23.1.2016

31. Kuinkas meillä menee?

Postaustahti on ollut hiukan vaihteleva, joka johtuu yksinkertaisesti siitä, että kirjoitin todella pitkään yhtä turhaa postausta, joka joutui poistoon, kun päätin, etten tule sitä koskaan julkaisemaankaan. Sen kirjoittamiseen käytin monta päivää aikaa, mutta turhaa työtähän minä tein, minkäs sille voi? Toinen asia, mikä on näitä postauksia hidastanut, ovat tämän vuoden joulukalenterin luukut. Olen tehnyt valmisteluja ihan reilusti, ja n. 6 luukkua on valmiiksi kirjoitettu.
Ja vielä kolmas asia, toinen blogini (<- linkki), ja lukeminen sitä (sekä itseäni) varten. Mutta kuvamateriaalia minulla on ihan reilusti, niin sisältä, kuin ulkoakin. Pitää saada vielä niihin kirjoitettua postaukset, katsotaan sitten, miten niiden käy.

Tätä postausta en kuitenkaan ajatellut täyttää tekstillä normaaliin tapaani, vaan päästää teidät katselemaan hiukan kuvia, jotka tuossa yksi päivä otin. Osa onnistui, osa ei. Vaikka materiaalia onkin, panen tähän postaukseen melkein kaikki kuvat, jotka otin. Älkää sitten järkyttykö, mistä otin kuvia, mielikuvitukseni oli hiukan outo tuona päivänä...

1.

2.
3.

4.

5.

6.

7.

Pahoittelut postauksen lyhyydestä, mutta tulihan nyt pitkästä aikaa jotain päiviteltyä;) Mitäs piditte kuvista, ja mikä oli teidän lempikuvanne?


8 kommenttia:

  1. 7 oli lempikuvani, niin söpö!!!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19.08

    7 oli lempparini, vaikka kaikki olivat kivoja :-)! Pörri on suloinen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 7 on kyllä niin ihana omastakin mielestä:) Pörri kiittää!

      Poista
  3. 7 oli lemppari, tosi sulosia kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Enpä ole hirveästi blogeja ehtinyt lukemaan, joten tämäkin on jäänyt paitsioon... Sulla on ihana blogi :) Mun lempparikuvat on 1 ja 7!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Päivän piristys tämä kommentti;)

      Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)