8.11.2017

#369 Luonnon taikaa // The magic of nature

Sitähän luonnosta löytyy. Taikaa nimittäin. Millä sanoilla pystyt kuvailemaan huurteista peltoa, metsässä solisevaa puroa tai pieniä talitiaisia lintulaudalla talvipuvussaan? Voihan sitä yrittää, mutta voin luvata, että sitä kauneutta ei pysty vangitsemaan sanoihin, ja valitettavasti ei edes kuviin. Parhaimmillaan luonto on silmiemme edessä, ja sitä voi yrittää taltioida. Siinä voi parhaimmillaan onnistua kohtuullisesti ja muokkauksen jälkeen jopa kohtuullisen hyvin, mutta kaikkea ei voi kuviin vangita. Tässä postauksessa näet pieniä yrityksiäni vangita sitä luontoa kuviin (laatu a'la blogger, hämärä metsä ja heiluvat kädet). 

How you can describe a frosty field, a little bubbling stream in the forest or tiny birds on the bird feeder? You can try, but you can't capture the beauty of nature to the pics or words. In this post you can see some nature pics, which I tried to capture a small piece of beautiful nature. 
 1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
 12.
 13.
 14.

15.

8 kommenttia:

 1. Todella upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Beautiful pictures! Really enjoyed them,

  NukNuk

  VastaaPoista
 3. Wautsiwau, mikä postaus! Tosi hyvin kirjoitettu, ja luonnon taika on todella tallentunut näihin kuviin. Hyvää työtä! :) Lisää tätä!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, olet taitava! Tuleeko blogiisi tänä vuonna joulukalenteria tai jotain jouluspessua? Olisi tosi kiva. :)

  www.airinblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joulukalenteria ei ole valitettavasti tulossa motivaatio - ja aikapulan vuoksi. Jotain jouluspessua ajattelin, esimerkiksi blogiarvostelut, jotka mun piti tehdä jo kesän alussa, mutta ne vähän jäivät. Jos jotain keksin ja aikaa löydän, niin jotain olisi tarkoitus väsäillä :)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)