2.4.2016

73. Matkalla korpeen/ matkapostaus I

Huhhuh, nyt on sitten kyseinen reissu kokonaan ohi, ja sieltä jäi kyllä sellaiset muistot että...! Lupailinkin jo jossain vaiheessa kirjoitella teille reissusta, ja jaan tämän neljään osaan, viidettä matkustuspäivää en enää erikseen kirjoittele. On todella vaikea kirjoittaa paikasta, sillä kun sitä ajatteleekin, alkaa tehdä mieli sinne korpeen, sinne, missä voi nähdä karhun tallustavan vastapäisellä rinteellä. Yritin rajoittaa kuvia niin, ettei koko postaus olisi pelkkiä kuvia, ja sama juttu sitten seuraavissakin matkapostauksissa. Mutta, tämän enempää selittelemättä jatketaan ihan postauksen parissa!

________________________________________________________________________

Pakkaaminen matkalle aloitettiin vasta torstaiaamuna, jolloin meidän oli tarkoitus lähteä ajelemaan kohti Keski-Suomea. Itse menin vielä kyseisenä päivänä kouluun, mutta ruokailun jälkeen minut haettiin koulusta. Täsä oli käynyt nimittäin sellainen hassu juttu, että loma alkoi virallisesti vasta perjantaina, mutta mökki oli vahingossa varattu jo torstaille. No, eipä minulla ollut mitään lyhennettyä koulupäivää vastaan, mökille vaan!
Pääsimme lähtemään yhden- kahden aikaan, niin kuin oli suunnitelmissa ollutkin. Tavarat vaan autoon, koira mukaan ja matkaan vaan! Oloni oli jotenkin todella jännittynyt ja iloinen, pääsisin vihdoinkin kunnon korpeen rauhoittumaan!

Olin todella väsynyt, joten nukuinkin siinä matkalla sellaiset puolitoista tuntia, ja heräsin hetken ennen huoltoasemalle saapumista. Samalla, kun auto tankattiin, ja kävelytettiin koiraa, jotta sen lihakset vetreytyisivät, kävimme tietenkin hakemassa matkaevästä, joka ei todellakaan tarkoittanut mitään terveellistä. Hamstrasin itselleni Pantteri Mix- pussin, ja mutustelin sitä sitten jonkin aikaa, kunnes olin saanut sen syötyä. 

Ja ihan näin pienenä infona tähän väliin, lähimpään kauppaan oli 25 kilometriä, ja lähin naapuri asusti yli viiden kilometrin päässä. Kaupassa käytiin siis kerralla, ja tavaraa kertyi kärryyn ihan kiitettävästi! Kävin sitten samalla hakemassa itselleni kolme suurta pääsiäismunaa pääsiäismunan piilotusta varten, olihan pääsiäinen tulossa! 

 Ylläolevassa kuvassa on siis minun "huoneeni", joka on puolet koko yläkerrasta. Tähän kuvaan kuuluisi vielä säkkityyny ja vaatekaappi, mutta muuten tässä on aikalailla kaikki.

Mökille saavuttuamme suuni loksahti auki, ja ihan syystä! Piha oli järkyttävän iso, terassi aivan mahtava, ja entäs sitten se lampi etupihalla, ja suuret kukkulat lammen toisella puolella! Tässä riittäisi sitten kaikenlaista tekemistä! Harmittihan tässä vaan hiukan se, kun hankikannot olivat jo kadonneet teille tietymättömille, niin lumessa kulkeminen oli sitten työlästä. 
Kassit raahattiin sisälle, ja pääsin laittamaan tavarani paikoilleen omaan huoneen osiooni. Kun sisätilat oli tutkittu kohtuullisen tarkasti, päätin lähteä Sylvian kanssa ulos tutkimaan paikkoja. Ensimmäinen asia, minne lähdimme, olivat sivupihalla olevat kivat peppumäet, joilla sai takapuolen sitten kivasti kipeäksi! Laskiessa tuli todella nopeasti nälkä, ja kun pimeäkin alkoi laskeutua, menimme sisälle syömään. 
Matkustuspäivän takia olin aika väsynyt, ja kun olin tallannut pihaa umpihangessa tunnin, niin aloin olla valmista kauraa yöunille. Tuijotin kuitenkin hetken televisiota ennen nukkumaanmenoa, ja sitten sanoin kymmenen aikaan tuutilullaa ja nukahdin ;D 
Päivästä jäi kokonaisuudessaan todella ihan fiilis, ja siitä oli hyvä nousta seuraavaan päivään pirteänä kuin peipponen!


Kolme ylläolevaa kuvaa eivät ole tulopäivältä...

Tästä postauksesta ei sitten kovinkaan pitkää tullut, kuten ei tule ehkä seuraavastakaan. Parempi kuitenkin näin, ettei tule ihan kilometripostauksia. Eihän minulla ole hajuakaan, milloin seuraava matkapostaus julkaistaan, mutta toivottavasti mahdollisimman pian!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Pörri on kyllä söpö ja toi tokavika kuva on huvittava :-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, omastakin mielestä se on aika huvittava!

   Poista
 2. Oli tosi kivaa lukea tälläistä!!!! Ehdottomasti näitä lisää! :)

  Hyvää viikonloppua!

  ~Hunaja~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lisää on tulossa! Samoin sinulle 😃

   Poista
 3. Kuolin söpöyteen tolle toka vikalle kuvalle, noi jalat....on....vaan? Oon sanaton!

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)