2.12.2016

Joulukalenteri luukku 2 / 6 lempiblogia

Alunperin idea joulukalenterin toisesta luukusta oli esitellä lyhyesti kaikki lukemani blogit. Pian kuitenkin tajusin, että kyseinen postaus on aivan liian pitkä a) luettavaksi ja b) kirjoitettavaksi. Idean halusin kuitenkin säilyttää, mutta muutin kuitenkin idean seuraavaan: 6 lempiblogiani, joita luen. 
Nämä alla mainitut blogit eivät ole missään järjestyksessä, vaan olen poiminut ne lukulistaltani! En ottanut tähän mukaan blogeja, jotka ovat päivittäneet viimeksi lokakuussa, marraskuun viimeisillä päivillä päivittäneet olivat tässä taistossa mukana. 
Ilman tämän kummempia höpöttelyitä päästän teidät toisen luukun pariin! :)


Hyvän mielen blogi, jossa päästään katselemaan superkauniita kuvia pullipeista ja joskus myös luonnosta! Rakastan tässä blogissa raikasta ja iloista ulkoasua, piristävää tekstiä ja kauniita kuvia höystettynä klassisella musiikilla. 
Tämä blogi on minulle päivän piristys - odotan aina innolla uutta postausta ja uusia, upeita kuvia! Vaikka et itse nukkeilisikaan, suosittelen tätä blogia ihan kaikille kuvia rakastaville ihmisille - niitä nimittäin tässä blogissa riittää!
Lisäksi blogissa nähdään kaikenlaista erilaista, kuten runoja, tarinoita ja kuvashootteja, joista jokainen salpaa hengen. Sylvia on äärettömän lahjakas kirjoittaja ja valokuvaaja, hänen blogiaan on aivan ihana lukea :3
Tämäkin on oikea hyvän mielen blogi varustettuna kauniilla kuvilla ja ennen kaikkea mukaansatempaavalla tekstillä! Blogissa seikkailevat Lamona ja Jalmari, hellyttävät ponit, joilla blogin pitäjä käy ratsastamassa. 
Kuvien vesileima on aivan ihana, kuvat pirteitä ja tekstikin niin piristävää! Ulkoasu on nätti ja erilaisemman tyylinen :)
Hevospostausten lisäksi blogissa on myös lifestyle-tyylisiä postauksia (joskin selvästi vähemmän kuin hevospostauksia) ja tietenkin valokuvaukseen liittyviä postauksia! Tämäkin blogi saa muutettua huononkin päivän paremmaksi !


Kultahippuja - blogi oli jo ennen Ludon mukaan saapumista mahtava blogi, mutta koiranpentu muutti mielestäni blogin suuntaa entistäkin parempaan päin! Rakastan sitä, että voin samasta blogista lukea koirajuttuja ja hevosjuttuja - varsinkin, kun Ludo ja Goldi ovat niin suloisia kavereita molemmat!
Tästäkin blogista löytyy pilvin pimein kauniita, tunnelmallisia kuvia, taitavaa tekstiä ja siisti ulkoasu. Juuri nämä kolme ominaisuutta saavat minut liittymään jonkin tietyn blogin lukijaksi - tämä blogi on erittäin hyvä esimerkki lähestulkoon täydellisestä ulkoasusta!
Teksti on aikuismaista, muttei ollenkaan liian vakavaa, vaan hyvällä huumorilla ja tarinankerronnalla varustettua tekstiä. 
Tästäkin blogista tulee pakosti paremmalle tuulelle!


Kuten kaikki muut tähän postaukseen valitut blogit, tämäkin sisältää kauniita kuvia ja ihanaa tekstiä! Ulkoasu on siisti, yksinkertainen ja leppoisa, eikä mikään siinä pistä silmään. Tietynlaista itseironiaakin blogista löytyy, tätä blogia lukiessa siis saa välillä hymyillä sanavalinnoille :) 
Mukavan blogin lukemisesta tekee erityisesti kirjoitustyyli, joka nappaa mukaansa. Isot ja laadukkaat kuvat ovat toki pelkkää plussaa, mutta erityisesti teksti vangitsee!
Janita ja Penni ovat kehittyneet hurjaa vauhtia ja kehittyvät edelleenkin - blogissa on ilo seurata näiden kahden välistä ystävyyttä, kehittymistä ja menoa! Kaikenkaikkiaan tämäkin blogi on hyvänmielen blogi, jota lukiessa voi olla vain hyvällä tuulella! 

Trakehnerin matkassa - blogia olen seurannut jo ties kuinka kauan. Varmaankin reilun vuoden/kaksi vuotta olen melko aktiivisesti lukenut ja kommentoinut tätä blogia. Taisi olla ensimmäisiä blogeja, joihin liityin lukijaksi... 
Blogi on siis tuttu, mutta aina se yllättää iloisesti! Vaikka tekstit eivät aina ole välttämättä kovin iloisia, vaikka alamäkiä tulee, löytyy tekstistä aina pieni ilon siemen, joka ilahduttaa. Stigan kanssa Linda on kehittynyt hirvittävästi, ja selkeästikään tälle kehitykselle ei näy loppua.
Kuvat, ulkoasu ja teksti ovat hyvässä harmoniassa keskenään :)

Trust is about us - blogi on yksi hyvänmielen sampo, josta löytyy juttua esteistä, koulusta ja ennen kaikkea ystävyydestä. On mahtavaa päästä blogin kautta seuraamaan Pillerin ja Siirin matkaa. Mukaan mahtuu esteitä, ratsastustunteja, koulua, maastoesteitä ja hyvää mieltä varustettuna kauniilla kuvilla!
Teksti on hyvää suomea ja selkeää kieltä ja ulkoasu nätti. Pääosin kuvat ovat oikein hyvälaatuisia ja kauniita! Tästä blogista saa ammennettua kasakaupalla hyvää mieltä. Päivä päivältä tämä blogi piristää! :)

_           _         _         _         _

Tämän postauksen kirjottamisessa ja blogien valitsemisessa menikin hyvä tovi! Pari päivää kirjoitin tätä postausta. Erityisesti blogien valinta oli hankalaa, sillä luen niin montaa hyvää blogia - jos kuusi piti valita, ne piti valita ja piste. 
Yritin olla arvostelematta blogeja ja antaa vähän positiivista palautetta, sillä joulun alla en viitsi kylvää mitään erityisiä arvosteluita tms. mahdollisesti bloggaajille päänvaivaa aiheuttavaa tekstiä omaankaan blogiini vaikka kuka näitä nyt joka päivä koulunkäynnin keskellä lukee....

20 kommenttia:

 1. En kyllä olisi uskonut, että mun blogi olis päässyt tähän^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun alla niitä yllätyksiäkin tapahtuu ;)

   Poista
 2. Ihanaa saada tällaista palautetta omasta blogistani! <3 Tää olikin ihana yllätys tähän päivään :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun blogi ton paikan ansaitsikin!

   Poista
 3. Oi, voi kiitoksia! :) Todella ihanasti kirjoitettu, hienoa kuulla, jos blogi piristää päivääsi! :)<3 Koitan jatkaa samalla hyvänmielen- linjalla jatkossakin, tämä lämmitti kyllä minun mieltä ihan tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatka ehdottomasti samalla linjalla, sun blogia on ihana lukea!

   Poista
 4. Täytyypä mennä kurkkaamaan!

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus! Tosi kiva tää joulukalenterin luukku! Ja hyviä blogejakin oot valiinut!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa saada kehuja! Kyllä piristi tämän päivän :D Kiitos siis sinulle suuresti! Tarkoituksena on jatkaakin tällä samalla meiningillä, tuli eteen mitä vain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogia on kyllä ihan mahtavaa lukea, innolla odotan sun blogin tulevaisuutta! :)

   Poista
 7. Sullahan on samanlainen blogimaku kun mulla ;)

  VastaaPoista
 8. Hyvin toteutettu postaus, selkeästi panostettu!

  VastaaPoista
 9. Hah hauskaa miten samanlainen blogimaku voikaan olla :D Muutama blogi oli kyllä itselleni hiukan tuntematon, mutta pitää niihinkin sitten paremmin perehtyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tutustu ihmeessä näihin muihinkin blogeihin!

   Poista
 10. Kiva postaus! Pari uutta blogiakin tuli lukulistalle :-)

  kavioilla.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)