11.12.2016

Joulukalenteri luukku 11 / Paikat, jonne haluan matkustaa

Paikat, joissa haluan käydä elämäni aikana (10 paikkaa)

 • Lappi on pakollinen kauniine maisemineen ja kirkasvetisine järvineen. Kuvia katsellessa iskee hirvittävä matkakuume tähänkin paikkaan, vautsi mitä maisemia! Olen rakastunut niihin uljaisiin metsiin, lukuunottamatta niitä sääskiä ja muita inhottavia hyönteisiä...
 • Rooma, varsinkin antiikin Rooma on aina kiinnostanut minua, kuten historia yleensäkin. Joskus haluan omin silmin nähdä, millaisia jäänteitä ja raunioita vanhoilta ajoilta sieltä löytyy. Aikamoinen kulttuurishokki siitä varmaankin tulisi, mutta :3
 • Alpeille on pakko päästä jossain vaiheessa vaeltamaan, niin kauniita kuvia sieltä on nähnyt. Joskus olisi mahtavaa matkustaa alpeille koko kesäloman ajaksi, vaeltaa ja nauttia puhtaasta vuoristoilmasta. 
 • Louvren museo, aivan pakko päästä tännekin jossain vaiheessa.

 • Pariisiin olisi aivan mahtava matkustaa, vaikken kaupunkilomista olekaan kovin innostunut. 
 • Marokko, kun kuuntelee tarinoita Marokosta, alkaa pakostakin tekemään mieli matkustaa sinne. Autolla en tosin lähtisi, mutta lentokoneella voisin hyvinkin :)
 • Saksa, saksan opiskelijana on pakko päästä jossain vaiheessa käymään Saksassa. Saksasta nyt löytyy vähän kaikenlaista kiinnostavaa, jotka olisi mukava nähdä. 
 • Ruotsi, rakas naapurimaamme. Synti ja häpeä, jos ei jossain vaiheessa elämäänsä matkusta Ruotsiin ja käy katsomassa joitakin nähtävyyksiä.
 • Norja, Ruotsin naapurimaa, josta norjan vuonohevoset ovat kotoisin. Olisi mahtavaa päästä Norjan vuonoille, hevosvaellukselle tai muuten vaan käppäilemään pitkin ja poikin Norjan upeita maisemia.
 • La gomera on yksi Teneriffan lähisaarista, jonne on suunniteltu matkaa ties kuinka kauan, mutta vain puolitosissaan. Tämä saari on täynnä metsää ja kauniita maisemia, eikä mikään voi estää minua matkaamasta tänne jossain vaiheessa elämääni.
-       -       -       -       -

Minne sinä haluaisit matkustaa?

12 kommenttia:

 1. Lapissa on talvisin ihan älyttömän kaunista, Levin olen nähnyt useammin, kuin kerran!
  Itse haluaisin matkustaa johonkin todella lämpimään maahan, jossa olisi palmuja, rantoja ja uima-altaita, mutta ykkösenä matkustuslistalla on New York, sen jälkeen Lontoo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapista ja Leviltä onkin usein julkaistu aivan upeita kuvia!
   Lämpimät maat on matkailun kannalta ihan rakkautta, mutta myös kaupunkilomat ovat aivan varmasti mielenkiintoisia :)

   Poista
 2. Itse olenkin käynyt jo nämä lähinaapurit läpi! Lappi tullut nähtyä niin Suomesta, kuin Ruotsista ja Norjastakin! Kyllä oli todella hyvä reissu vaikka autolla kierrettiinkin, mutta en pois vaihtaisi sitä reissua. Suosittelen lämpimästi <3
  Todella mielenkiintoisia matkakohteita ja itsekin olen aikalailla samoja miettinyt. Ruotsi ei vain enään ainaskaan pääkaupungin osalta kiinnosta se on koluttu jo ja no johonkin etelään olisi todella ihana päästä joskus matkustamaan! Isona tulen varmasti kiertämään suuresti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, mahtavaa! Itse olen käynyt kaksi kertaa Teneriffalla, muuten on jäänyt ulkomaanmatkat saavuttamatta :)
   Hyvä, että samoja kohteita löytyy muiltakin :)

   Poista
 3. Oi ihania kohteita! Itsekin haluaisin käydä mm. Norjassa, Saksassa sekä Roomassa. Toivottavasti pääset käymään jossakin vaiheessa näissä kohteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinäkin pääset käymään unelmakohteissasi!

   Poista
 4. Täältä ääni Roomalle!! Olen käynyt siellä kaksi kertaa, ihan mielettömän hieno paikka! Toisella kerralla siellä oli jo kuin kala vedessä :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä toteutus taas kerran!

  Mä oikeastaan en haluaisi matkustaa yhtään mihinkään, koska rakastan vain pyörimistä täällä kotona ja tallilla.
  Pisimmälle minne voisin matkustaa, on Lappi! :D Vaikka olenkin jo monta kertaa siellä käyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona oleminenkin on oikeasti ihan OK :D Lappiin kyllä on pakko päästä!

   Poista
 6. Itse olen käynyt Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Pariisissa ja Alpeilla jo ja täytyy myöntää, että ne ovat kyllä näkemisen arvoisia! Ruotsista muistan vain, että siellä oli älyttömästi hevosia! Norjassa oli upeita maisemia, mutta yllättävän vähän vuonohevosia ainakin siellä, missä itse liikuin :D Itsekin haluaisin kyllä Lappiin! Siellä en ole vielä juurikaan käynyt, mikä on jopa huvittavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monessa paikassa sitten oletkin matkustanut!

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)