! Koirilla synkkasi oikein hyvin, mitään ärinöitä tai murinoita ei kuultu kertaakaan.
Kun energiat loppuivat, menivät ne yhdessä kaivamaan hiekkalaatikkoa tai vain makoilemaan keskelle pihaa.
Yritin saada Almasta ja Nadasta edes jonkinlaisia kuvia, mutta vauhtia oli sen verran, että osa kuvista on hyvinkin epätarkkoja. Pyydän siis anteeksi näitä laatuja, mutta kuvaamaan oppii vain kuvaamalla :)
Alma got a new dog friend called Nada. It's a young dog and it has a lot of energy. Alma and Nada played together about one hour and they had a lot of fun! They ran around the garden and dug in the sandbox. When their energy ran out, they went lying together. 
I tried to take some pictures of Alma and Nada, but they had too much speed. I'm sorry about the quality of the pictures, but I tried my best :D
Pörri on myös selkeästi alkanut nauttimaan Alman seurasta enemmän, kun riiviöpentu on vähän kasvanut. Alma ei enää kiusaa Pörriä niin paljoa, ja nyt ikkunasta pääseekin jo seuraamaa hurjaa rallittelua. Ei siinä, on sitä ennenkin näkynyt, mutta tällä kertaa Pörrikin on täysillä mukana, eikä vain ärtyneenä hölköttele Almaa karkuun.

I think, that my dogs are friends together. Alma doesn't tease Pörri so much as before and they run around the garden almost every day! They've done it before, but now I think also Pörri likes it. They dig the sandbox together, sleep together and run together. It's very nice to see it :) 
Tätä on ollut aivan ihana seurata, tulee hyvä mieli, kun näkee, ettei Pörrikään enää "inhoa" Almaa ja niillä on alkanut synkata paremmin. Ne tosin riitelevät jostain puusta pudonnesta omenasta ja riita katkeaa vasta, kun omena on poissa, mutta muuten niillä menee oikein hyvin. Katkenneita puunoksia tosin näkee ympäri pihaa. Mistäköhän johtuu, en yhtään kyllä tiedä?

So, the life is very nice here - the hunting season and autumn is coming, dogs are happy and I'm happy. I promise, that I'll try to post more posts in this month, but I can't promise that I can do it. I'll try. 

Thanks for reading, you're awesome ❤

4 kommenttia:

 1. Voi, aivan ihania kuvia❤️ Oot kyllä hyvä kirjoittamaan ja sun tekstistä tulee hyvälle mielelle! Ei se haittaa vaikka kirjoitat vähän harvemmin, koska nämä on kuitenkin huolellisesti kirjoitettu😊 Jatka samaan malliin ja terveisiä Pörrille sekä Almalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos :) Yritän postailla parhaani mukaan :)

   Poista
 2. Mahtava postaus!! <3 Teksti oli todella laadukasta ja hyvää, niin kuin aina!! :33 Kuvatkin olivat todella ihania ja Alma ja Pörri ovat niin super söpöjä!! nun Ei haittaa, vaikka postauksia tulisi harvemmin, koska teet todella hyvää työtä ja hyvä että voit itse nauttia kirjoittamisesta. ;) Jatka samaan malliin!! c:

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)