7.12.2016

Joulukalenteri luukku 7 / Parhaat kommentit #2

Viime luukussa lupailin toista osaa näihin kommentteihin, joten tässäpä tulee! Oli aika kova työ käydä lähes pari sataa postausta läpi, jotta sain nämä kaikki käytyä läpi ja valittua. Nyt homma on kuitenkin tehty ja saan julkaistua nämä loput teille C:

12 kommenttia:

 1. Ihania kommentteja olet taas saannut! Ja kiva että omat kommenttinikin miellyttävät ;) Hienoa että ihmiset pystyvät jakamaan hyvää mieltä aivan muutamalla sanallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Olet juuri oikeassa tuossa hyvän mielen jakamisesta, yleensä jo parilla sanalla saattaa pystyä piristämään muuten huonoa päivää. Mieluummin jakaa niitä hyviä kommentteja tai ei ollenkaan, kuin niitä negatiivisia haukkumiskommentteja :)

   Poista
 2. Voi että kuinka kivasti sulle on kommentoitu ♥ Vaikka kaiken tuon kyllä ansaitset, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, aivan ihania lukijoita kyllä olen saanut! :3 Kiitos hirveän paljon taas Lypsy!

   Poista
 3. Ansaitsi kyllä kaikki nuo kommentit :) sulla on nimittäin ihana blogi!

  VastaaPoista
 4. Sulle kyllä on tullut tosi kivoja kommentteja! :)
  Tosi kiva tämmöinen koostepostaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tullut, olen kiitollinen :3

   Poista
 5. Paljon ihania kommentteja olet saanut - ja syystäkin! Jatka samaan malliin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämäkin oli aivan mahtava kuulla!

   Poista
 6. Äh, just kirjotin hirmu romaanin niin puhelin päätti sitten lagittaa ja pyyhkiä sen pois! :D
  Mutta siis olin sanomassa, että kylläpä olet ihania ja ystävällisiä kommentteja saanut, niin tässä kuin tuolla edellisessäkin postauksessa :) Ja on mukava kuulla, että olen onnistunut tuomaan päiviisi edes hieman lisää iloa ja hymyä, mahtava juttu! :)
  Olet ihan oikeassa tuossa ylemmässä vastauksessasi, ihmiset saisivat pitää mölyt mahassaan, jos eivät osaa asiaansa muotoilla rakentavasti. Kritisoida saa, mutta se pitää sitten kertoa mielestäni niin, että siinä kuitenkin mennään sen positiivisuuden kautta! Niinkuin vaikka niin, että kertoo sen kehityskohdan, mutta kehuu samalla jostain toisesta asiasta ja kertoo vaikka vinkin kehityskohdan parantamiseen. Jokainen meistä aloittaa aina jostain, eikä ole seppä syntyessään- turha siis tulla toisia mollaamaan, kun kaikki vielä opetellaan! :)
  Toivottavasti saat jatkossakin mukavia ja eritoten rakentavia kommentteja :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ahkerasta kommentoinnista ja ihanan pitkästä kommentista tässäkin postauksessa! Sun kommenteista huomaa, että oikeasti käytät niihin aikaa, pitäisi itsekin ryhdistäytyä ;)
   Juurikin näin - asiallinen kritiikki on ok, sallittua ja toivottavaa, mutta jos asiaansa ei osaa asiallisesti esittää, voi kommentin jättää kokonaan kirjoittamatta :)
   Kiitos paljon, toivotaan!

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)