1.12.2016

Joulukalenteri luukku 1 / Teneriffan joulu vuonna nakki ja muusi

Joskus ikuisuus sitten aloin miettimään, millaisen joulukalenterin toteutan. Ympäri Internetiä yritin etsiä ideoita, kun oma pää löi tyhjää. Nyt on kuitenkin kaikki kaksikymmentäneljä ideaa kasassa, ja on vihdoin ja viimein aika korkata joulukalenteri vuodelle 2016 käyntiin!
Joulukuun aikana ei tule normaaleita postauksia oikeastaan ollenkaan, vaan tämä on tavallaan erikoispostauskuukausi. Jonain päivinä saattaa toki tulla useampikin postaus, mutta aloitetaan nyt sillä tavalla, että yksi postaus/päivä. Muuten saattaa tulla vähän ahdasta näiden postausten kanssa, kun muuten luonnoksia pursuaa ylitse äyräiden. 
Tämän vuoden joulukalenteri startataankin throw backilla vuoden nakki ja muusi - jouluun, jonka vietimme Teneriffalla perheeni kanssa. En muista, tuliko tästä silloin kirjoitettua blogiin ja oliko tämä edes pystyssä, enkä muista, ovatko nämä seuraavat kuvat esiintyneet blogissa aikaisemmin.
Aika kaukaa arkistoista näitä sai kylläkin kaivella, että toivottavasti pidätte :)

 1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
 12.
Joulutunnelmiin palattiin siis tässäkin postauksessa, vaikkakin vähän eri ympäristöön. Kerrothan lempikuvasi :)?

12 kommenttia:

 1. Kuinka lämmintä Teneriffalla oli jouluaikaan? Näyttää sateiselta, mutta ei siltikään kovin kylmältä näiden kuvien perusteella! :D
  Minä en osaisi kyllä viettää joulua muualla kuin Suomessa, toivottavasti ei koskaan tarvitsekaan- on tämä sen verran hienoa, lumiset maisemat, perhejuhlat ja muutenkin tämä Suomen tapa juhlistaa joulua! :)
  Lempikuvani oli tuo kukkakuva, todella kauniisti nousee esiin jotenkin nuo värit ja sadepisarat. Kerrassaan upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluaikaan muistaakseni lämpötila seikkaili siinä 20-30'c välillä. Kyllähän siellä nyt vähän sateli, tuo sumumetsäkin oli aika mahtava kokemus! Jokaisella on oma tapansa viettää joulua ja tuon joulun jälkeen olemmekin olleet kotona/sukulaisten luona :)
   Tuo kyseinen kuva on omakin lempikuvani! :D

   Poista
 2. Kuva 12 oli suosikkini!
  Meidänkin olisi tarkoitus viettää nyt joulu jossain muualla, kuin tutussa ja turvallisessa Suomessa. Katsotaan miten käykäään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu jossain muualla kuin Suomessa on kyllä erilainen kokemus! Ruokakulttuuri ja joulunvietto on kaikkialla muualla niin erilaista, kuin täällä Suomessa, että kulttuurishokki iskee helposti :D

   Poista
 3. 12 oli lempparikuva! Jään innolla odottamaan tulevaa... :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Oi kun tuolla on ollut ihanan näköistä! Itsekin olen joskus pitkä aika sitten ollut Teneriffalla ja sinne olisi kyllä kiva päästä uudestaankin! Lemppari kuvat oli varmaankin 5 ja 10 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teneriffa on siitä kiva paikka, että sinne ei ole hirvittävän pitkä matka istua lentokoneessa, mutta se kuitenkin poikkeaaa selkeästi Suomen olosuhteista:)

   Poista
 5. Voi että, kuinka kauan oon ollut poissa sun ihanasta blogista ♥ Kun oon muutenkin ollut tauolla blogijutuista, niin en oikein enää pysy kärryillä näissä :D Mutta oli aivan ihanaa päästä taas sun blogiin, oot niin hyvä!

  VastaaPoista
 6. Todella kivoja kuvia,vaikka vanhoja olikin:)

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)