16.2.2016

47. Vähän kaikenlaista

Kuten muutama lukija jo huomasikin, blogin ulkoasu vaihtui... Taas! Vaihtaessani blogin mallia, ja poistaessani muutaman HTML/Java Script- koodin katosivat kaikki muutkin koodailut blogista. Samalla kertaa harmitti ja innosti. Pääsinpähän aloittamaan blogin ulkoasun ihan puhtaalta pöydältä! Tällä kertaa otin käyttöön vähän yksinkertaisemmat koodit, enkä ottanut niitä niin paljoa. Tämä riittää hyvin. Blogin banneriin en ole tällä hetkellä kovinkaan tyytyväinen, mutta pelkästään Pörrin kuvaa en enää banneriin halunnut, sillä blogissa pyörii tällä hetkellä aika paljon muutakin kuin Pörriä.

Mitäs Te pidätte uudesta ulkoasusta, oliko se vanha sittenkin parempi?

Kuten jossain postauksessa ehdinkin jo kertoa, että blogin postaustahti saattaa tulla hidastumaan kokeiden ja muiden takia. En mitenkään kiellä itseäni bloggaamasta, mutta yritän rajoittaa tietokoneaikaa suurella kädellä välttääkseni tietokoneella roikkumisen, ja ehtiäkseni lukemaan kunnolla kokeisiin. Älkää siis ihmetelkö, jos blogissa ei näy vähään aikaan postauksia!

Osan sivuista ja niiden tiedoista kirjoitin uusiksi, vielä pitää tehdä Vesselille oma pieni esittely. Muuten blogin ulkoasu on aika valmis!


Kiitos vielä kaikille blogin lukijoille, teitähän on jo 21! Ajattelin tehdä erikoispostauksen 20 lukijan kunniaksi, mutta siitä ilmoittelen sitten erillisessä postauksessa. Kiitos myös niille, jotka ovat tilanneet minulta bannerin, lämmittää mieltä! Teen bannerit valmiiksi, ja sen jälkeen lepään hiukan näiden bannerien ja muiden kanssa:)Pörrillä menee normaaliin tapaansa hyvin, kuten jo jokin aika sitten ilmoittelin. Siitä on tullut ehkä hiukan nirsompi antibiootin ja kipulääkkeen takia, mutta kyllä se syö ja juo ihan hyvin. Energia on ainakin entisellään, jos katsotaan niitä viiden kilometrin lenkkejä, jotka se on vetänyt koko matkan energian takia. Sen perässä pitää vipeltää aikamoista vauhtia, jos haluaa pysyä perässä kaatumatta!

Takatalven ja uusien lumien takia teistä on tullut ihan järkyttävän liukkaita, ja kun en itse omista minkäänlaisia nastakenkiä, on Pörrin kanssa käveleminen jokseenkin hankalaa. Talutuksen olen siis (ainakin hetkeksi) siirtänyt vanhemmilleni. Hihnakoulutuskin on vielä kesken, joten ei minun ole muutenkaan hyvä sitä talutella ennen hihnakoulutuksen loppumista.

Ja mitä hihnassa kulkemiseen ja muiden koirien tapaamiseen on tullut, Pörri on parantunut niissä hommissa todella paljon! Hihnassa Pörri kulkee nykyään todella hienosti ja kauniisti, kunhan sen saa vain keskittymään. Joskus on tietenkin niitä päiviä, kun ei oikein huvittaisi kulkea kauniisti hihnassa...
Koirat se ohittaa jo todella hienosti tien toiselta puolelta, mutta jos pitää ohittaa ihan läheltä, saattaa tulla pienenpieniä ongelmia, mutta sekin on jo paljon paremmalla mallilla. Ihmisten ohitukset menevät nykyään pääasiassa todella hyvin, saa olla kyllä niin ylpeä, ettei mitään rajaa!


Mutta joo, sain nyt vähän päiviteltyä Pörrin ja blogin kuulumisia, joten ei tässä taida olla mitään muuta kerrottavaa.
Kirjoittelen tosiaan sitten erillisellä kerralla siitä 20 lukijan erikoispostauksesta, ehkä jopa seuraavassa, en tiedä vielä?


8 kommenttia:

 1. Tämä oli kiva postaus, ulkoasukin on kiva :) Bannerin hevoskuva voisi olla minusta hieman keskemmällä :)
  inninelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En ole itsekään täysin tyytyvänen tuohon banneriin, ja tulenkin varmaan muuttamaan sitä jatkossa paremmaksi:) Käyn katsomassa blogisi!

   Poista
 2. Ihana tämä uusi ulkoasu :)! Ihanaa että pikkuinen Pörri on kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onhan se paljon helpompaa, kun koira on kunnossa:)

   Poista
 3. Voi pikku Pörri♥ Todella hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tää uus ulkoasu! Banneri on ehkä hieman sekanen mutta on kyllä muuten ihana!❤️ Ja suloset kuvat Pörristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta kommentistasi:)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)