12.4.2016

78. Lepoa/ Matkapostaus 3

Nyt on hiihtolomasta jo aika paljon aikaa, joten yritän julkaista tämän ja seuraavan osan aika tiheään tahtiin, jotta saan tämän pois alta. Muitakin postauksia on toki tulossa, katsotaan nyt, miten ehdi näitä kirjoitella. Ja muistakaapa sitten, että kuvien luvaton kopiointi on kiellettyä, kun en nyt jokaiseen postauksen kuvaan sitä vesileimaa jaksa laittaa...


Tämä päivä oli nyt todella rento ja tylsä, joten ei ole kovinkaan paljoa kerrottavaa; mitä nyt kertoisin päivästä, jolloin käyn vähän kuvaamassa ja laskemassa liukurilla ympäri pihaa? Niin, en suunnilleenkaan mitään, mutta koitetaan raapia edes jotain kasaan...


Nukuin sitten matkan kolmantena päivänä yli puoli yhteentoista, sillä minulla taisi olla vähän univelkoja nukuttavana... Aika pian sitten kömmin aamupalalle ja ulos.



Ennen pulkkamäkeä kävin nopeasti kuvailemassa hiukan vesipisaroita sun muuta, mutta en nyt oikein tiedä, miten kuvat onnistuivat loppujen lopuksi, Kuitenkin parhaat kuvat, mitä oon ottanu luonnosta!



Pahoittelut tästä postauksesta, tää oli tosi tylsä ja lyhyt, mutta toivottavasti seuraava postaus on 100000000x parempi! Ja oon aika varma, että tää postaus oli suunnilleen sitä tasoa, mitä nää postaukset oli kaksi vuotta sitten, mutta yritän nyt panostaa näihin postauksiin vähän enemmän:)

9 kommenttia:

  1. Siis ihan mahtava postaus♥ Kuinka oot noin hyvä kirjottaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En nyt niinkään sanoisi, mutta en mä nyt ihan 1.- luokkalaisen tasollakaan ole...

      Poista
  2. Kiva postaus! :-)

    VastaaPoista
  3. Tosi hienoja noi vesipisara-kuvat! Kauanko olitte siellä matkalla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, omastakin mielestä onnistui yllättävän hyvin :) Oltiin siellä viisi päivää, jos matkapäivät lasketaan mukaan.

      Poista
  4. Mahtavia kuvia!! Vitsi Pörri on ihana!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei sitä oikeen voi kieltääkään;)

      Poista
  5. Hienoja kuvia oot ottanut! :)

    VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)