11.2.2016

42. Parane pian!


Vaikka minua paljon huolestuttaakin, ei sitä sovi näyttää pienelle, viattomalle, maailman rakkaimmalle koiranpennulle. Ei voi hämmästyttää sitä yhtään tämän enempää, ei saa, ei kukaan halua sen huolestuvan.
Mikään ei ole mustavalkoista, eikä tällaisia pieniä sattumuksia voi estää millään keinolla.
Voi vain toivoa parasta, ettei omalle rakkaimmalle satu mitään pahaa, mutta kun niin käy, katsotaan asiaa tilanteen vaatimalla tavalla ja yritetään tehdä parhaaansa koiran hyväksi.

Tässä on käynyt nyt niin, että n. vähän yli viikko sitten Pörrin takapuoleen oli ilmestynyt jokin outo pieni patti, jonka alueelta karvat olivat hiukan lähteneet, ja neulanreiän kokoisesta pienestä reiästä tihkui hiukan verta. Haavaa puhdistettiin, mutta kun vielä viikon päästä Pörri arkoi haavaa, se päätettiin viedä eläinlääkäriin. 
Eläinlääkärissä rakas pentuni nukutettiin, ja haava tutkittiin, sekä sen alueelta ajeltiin karvat. Onneksi ne kasvavat ennen pitkää takaisin... Lääkärissä ei kuitenkaan selvinnyt mitään, mutta takapuolessa on pieni patti. En yhtään tiedä, mistä se on tullut.

Antibioottikuuri ja kipulääkkeet tarttuivat matkaan, ja koska se näyttää nyt parantuvan nopeasti, uskon, että pian Pörri on jo terve. Se käyttäytyy päivä päivältä normaalimmin, ja se viittaa positiiviseen suuntaan, minkä tuosta varmaan huomasikin:).  
Kohta Pörrin liikutukset jatkuvat täysin normaaleina, mutta lenkit ovat hetken aikaa ehkä hiukan lyhkäisempiä, eikä erilaisten temppujen treenaus ihan niin vakavaa.

Tästä aiheesta en varmaankaan tämän enempää kirjoittele, mitä nyt välillä päivittelen patin kuulumisia ja paranemisia. Kyllä tämä tästä!
Blogi jatkuu normaalina, mutta ehkä hiukan hiljaisempana kokeiden ja ajanpuutteen takia, mutta muuten kyllä ihan normaalia on luvassa bloginkin puolella:)


8 kommenttia:

 1. Anonyymi20.14

  Parane pian Pörri.♡

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ei ole mikään vakava patti :) Munkin koira parani vähän aikaa sitten vatsa vaivoistaan ja kohta menee taas lääkäriin hampaiden takia. Onhan tuolla toki ikääkin (tänä vuonna 10v) niin kaikkea tulee, Pörri on viellä nuori niin se varmasti paranee nopeasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään vakavaa, paranee kyllä :) Toivotan onnea koirallesi;)

   Poista
 3. Voi apua D: Toivottavasti pikkuinen paranee <3! Sait uuden lukijan, kiitos myös vierailusta blogissani :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se paranee:D Kiitos ihan hirmuisesti! Käynpäs taas kurkkaamassa blogisi;)

   Poista
 4. Paranemisia♥ Pörri on tosi söpö :)

  rakkaudestahevonenpotkii.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörri kiittää;) Käyn kurkkaamassa blogisi;)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)