20.12.2018

#417 Kuulumiset + linkkaa blogisi/Instagramisi


Heissan!

Vihdoin pääsen jakamaan teillekin talvisia kuvia niiden harmaanruskeiden ja masentavan sävyisten kuvien sijaan! Etelä-Suomeen satoi muutamia päiviä sitten pieni lumikerros, joka kasvaa tasaista tahtia ja jatkuvasti. Toivottavasti lumi pysyisi edes jouluun asti, vaikken silloin kotopuolessa enää pyörikään. 

Lumen tulo on vaikuttanut ihan hurjasti Pörrin ja Alman käyttäytymiseen. Kumpikin jaksaa juosta enemmän, virtaa on lähes triplasti ja leikit käyvät kerta kerralta hurjemmiksi. Niin, ja söihän se Alma hiirenkin tässä yksi päivä, 
Jos nyt totta puhutaan, kumpikin tassuotuksista on välillä aika rasittavia. Energiaa on ihan liikaa ja tuhoamisen sekä pureskelun tarve on lisääntynyt hurjasti. Koko ajan pitää olla puuhaamassa ja säheltämässä ja tuhoamassa jotain. Jos silmä välttää, on toinen koira repimässä pipoa tai sukkia ja toinen touhuamassa omiaan puukorissa. Ei sitten koskaan yhtään kyllästytä ikiliikkujien perässä hiippaileminen...Pihallakin niitä pitää vahtia, eikä niitä voi jättää keskenään hetkeksikään. Kaksoisverkosta huolimatta. Koko ajan löytyy myyrä tai hiiri tai joku muu elollinen olento, joka yhtäkkisesti peittoaa aitojen sisälläpysymisen viehätyksen ja sen jälkeen onkin sitten piru irti. Eivät ne hetkessä pääse aidasta läpi, mutta mieluummin vahdin pihalla, kuin otan turhia riskejä. Onneksi on keksitty kuivattu maksa, lumipallot ja ranskalaiset. Joku niistä toimii varmasti kiinniottamisessa.

Joululomalla lähdemme tänäkin vuonna Kangasniemen mökille, josta löytyykin vanhempia postauksia ihan bloginkin puolelta. Käy tsekkaamassa ne aikajärjestyksessä aikaisemmilta vuosilta alla olevista linkeistä ->Ottakaa postauksia lukiessanne huomioon, että postaukset ovat suhteessa todella vanhoja, eikä minulla vuonna 2016 ollut vielä käytössä järjestelmäkameraakaan. Ainakin vuoden 2016 postauksissa tekstin laatu on vähän mitä on, mutta jos teiltä yhtään kiinnostusta löytyy, niin käykää ainakin kurkkaamassa pikku-Matildan tekstejä :D

Mökkipostauksia on taas tulossa jonkin verran, mutta ne ilmestyvät vasta ensi vuoden puolella. Koneeni ei pääse mukaan mökkireissulle, ja haluankin täysillä keskittyä lomasta nauttimiseen ja ulkoiluun! Yritän saada ajastettua edes yhden postauksen ennen vuodenvaihdetta, mutta saa nähdä, miten siinäkin sitten loppujen lopuksi käy. 

---------------------------------------------------


Suurin osa teistä luultavasti saapui tähän postaukseen linkkaa blogisi/Instagramisi - tekstin takia tai ansiosta. Jätän siis lörpöttelyt tähän ja kerron ohjeet osallistumiseen, sekä hiukan tietoja tämän postauksen toteuttamisesta. 

Toteutan siis blogiini postauksen-pari osallistujamäärästä riippuen, jossa esittelen osallistuneet ig-tilit ja/tai blogit arvostelun kera. Haluankin painottaa, että tulen mainitsemaan myös kehittämiskohteita, mikäli niitä mielestäni löytyy. Tarkoitukseni ei siltikään ole loukata ketään, eikä sitä tarvitse pelätä. Pyrin keskittymään tilin/blogin hyviin ja vahvoihin puoliin. 
Lisäksi tulen jakamaan postauksessa joko kuvan ig-tililtäsi/kuvan feedistäsi ja blogien kohdalla kuvan ulkoasusta/muita otteita blogista. Sitoudut siis myös siihen osallistuessasi. Toki voin tämän(kin) kohdalla tehdä poikkeuksen, mikäli asia on sinulle ehdoton ei. Voit osallistua sekä blogilla, että Instagram-tilillä niin halutessasi.

Näin osallistut blogin kanssa
 • Linkkaa/laita blogisi osoite alle kommenttikenttään, tai halutessasi Instagram-directiin lyhyehkön/valitsemasi pituisen esittelyn kera.
 • Kerro esittelyssä jotain itsestäsi tai blogisi päätähdistä.

Näin osallistut Instagram-tilillä
 • Laita Instagram-nimimerkkisi/linkki tilillesi (sen täytyy olla julkinen/tiedät minun seuraavan sinua) joko alas kommenttikenttään tai Instagram-directiin
 • Esittele tilisi päätähdet/tilin pitäjä lyhyehkösti tai haluamallasi pituudella. 


Esittelen ja arvostelen kaikki osallistuneet osallistujamäärästä riippumatta. Toivonkin mahdollisimman monen ottavan osaa tähän, koska tämä on hyvä mahdollisuus saada palautetta omasta blogista tai tilistä, kuitenkin asiallisella tekstillä ja nimellisenä. Mahtavaa joulunaikaa kaikille, muistakaa nauttia! <3


5 kommenttia:

 1. Joka päivä on karkkipäivä

  Blogi kertoo 25-vuotiaasta naisesta ja 7-vuotiaasta erp-ruunasta, josta on tarkoitus tulla tulevaisuudessa hyvä harraste -ja kilpailukaveri. :)

  VastaaPoista
 2. welifedream.blogspot.com

  Blogia kirjoittaa 18-vuotias ikuinen heppatyttö. Päivittelen blogiin tämän hetkisestä liikutushevosestani lämminveritamma Jalmarista, joka on ex-ravuri. Tämän lisäksi blogi sisältää jonkun verran myös muita juttuja, jotka tulevat elämässäni vastaan.

  VastaaPoista
 3. https://nouw.com/suviannika / Elämää Hevostytön Kengissä
  Blogissa seikkailevat ratsastuskoulun tuntihevoset. Eli blogin pääaihe on hevoset ja ratsastustuntipostaukset, mutta silloin tällöin blogiin tulee kaikkea muuta kuten pupujen kuulumisia, kuvapoatauksia ja asiapostauksia.

  VastaaPoista
 4. Ainiin unhohdin linkata mun insta!
  Niin ja mun insta on @animal.fri3nds. Jaan sinne heppa-ja pupukuvia ja kuulumisia vuorotellen.

  VastaaPoista
 5. Pennin pyörittäjä
  Pennin pyörittäjä IG

  Parin kympin "paremmalla" puolella oleva kirjoittaja kertoo humoristisella asenteella elämästään Penni-ponin kanssa. Connemaratamman liiankin älykkäät aivonystyrät aiheuttavat välillä päänvaivaa vähän liian tyhmälle kaksijalkaiselle. Pääpainona hauska yhdessä olo, tavoitteena voittaa itsepäinen poni kirjoittajan puolelle, jotta ystävyys olisi muutakin kuin pelkkiä porkkanoita.

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)