10.12.2015

Linkkaa blogisi ja muuta asiaa!

Siitä onkin jo todella pitkä aika, kun viimeksi kirjoittelin tänne kunnolla tietokoneella! Nyt, kun saimme koneeni kuntoon, niin blogikin alkaa toimia taas mahdollisimman normaalisti. Kuten varmaan jo huomasittekin, on blogin ulkoasu muuttunut jonkin verran. Bannerin kanssa tuli aika paljonkin ongelmia, kun en ollut gimp2:lla pitkään aikaan niitä tehnyt. Omaa silmää ulkoasu ei hirveästi miellytä, mutta olkoon nyt hetken näin.
Uusia kuvia minulla on vaikka muille jakaa, mutta jokaisesta kuvasarjasta on tulossa erillinen postaus, kunhan saan ne kirjoitettua. Joulukalenteri jäi nyt tänä vuonna "vähän" puolitiehen, mutta ehkä sitten ensi vuonna uudestaan? Yritän kuitenkin näin joulun kunniaksi niitä erikoispostauksia kirjoitella teidän toiveidenne mukaan!


Nyt, kun blogissani on tullut se 10 lukijaa täyteen, olisi 10 lukijan erikoispostauksen aika! Minkälaista postausta te toivoisítte tänne minun blogiini? Näistä "lukijamäärän erikoispostauksista" vielä sen verran, että teen lukijoiden erikoispostauksen aina täyden kympin kohdalla.

Osa lukijoistani ehkä tietääkin, että tein joulukalenterin toiseen luukkuun linkkaa blogisi- postauksen. Ilmoittelen siitä vielä näin erillisessä postauksessa, ja uudemmat säännöt tulevat tuohon alle.


 • Linkkaa blogisi osoite kommenttikenttään
 • Kirjoita SELKEÄSTI blogistasi vähintään kolmella virkkeellä
 • Kerro vähintään yksi parannusehdotus blogiini
 • Kun olet täyttänyt nämä vaatimukset, arvostelen blogisi jossain postauksessa:)
Aikaa sinulla on linkata 18.12.2015 asti, jonka jälkeen alan kirjoitella arvosteluja. 

Sitten vielä vähän asiaa blogin jatkosta. Teen blogiin heti uuden bannerin, kunhan ehdin, mutta kelvatkoon tämä vielä hetken. Postauksia yritän tehdä mahdollisimman tiheään tahtiin, mutta katsotaan nyt, miten tämä tästä lähtee heräämään. 
Kuvia minulla on väh. kahteen ratsastuspostaukseen, ja ainakin yhteen kuvapostaukseen Pörristä, joten siitä on tulossa postauksia. Lisäksi sitten yksi yllätyspostaus!
Kun nämä neljä postausta on kirjoitettu ja julkaistu, saattavat postaukset täyttyä vanhoista kuvista jonkin aikaa, koska kameran muistitikku on täynnä. 

Toivottavasti blogi tästä nyt heräisi henkiin!

7 kommenttia:

 1. Olin aikaisempaan postaukseen jo linkannutkin, minun ei varmaan tarvitse uudestaan? Ja parannettavaa? Varmaan vain postaustahti tulee nyt mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei uudestaan tarvitse linkata:)

   Poista
 2. angelspullip.blogspot.fi
  Blogissani tehdään tarinoita ja tutoriaalea.
  Erikoispostauksia tulee aina välillä.
  Blogini on aika uusi ja postaustahti välillä pätkii.

  VastaaPoista
 3. Ja parannusehdotus on että ulkoasua voisi muuttaa useammin

  VastaaPoista
 4. Linkkasin jo joten ei varmaan tarvitse uudestaan?
  Parannettavaa ehkä tuo postaustahti :)

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)