8.1.2017

#317 Linkkaa blogisi *2017*

Vaikka bloggausinto onkin korkealla, ei ole siltikään motivaatiota kirjoittaa mitään asiapostauksia. Haluan kuitenkin pitää blogini mahdollisimman aktiivisena ja laadukkaana, joten julkaisen nyt nopeana postauksena tämän tyypillisen "Linkkaa blogisi" - postauksen. Monet ovat näitä vuoden alussa toteutelleet, joten julkaisen nyt omanikin. Tässä säännöt ↷

1. En vaadi, että olet blogini lukija

Mielestäni ei ole oikein vaatia johonkin blogiin liittymistä, jos blogi ei kiinnosta. Eli, osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla blogini rekisteröitynyt lukija. 

2. Blogisi lukijamäärällä ei ole väliä

Lukijamäärä ei vaikuta siihen, voitko linkata blogisi. Rohkeasti vain linkkailemaan ;)

3. Olet mahdollisimman aktiivinen blogissasi

En vaadi, että päivittäisit blogiasi kerran päivässä, mutta kerran viikossa postaaminen olisi suositeltavaa. Jos kuitenkin sinulla on vähän taukoa, se ei haittaa. 

Näin osallistut, aikaa on 14.1.17 asti:

Kirjoita blogini kommenttiboksiin blogisi nimi ja osoite. Jos laitat blogisi linkkinä, pelkkä linkki riittää. Linkkaa mieluiten linkillä;  

<a href="http://pollenkirjakarsina.blogspot.fi/">Pörheää Menoa</a><br />

Älä poista ylläolevasta linkistä välimerkkejä, vaan vaihda pelkästään blogisi tiedot.

Kirjoita lisäksi vähintään kahden lauseen esittely blogistasi ja sen sisällöstä. 

Näiden perään kirjoita vähintään yksi korjattava / kehitettävä asia blogistani. Sen ei tarvitse olla suuri asia, eikä pitkästi esitetty, mutta muistahan asiallisuuden :)

Lisäksi ehtona on, että pystyt ottamaan vastaan kritiikkiä blogistasi,etkä suutu arvosteluista. Yritän arvostella blogit niin, ettei arvosteluista tarvitsisi loukkaantua ;) Ilmoitathan kommentissasi erikseen, jos en saa julkaista arvostelupostauksessa näytönkaappausta blogistasi! Arvostelen kaikki linkatut blogit.
Tallenna

38 kommenttia:

 1. Anonyymi18.34

  Angels' pullip  Blogissani on tutoriaaleja ja kuvatarinoita nukeista. Joskus saattaa ilmestyä myös piirustuksia ja runoja- mutta aika harvoin. Blogissani yritän tehdä mahdollisimman kiinnostavia postauksia, joita jaksaa lukea- vaikka aina se ei onnistu.


  Tästä
  painamalla on vähän kritiikkiä blogistasi, toivottavasti kelpaa ;3

  Olen muuten Sylvia
  jos ihmettelet :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sylvia ja suuret kiitokset linkkauksestasi :)

   Poista
 2. Pennin pyörittäjä

  Kun omistaa ponin, joka ei tahdo aina liikkua ja sitten sen työmotivaatio yhtäkkiä palaakin? Mitä silloin tapahtuu ratsastajalle, joka tottui jumitteluun? Siitä kertoo Pennin pyörittäjä. Mukana mahdollisimman paljon kuvia ja humoristista ajatuksen juoksua!

  Tykkäsin itse enemmän kun nuo "päälinkit" ovat joko sivussa tai bannerin alapuolella. Mä en millään meinannut hiffata niitä tuolta ihan yläreunasta ja ihmettelin minne kaikki esittelyt oli hukkuneet! :D Minusta myös ne sellaiset kuvalliset linkit tms. tuossa ulkoasun sivussa ovat siistimpiä :) Tämä toki kuitenkin ainoastaan mielipide. Eikä siis mikään pakollinen korjattava asia tai edes virhe.

  Ja jälleen mä täällä linkkailen, mutta minkäs sille mahtaa... :D Kohta mun blogia ei kukaan enää ota näihin mukaan kun aina osallistumassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, sun blogi on kyllä kaikkialla :D Hyvä vaan, saat paljon arvosteluja ;)

   Poista
 3. Porkkanan voimalla!


  Porkkanan voimalla on 16-vuotiaan ponitytön blogi, jonka päätähtinä seikkailevat säpäkkä WPB-estetamma Sara ja nuori ratsun alkeita opetteleva suomenhevosruuna Peetu. Omaan pieneen maalaistalliin mahtuvat myös kaksi aasia, Daisy ja Lucia, pörröinen islantilaishurmuri Disa sekä tallipaikalla oleva Likka-poni.

  Hevosharrastelua moneen makuun: tavallista talliarkea, puskailua, valmentautumista ja kilpailuja, nuoren hevosen kehittymistä ja kasvua, väliin ehkä vähän aasijuttuja, päivittäisiä hevostenomistajan murheita, tavoitteita ja pohdintoja. Tervetuloa!


  Hmm, omaan makuuni blogin kuvien tekijänoikeusleimat voisivat olla vähän neutraalimmat. Todella kiva blogi muuten! :)

  VastaaPoista
 4. Huimaa menoa


  Huimaa menoa -blogi kertoo vuonna 2001 syntyneen perniöläisen tuntiratsastajan, haaveilijan ja ainakin toivottavasti ikuisen hevosihmisen arjesta vuokrahevosen, sekä tallin tuntihevosten kanssa.
  Blogiin ilmaantuu melko tiivisti erilaista juttua ratsastustunneita, pohdinnoista ja kilpailuista.
  Pidän myös paljon kaikennäköisistä erikoispostauksista, joten niitäkin on ja on tulossa jatkossakin. Tervetuloa lukemaan! :)

  Tässä blogissa tykkäisin kun koko blogi olisi hiukan leveämpi. Plussana haluan sanoa että tuo "ylös" linkki blogin alareunassa on todella kiva idea! (inhoan iänikuista scrollausta) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta ja vinkistä & kehusta :)

   Poista
 5. Vauhdin Hurmaa


  Blogissa päätähtenä toimii issikka tamma Hjörkka, joka on toiminut vuokriksenani jo noin 3 vuoden ajan. Toisena sinänsä sivutähden roolissa toimii risteytysponi Lumikki jota hoidan tai maastakäsittelen aina kun pystyn. Välillä blogiin saattaa eksyä muitakin hevosia ja poneja tai muita postauksia. Yritän aina päivitellä blogia uusia kuvia saadessani!

  Sinänsä mulle ei tuu mieleen mitään parannettavaa blogissas, tykkään siitä että se on sun tyylisesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta ja positiivisesta palautteesta! :)

   Poista
 6. Ilon Pilkettä

  Ilon Pilkettä (IP) on blogi uunituoreen hevosenomistajan mietteistä ja arjesta ensimmäisen oman hevosen kanssa. Kaikki ei aina onnistu suunnitelmien mukaan, mutta ei ole alamäkeä ilman ylämäkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskenpä jäi taas kerran :)

   Leveämpi blogi olisi kiva, ja pienemmät watermarkit, niin olisi jo aika lähellä täydellistä.

   Poista
 7. https://airinblogi.blogspot.fi/

  Blogini kertoo tallielämästä ja hevosen hoidosta, mutta myös koiranomistamisesta ja ratsastuksesta. Blogissa esiintyy arabipappa Zirkon, issikkatamma Nalle sekä espanjanvesikoirauros Messi, jonka tulevaisuudensuunnitelmat muuttuivat täysin ulkonäöllisen jalkavaivan takia.

  Sinulla on todella kaunis ja hyvä blogi, mutta kehitysideaksi sanoisin vesileimojen koon, ja sen että kuvat muuttuvat mustavalkoisiksi kun niiden päälle laittaa hiiren.

  VastaaPoista
 8. liinaus.blogspot.com

  Kauniita valokuvia luonnon ääreltä sekä muutama runonpätkä rakkaudesta hevosiin. Kertomuksia pienen suomenhevostamman elämästä, sekä pienistä suurista arjen iloista. Sellainen on Liinaus.

  Sun blogi on ihan huippu, mutta itsekin kiinnitin huomiota vesileimojen kokoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesileimojen koko on pienempi, jatkossa uusissa kuvissa hienovaraisempi ja pienempi vesileima :)

   Poista
 9. Sydämenlyönti


  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 18-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle.

  Muutama muukin on tästä jo maininnut, mutta kuvien vesileimat tosiaan pistävät silmään vähän inhottavasti :)

  VastaaPoista
 10. <a href="https://hevostytonelamaax.blogspot.fi/</a><br />

  Blogi päivittyy 2-3 kertaa viikossa. Tänään alkoi uusi postaus-sarja valokuvaukseen liittyen. Blogissa seikkailee ratsastuskoulun hevoset. Tavoitteena olisi päästä kilpailemaan tänä vuonna hieman eenmmän. Treenaan siis esteillä ja koulussa.

  VastaaPoista
 11. Ja vielä kehitysidea: Lyhyempiä tekstikappaleita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksestasi ja ideastasi :)

   Poista
 12. Katja Johanna


  20-vuotiaan nuoren naisen hyvän mielen lifestyle-blogi. Tykkään kirjoitella vähän tyttömäisistä asioista, kuten kauneudesta, tyylistä, sisustuksesta jne! :)

  Kehitettävää:
  Blogin tausta, mun mielestä vaalea tausta on paljon kutsuvampi ja houkuttelevampi. Ei sen tarvitse olla pelkkä valkoinen, se voi olla jonkinlainen kuviollinenkin, mutta mua ainakin tummat taustat ottaa liikaa silmiin, en oikein osaa selittää, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, laitoin taustan vaihtoon :) Nyt ei ole ihan musta, toivottavasti miellyttää enemmän ;)

   Poista
 13. Zupreme


  15-vuotias tyttö kirjoittelee kaikkea maan ja taivaan väliltä. Hevoset ovat vahvassa roolissa ja mukaan mahtuu novascotiannoutaja.

  Tykkään paljon sun ulkoasusta ja muutettavaa blogissa on vähän vaikea keksiä, mutta jos sotain on pakko keksiä niin esittelyteksti on hieman huonolaatuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta! Tätä on hankala lähteä valitettavasti korjaamaan, koska kyseinen teksti on kuva, eikä sitä voi muuttaa suuremmaksi ilman, että se paisuu koko blogin oikeaan reunaan asti.

   Poista
 14. Vaikka tein ton linkin täsmälleen sun ohjeiden mukaisesti, blogger ei jostain syystä suostu julkaisemaan sitä.

  Koska puhelimella en onnistu linkkiä väsäämään, niin blogini nimi on siis Doll macarons.
  Yritän.laittaa linkin tänne kommentteihin heti, kunhan pääsen tietokoneelle.


  Minä ja ystäväni Pinkku kirjoittelemme blogissamme viidestä nukestamme ja julkaisemme uusia shootteja lähes joka viikko. Blogiin olisi tarkoitus tulla myös lisää tutoriaaleja ja luontokuviakin julkaisemme satunnaisesti.

  Ja sun blogista on vaikea keksiä mitään parannettavaa!❤
  Ainoa asia on ehkä se, että fonttikokosi hyppelehtii aika paljon postauksissa.
  Tiedän, että se on tarkoitusellista, mutta se on joskus hieman häiritsevää luettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Doll macarons


   Panin sen sinun puolestasi :)

   Poista
  2. Uih kiitos!❤
   Mulla puhelin alkaa aina temppuilemaan enkä kyllä oo muutenkaan hyvä tällasiten linkkien kanssa :'D

   Poista
  3. Kiitos linkkauksesta :3

   Poista
 15. Hymyillen Huomiseen


  Hymyillen Huomiseen on vuonna 2000 syntyneen tytön hevoselämästä kertova blogi. Mukaan mahtuu toki myös välillä lifestyle- tai valokuvausaiheisia postauksia. Mukana seikkailevat liikutushevoseni, joita en siis omista itse.

  Kivan erilainen ulkoasu täällä blogissasi! Tausta tosin hyökkää vieläkin hiukan omille silmilleni, mutta ehkä se ei muita haittaa :D Ehkä tämä johtuu ihan siitäkin, että olen tottunut vaaleampiin taustoihin blogeissa.  VastaaPoista
 16. Kuusen Matkassa


  Blogi kertoo 04 syntyneen Saanan ja suomenhevosruunan Kuusen elämästä muiden hevosten siivittäessä arkea(en omista Kuusta). Blogissa kertoilen myös tallielämästä ja Kuusen viidestä hevos kavererista. Postauksia on laidasta laitaan, ajatuksia, asiapostauksia, kuvailua...

  Minulla on myös toinen blogi Elämäni Eläimet

  Karjalankarhukoira ja kohta yksi vuottatäyttäneet kani sisarrukset, Nuppu ja Nyytti seikkailevat blogissa. Yritän pitää blogin monipuolisena.
  Jos haluat toisenkin blogin arvostella niin saa mutta ei ole pakko.

  Banneri on todella upea, mutta oikealla olevaa sivupalkin tekstiä on vaikea lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat pääsevät arvosteluun :)

   Poista
 17. Ruskein silmin


  Ruskein silmin on tarina 15-vuotiaasta tytöstä, joka sai eräänä päivänä sai päähänpison ja alkoi kirjoittamaan blogia. Tarinaa kuvittaa Mintun tallin tuntihevoset, kaksi koiraa sekä normaali arki.

  - Blogissasi on todella hienoja ja panostetun oloisia ulkoasuja eikä tästäkään tosiaan ole mitään kritisoitavaa. Mutta sivupalkin tausta voisi olla musta sekä esittelyteksti voisi olla tiivistetympi tai ainakin eri fontilla sillä nykyinen on hieman vaikea lukea :)

  VastaaPoista
 18. Sait minulta haasteen. Toivon että tekisit sen jossain vaiheessa :)

  Pääset tästä painamalla haasteesen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toteuttelen sitten jossain vaiheessa :)

   Poista
 19. Karvakorvakamut

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa 2016 syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  Tosi kiva blogi sinulla ja ihanan erilainen ulkoasu muihin blogeihin verrattuna! Minä ehkä siirtäisin sivupalkista tuon tervetuloa-tekstin ylemmäksi :)

  VastaaPoista
 20. Ai, että aina mie myöhästyn näistä! :D
  Noh, jos ensi kerralla sitten saisin itseni ajoissa koneen ääreen :)

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)