21.3.2016

69.Ja taas sitä samaa infoa

Ja taas, blogin ulkoasun vaihtuessa, ollaan samassa tilanteessa. Kuinkahan mones kerta tänä vuonna, kun teen infopostauksen jostain täysin turhasta? Mutta, emme välitä siitä sitten ollenkaan, vaan katsellaan näitä postauksia ties kuinka monennetta kertaa blogin historian aikana.

Jos joku ihmettelee, miksi blogin banneri, ulkoasu ja koodaukset vaihtuvat koko ajan, syy ei ole suinkaan tyytymättömyydessä, vaan tekemisen puutteessa. Mm. Elinan tekemä banneri oli aivan mahtava, mutta saadessani Sylvialta uuden bannerin päätin, että vaihdan samalla koko ulkoasuni, ja uusin koodaukset, taustat ja ties mitä muuta. Syy ei siis ollut suinkaan siinä, etten olisi Elinan bannerista pitänyt, olen vain sellainen ihminen, joka vaihtelee kaikkea koko ajan, eikä osaa pitää blogin ulkoasua paikoillaan.
Katsotaan, jos tämä ulkoasu pysyisi hetken paikoillaan! 


Blogin sisältöön ei niinkään ole tulossa minkäänlaisia muutoksia, mutta yritän hiukan muuttaa kirjoitustyyliäni. Kamillan Linkkaa blogisi- postauksessa ilmeni, että blogini postaukset saattavat olla jopa liian samanlaisia, joten ajattelin yrittää muuttaa hiukan kirjoitustyyliäni. Ei mitenkään sillä, että antaisin muiden ihmisten mielipiteiden vaikuttaa itseeni, mutta silti haluan blogini olevan mieluisaa luettavaa. Jos haluatte, antakaa ihmeessä ideoita erilaisiin teksteihin ja siihen, miten voisi kehittää kirjoitustyyliäni parempaan suuntaan!

Blogiin saattaa tulla myös vähän kyselyitä blogin sivupalkkiin, kun Pörrin synttärit sun muut ovat tulossa. Postausideoita saa laitella, mutta pääosin blogi pysyy samanlaisena. Pyrin kuitenkin panostamaan enemmän kuviin, ja tästä lähtien alankin laittaa blogini nimen jokaiseen kuvaan tekijänoikeusrikkomuksia (?) yms. luvattomia kopiointeja varten. Joskus olen nimittäin törmännyt blogistani kopioituihin kuviin...

Kuitenkin, katsotaan, mihin tämä blogi tästä vielä muuttuu!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun postaukset ovat erilaisia, mutta eihän kamalan erilaisia postauksia voi tehdä kun useimmissa on Pörri, ja monissa postauksissa kerrotaan metsäretkistä yms... Ja menet yleensä Punchikilla, joten ei siitä kamalan erilaista voi tehdä :D Tykkään paljon postauksistasi, muutitpa niissä jotain tai et. Jokaisella on omat mielipiteensä, ja kun Kamilla sanoi niin, että postaukset ovat aika lailla samanlaisia, on hän ehkä oikeassakin :) Olet mukava kun ajattelet kaikkia, jos joku antaa sinulle rakentavaa palautetta, niin alat korjata asiaa :3 Mutta et tietenkään poista blogiasi jos joku niin haluaisi ::DDDDD Kiva tää tausta ja sun postaustahti on todella mukava ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kommentistasi! No, onhan se vähän tottakin, kun ratsut on koko ajan aikalailla samat, ja viikot kuluu samaan malliin... Ja on sekin totta, että kaikkia ei voi koskaan miellyttää..! Kiitos!

   Poista
 2. Itse tykkään blogistasi tälläisenä kun se on. Se on miellyttävää luettavaa, ja on kiva seurata Pörrin touhuja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon 😊

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)