29.1.2017

#323 Viimeiset kuvat / Matkapostaus 3

Jos nyt aihepiirein katsoisi, suurin osa näistä kuvista ei edes kuuluisi tähän blogiin, vaan toiseen blogiini. Täällä on kuitenkin ollut sen verran juttua tästä Kangasniemen reissusta, että ihan turhaa lähteä selittelemään valokuvausblogissa yhtään mitään. Tämän pidempiä selittelemättä julkaisen tähän vielä viimeisen matkapostauksen osan, joka on täytetty pelkästään kuvilla - paria sanaa lukuun ottamatta. 

Tavallaan suuri osa kuvista epäonnistui, kuten jo aikaisemmissa postauksissa mainitsinkin. Jos se ei epäonnistunut, oli se muokkauksen jälkeen liian rakeinen julkaistavaksi. Canonin kanssa olen kuitenkin vielä aika epävarma, käteni tärisee, enkä saa kuvista kovin hyviä ilman järjettömän suurta ISO-arvoa, joka tälläkin hetkellä on kamerassani se 1600... Pikkuhiljaa pitää sitten alkaa pienentämään ISOa, jotta kuvista tulisi parempilaatuisia. Juurikin tämän suuren ISO-arvon takia en voinut kuvia muokata ilman, että ne näyttäisivät puhelinlaatuisilta. 
Kangasniemellä ihastuin täysin puiden, jään ja oksien kuvaamiseen. Pienellä muokkauksella puusta saa melkein mustan, joka miellyttää ainakin omaa silmää. Nytkin tietokoneen kansiot ovat täynnä pelkästään oksien kuvia... Jossain vaiheessa julkaisen niitä Pm-galleriassa, mutta tämä blogi on nyt etusijalla. Heti koulun, opiskelun ja ulkoilun jälkeen. Ja tuhannen muun asian.
Lopuissa kuvissa seikkaileekin sitten Pörri, aina yhtä suloinen nallekarhu. Kerrankin, kun se oli remmissä, se suostui pysymään paikallaan sen aikaa, että sain pari kuvaa napsaistua nopeasti. Ja tämän jälkeen, kun lähdin Sylvian kanssa käyttämään Pörriä pikaisella lenkillä ennen kotiinlähtöä, se ei suostunut lähtemään mökille päin. En ihmettele - itsekään en olisi halunnut lähteä täältä, mutta pakko mikä pakko.
Kiitos juuri sinulle, että jaksoit seurata pientä matkaamme Keski-Suomeen täältä näytön takaa! Sanokaahan, haluaisitteko jatkossakin lukea postauksia matkoistamme, jos jonnekin menemme? Kesällä on luvassa pari reissua ja muutakin on varmaan tulossa sitten jossain vaiheessa. 

4 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen x)

  VastaaPoista
 2. Oikein hienoja kuvia, vau!
  Tajusin vasta, että Pörrihän näyttää ihan meidän naapurin koiralta :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Onkohan naapurinne koira mahdollisesti jokin hirvikoira, mahdollisesti norjanharmaa :D?

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)