31.8.2018

#409 Kouluratsastuksen SM 2018

Hei!
Olin lauantaina 25.8 valokuvaamassa Ratsastuskeskus Ainossa kouluratsastuksen suomenmestaruuksia. Kuvaamaan lähtö oli vähän sellainen äkillinen päähänpisto, jonka sain edellisenä päivänä. Tämä siis takasi aikaisen aamuherätyksen ja 8.6km pyöräilyn suuntaansa.
Matkaan lähdin itsekseni ja yksin väkijoukon seasssa pysyttelinkin. Tämä sopi hyvin, ja sain keskittyä siihen tärkeimpään; kuvaamiseen ja itse suoritusten seuraamiseen. Päivän aikana näin toinen toistaan hienompia suorituksia, ja fiilis kisoissa oli todella hyvä! Kameran rullaan tarttui lähestulkoon 1000 kuvaa, joiden parissa kuluikin pari seuraavaa päivää. Tässä postauksessa näette omat lempparini ottamistani kuvista - kertokaa toki mielipiteitänne alhaalla kommenteissa!
 1. Anna von Wendt & Schubert
2. Anna von Wendt & Schubert
 3. Anni Plith & Pin Rock's Hannibal
4. Anni Plith & Pin Rock's Hannibal
5. Elina Kemppainen & supersuloinen Luce del Fuoco
 6. Ellen Vuorinen & V.K Nestor
7. Ellen Vuorinen & V.K Nestor
8. Iina Tiilikainen & suloinen Thunder Star
 9. Isadora Ahola & upea Larno
10. Isadora Ahola & Larno
11. Jenni Silventoinen & Hazelberg's Macho
 12. Leena Turpeinen & uskomattoman hieno Ramses XII
 13.Leena Turpeinen & Ramses XII
14. Leena Turpeinen & Ramses XII
15. Mervi Hartonen & May Rex WS
 16. Petra Andrejeff & Hendrik
17. Petra Andrejeff & Hendrik
18. Pinja Salmela & Reitland's Du nur Du B
19.  Sandra Rantanen & Karlos van de Leeuwerkhoeve
 20. Sofie Söderbäck & Kolstein's Don Schufro
21. Sofie Söderbäck & Kolstein's Don Schufro:n lennokas laukkalävistäjä
22.  Suvi Moisala & Itog laukkapiruetissa
 23. Teea Ranta & Treasure T 
24. Teea ranta & Treasure T
25. Tuisku Lamberg & Netstutteriets Bachio
26. Vera Karhu & Morgrid ut Deuten

Päivän aikana kuvailin jotakuinkin 2,5 luokkaa ja ratsukoita kertyi kameran muistikortille laskelmieni mukaan 21. Kaikkia et tästä postauksesta löydä - et siksi, koska suoritukset olisivat olleet jotenkin huonompia, vaan koska heidän kuvansa eivät välttämättä onnistuneet yhtä hyvin kuin olisin toivonut.
Nämä Ainon kisathan olivat käytännössä ensimmäiset, joita kuvasin ja samalla ehkä kymmenes kerta kun itse kuvaan ratsastusta. Kovin harjaantunut en siis vielä ole, mutta silti olen tyytyväinen moniin ottamiini kuviin. Kerro toki mielipiteesi!

Oletko itse innokas ratsastuksen valokuvaaja?
Olitko itse kuvaamassa Ainossa jonakin päivänä?
Löytyikö kuvien joukosta lempikuvaa?

2 kommenttia:

 1. Nämähän ovat tosi onnistuneita otoksia! Harjoitus tekee mestarin, ei mene aikaakaan, kun huomaat napanneesi jokaisesta ratsukosta onnistuneita kuvia yhden jos toisenkin! :) Mun suosikkikuva oli kuva nro 16!
  Minä tykkään kuvata ratsastusta jopa enemmän kuin hevosia itsessään, mutta harmittavan vähän sitä tulee tehtyä- vaikka Hinkulassa olisi monia innokkaita kuvattavia, ei vaan ehdi kuvata, kun tunnit ovat niin tiheään peräkkäin. Mutta kyllä sitä kuvaustaitoa koittaa ylläpitää tavalla tai toisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon! Valokuvaaminen on ihana harrastus ja toimii hyvänä arjesta irtautumisena :) Toivottavasti säkin ehdit vielä kuvailemaan mahdollisimman paljon!

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)