4.1.2016

19. Kärsimätöntä menoa

Moips! Siitähän ei ole nyt kovinkaan kauaa, kun Pörri kirjoitteli postausta metsäretkestä. Lomalla on ollut kuitenkin aikaa retkeillä, ja olemme käyttäneet tilaisuuden hyödyksi, ja retkeilleet Pörrin kanssa normaalia enemmän. Pörri on nauttinut niin vapaana- kuin hihnassa ollessaankin, mutta kaikkein eniten sitä koukuttaa vapaana juoksenteleminen. Pörrillä on jaksamista metsäretkille vaikka muille jakaa, ja se tuleekin toimimaan perheemme retkeilykaverina seuraavat 11-15 vuotta;P Toivottavasti Pörri siis elää pitkään, eikä telo itseään siellä hirvien perässä juostessaan... Tällaisia vaihtoehtoja emme kuitenkaan halua miettiä, joten mennään vaan postauksen varsinaiseen aiheeseen!


sori laadut...
Tästä reissusta en osaa hirveästi kertoa, vaikka kuviakin kertyi lähemmäs 30. Pidimme n. 6km pituisen reissun aikana 2-4 taukoa, sekä muutaman kuvauspaussin. Itse söin moneen otteeseen Pörrin kuivattuja leipiä, kun rakastan niitä yli kaiken. Loppupään ohituksiin ei sitten jäänytkään ollenkaan herkkuja, kun kaiken olin syönyt jo aikoja sitten. Reissussa meni paussien ja kuvausten takia n. 2 tuntia, mutta ei se kyllä haitannut! Korkeusvaihtelut olivat ihan kivoja, muutamassa kohtaa meinasi jaloista loppua puhti. Hyvin kuitenkin jaksoi loppujen lopuksi, ja olin kyllä tyytyväinen  reissuun!

Valokuvaustauoista Pörri ei todellakaan pitänyt sen enempää kuin vedestäkään; se vinkuin, ulisi ja haukkui aivan liikaa, ja kuvat ovatkin Pörrin vauhdista johtuen ehkäpä hiukan heilahtaneita. Supermakrolla sain kuitenkin jäistä ihan mukavia kuvia, ja laitan niitä tähän teidän katseltavaksikin!
Tarkennukset kuvissa on vähän siellä sun täällä, mutta toivottavasti löydät ne, ja pidät kuvista! Itse pidän suurimmasta osasta, ja tällaisia kuvia haluaisin kyllä ottaa lisääkin!




Tässä sai kyllä varoa liukastumista! (Vaikka pääsi kyllä helposti ohi...)



Oma lemppari<3


Sitten vielä hiukan infoa blogin tulevaisuudesta, ja muusta mukavasta:P! Kun koulut alkavat, on varmaan itsestäänselvyys, että blogin lähes jokapäiväinen postaustahti hiipuu. Kun ensimmäiset kokeet ilmaantuvat näköpiiriin, silloin ei tule postauksia ollenkaan, tai sitten jotain nopeita pikkupostauksia. Metsään en koulun keskellä ehdi enää niin usein kuvailemaan, ja Pörrin kanssa juokseminenkin jää vähemmälle. Ratsastustunneista tule kyllä postauksia mahdollisuuksien mukaan, ja seuraava onkin tulossa aivan lähiaikoina. Postauksia tulee luultavasti viikonloppuisin, jos kerkeän kirjoittelemaan, mutta jatkossa en yritä panostaa postaustahtiin niin paljoa.

Postaustahdin sijaan yritän panostaa postausten ja kuvien laatuun. Saatan kirjoittaa postauksen nykyäänkin todella nopeasti, mutta jatkossa asia tulee olemaan toinen. Yritän saada teksteistä hiotumpia, ja varmistaa oikeinkirjoituksen muutaman kertaan. Myös se vaikuttaa postaustahtiin. Osan kuvista varmaan muokkaankin, osaa en. Riippuu ihan omasta jaksamisesta. Blogin ulkoasukin tulee muuttumaan mahdollisimman pian:)


10 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kuvia! (;
    Tämä ulkoasu on tosi Kiva ja banneri mukavan yksinkertainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidät uudesta ulkoasusta, ja tämä saakin olla blogissa hetken:)

      Poista
  2. Anonyymi12.28

    Kiva postaus :-)! Pörri on niin suloinen<3! Tosi kivoja kuvia :-)!

    VastaaPoista
  3. Ensinnäkin kiva postaus! Minulla on ehdotus siihen kun koulut alkavat: Julkaise ratsastuspostaus aina maanantaisin! Siten sinun tarvitsisi kirjoittaa ratsastuspostaus sunnuntai iltana tai maanantaina : ) Ja Pörri postaus joskus, milloin huvittaa, itse saattaisin tehdä blogiini saman tapaisen. myös lukijoiden määrä saattaisi kasvaa kun haluaisi lukea ratsastuspostauksen niin menisi lukemaan sen aina maanantaina. Luulen että muillakin on ihan sama ongelma ^^ Ihania nuo kuvat. Ainoa ongelma siinä että postaa aina jonain päivänä on: Pitäisi aina kiirehtiä postaamaan juuri maananataina.
    Onneksi siitä liukkaasta kohdasta ei tarvinnut mennä kun sen vieressä oli toinen polku : O Muuten oltaisiin varmaan kaaduttu!
    Anteeksi sekava kommentti
    Muuten, tämä oli vain minun ehdotus, sinun ei tarvitse tehdä sitä jos se tuntuu liian vaikealta tai et vain halua... Mutta oot sairaan hyvä ottamaan kuvia vaikka sulla ei ole järkkäriä.( kirjotinko oiken? : D)

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Tuo kuulostaisi aikas hyvältä, sunnuntaisin en vaan aina ehdi kirjoittelemaan. Maanantai tai tiistai saattaisi olla yksi hyvä vaihtoehto, kun ehdin joskus maanantaisin kirjoittelemaan. Ratsastuspostauksia ei toki voi kirjoittaa varastoon, mutta esim. menneistä tapahtumista voi kirjoittaa postauksen varastoon sille varalle, ettei joskus ehdi kirjoittelemaan.

      Poista
  4. Suloinen koira ja kiva postaus! Minkä rotuinen koira tää muuten on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pörri on norjanharmaa hirvikoira:)

      Poista
  5. Ihana postaus taas! On Pörri kyllä sulonen ^^ Toi toisiks viimenen kuva on tosiaan aika siistin näkönen! <3

    Mullakin tuppaa oleen tosi hankalaa postailla arkipäivisin :/ Mutta sillon kun on aikaa saatan tehä muutamia postauksia ns. varastoon, niille päiville jollon en kerkiä postaan ollenkaan :D Mutta mielummin niin, että postaat vähän harvemmin, kun se, että postaat tosi hätäsesti kuvattuja ja kirjotettuja postauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ois sitten se toinen vaihtoehto, ja tietenkin kaikkien on varmaan mukavampi lukea huolellisesti tehtyjä postauksia, kuin viidessä minuuteissa tehtyjä:) Kiitos kommentistasi!

      Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)