11.12.2015

1.Uusi alku

Todella moni blogi on uudistanut itseään tässä joulun lähellä, joten minäkin päätin tarttua tilaisuuteen, ja muokata blogini kokonaan uuteen uskoon. Muutin kaikki vanhat postaukset luonnoksiksi, mutten kuitenkaan poistanut niitä itseltäni; ovathan ne kuitenkin kivoja muistoja. Vanhat tekstit poistin näkyvistä, koska halusin yksinkertaisesti aloittaa kokonaan alusta, ja antaa tilaa itselleni ja muille.
Ulkoasu muuttui jonkin verran, ja saakin olla näin nyt hetken. En kuitenkaan kauaa lepää ulkoasun kanssa laakereillani, vaan alan muokata sitä enemmän sellaiseksi, joka miellyttäisi silmää. Esittelysivuja uudistan vielä jonkin verran, mutta katsotaan nyt, mitä kaikkea ehdin oikein tehdä ennen joulua ja sen jälkeenkin.

Koska tämä on nyt blogini virallinen "uusi alku", kerron hiukan siitä, mistä tämä blogi kertoo.

Blogin kirjoittaja
Blogin kirjoittaja on siis ala- asteikäinen tyttö, joka harrastaa ratsastusta, ja koirankoulutusta, jos se nyt harrastukseksi lasketaan. Blogiin kuvat eivät (vielä) tule järjestelmäkameralta, mutta tulevaisuudessa toivottavasti nähdään sitten niitäkin. Itsestäni en täällä blogissa kovinkaan paljoa kirjoittele, eihän blogi ole minulle omistettu, vaan maailman parhaalle koiralle ja hevosille!

Blogin päätähti
Blogin varsinaisena päätähtenä pyörii Pörri, omasta mielestään maailman paras koira. Sen kanssa harjoittelemme kaikkea maan ja taivaan välillä, hihnassa kulkemisesta hieman hankalempiinkin temppuihin. Pörri on siis n. 8kk ikäinen pieni koiranpentu, joka on samalla maailman rasittavin ja paras koira!
Tässä vielä kuva Pörristä pienenä
Mistä muusta blogi kertoo?
No, tietenkin hevosista, sekä kaikesta maan ja taivaan väliltä! Ratsastan MänRassa, joten sieltä tulee ratsastuspostauksia mahdollisimman usein. Lempihevosiani sieltä ovat Anton ja Vento, mutta kaikki muutkin ovat aivan ihania pieniä heposia!
Blogissa esiintyy myös paljon erikoispostauksia (kirjoittaja ei jaksa keksiä kunnollisia postausaiheita...), mutta mahdollisimman paljon ihan asiapostauksiakin pyrin kirjoittelemaan.

Blogia kirjoitan lähinnä omaksi ilokseni, tavallaan muistiinpanoina. Ihan vain senkin takiaen poistanut vanhoja postauksia, vaan muutin ne luonnoksiksi.
Tähän loppuun vielä sen verran, että kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös asiallisesti esitetyt negatiiviset kommentit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)