22.12.2015

10. Tutkimusretki metsään 22.12.2015

Moips!
Nyt, kun olen saanut taas tietokoneen toimimaan, olen alkanut suhtautua blogiinkin aivan uudella innolla. Olihan tämä blogi-innostus sen hiukan pidemmän tauon väärti! Kuten osa teistä (jos joku näitä lukee) on varmaan huomannutkin, postauksia tulee tällä hetkellä melkein joka päivä, ja olenkin aika tyytyväinen nykyiseen postaustahtiin. Isä hankki kameraani uuden muistikortin, ja valokuvaamiseenkin olen saanut aivan uuden innon. Uusia kuvia tulisi sitten tässä postauksessa olemaan todella reippaasti!

Kävin siis Sylvian kanssa tutustumassa yhteen meidän lähimetsistä, ja kuvia räpsinkin sieltä 111! Karsin kuitenkin sieltä pois n. 40 kuvaa, jotka kaikki olivat jotenkin huonolaatuisia tai heilahtaneita. Tässä postauksessa saatte myös päivitystä Pörrin nykyisestä ulkonäöstä, koska ennen lähtöä metsään räpsäisin siitäkin muutaman kuvan. Pörri on tosiaankin todella vaikea kuvattava, sillä se inhoaa kameroita yli kaiken! Tästä saatte kuitenkin kuvapläjäyksen, toivottavasti pidätte!Pörri ei tosiaankaan mikään valokuvauksellinen persoona ole, mutta siihen nähden nämä kuvat onnistuivat mielestäni ihan hyvin.


Ylläoleva ja alempi kuva eivät laadultaan ole kovinkaan mahtavia, mutta muuten pidän niistä, varsinkin alempi on mielestäni todella kiva:)Tosiaan, siinä metsän lähellä oli tällainen joki, ja siitä sainkin räpsäistyä pari ihan kelpoa kuvaa, jotka kehtaan julkaista täällä bloginkin puolella.
Itse pidän tästä kuvasta todella paljon, tämä on jotenkin kivan tunnelmallinen:)


Tässä olivatkin kuvat sitten tältä erää, toivottavasti piditte! Olisin saanut ladattua tähän postaukseen vielä lisää kuvia, mutten halunnut ottaa sitä riskiä, että asuinalue tunnistettaisiin. Minun mielestäni nämä kuvat onnistuivat aika hyvin (kameraan nähden, kamera ei siis ole järkkäri, mutta käy hyvin minun tarkoituksiini), ja ehdin kuvaamaan valoisalla.6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyviä kuvia < 3

  VastaaPoista
 2. Pörri on kasvanut kyllä kauhean paljon ja on ihana ♡♡♡
  Muutenkin kiva postaus ja kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin, että aika kuluu ja vauvat kasvaa<3! Kiitos muutenkin kivasta kommentista:)

   Poista
 3. Anonyymi10.34

  Pörri on kasvanut ja se on niin suloinen :-) . Muuten, minkä ikäinen se nyt olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä kasvanut ihan hurjasti, ja jatkaa kasvuaan, pääasiassa leveyssuunnassa:) Nyt Pörri on nyt hiukan yli 9kk ikäinen, se syntyi tämän vuoden (2015) maaliskuussa:)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)