6.3.2016

61. Helmikuun suosikit

Nyt tämä tulee tällä tavalla myöhässä, kun en saanut aikaisemmin aikaiseksi väsätä tätä. Nyt on suosikeista vähän kuviakin! Tähän postaukseen liitän myös vähän blogijuttuja, mutta niistä tämä postaus ei koostu kokonaan.


1. Helmikuun suosikkikirjat

Helmikuussa kirjoja ei tullut hirveästi luettua, mutta suosikkeja olivat sitten ne kirjat, mitkä luin. Ensimmäisenä suosikkina tulee Gabi Adamin kirja Diabolo elämän oppitunnit. Tästä kirjasta en tähän arvostelua kirjoita, voit lukea sen kirjablogistani jonkun ajan päästä.
Toinen erittäin hyvä kirja oli Terry Prachettin Vapaat pikkumiehet, joka yllätti minut hauskuudellaan! Tästäkin voi lukea myöhemmin arvostelun kirjablogistani, johon on linkki ylempänä.



2. Helmikuun suosikkiasuste

Helmikuun suosikkiasusteeksi yletti uusi, ihana lämpökerrastoni. Se on ihanan hengittävää materiaalia, ja sitä tulen käyttämään jatkossa tallilla perustallivaatteiden alla. Materiaali on todella ihanan tuntuista päällä, eikä muuten kutita!


3. Helmikuun suosikki...?

Heh, tässä tulee sitten nimeltämainitsematon ikuinen lemppari, kylpytakki! Tämä on todella ihana vetää suihkun jälkeen päälle. Nykyinen kylpytakkini on myös ihanan lämmin, ja rakastan sitä oikeasti ihan järkyttävän paljon!


4. Helmikuun suosikki suihkuvarusteet

Tähän kohtaan sain koottua kaksi asiaa, joista kuva on vain yhdestä. Ensimmäisenä tulevat kylpyhanskat, jotka ovat todella käytännölliset! Itse käytän näitä n. kerran viikossa, sillä en halua kuoria kaikkea nahkaani irti;) 
Toinen asia, joka ylsi suosikkeihin, on Body Shopin aivan ihana greipin tuoksuinen suihkugeeli. Ei siitä oikeastaan voi muuta sanoa kuin että ihana on!



5. Helmikuun suosikkiblogi

Tähän oli miltei mahdoton valita vain yhtä, mutta suosikiksi nousi kuitenkin Nooran Kootussa ravissa- blogi, josta saan ihan järjettömän paljon inspiraatiota ja intoa omaan ratsastukseeni! Ihan huippu blogi!

6.Helmikuun blogihuiput



Helmikuussa blogiani katsottiin kaikkein eniten Google Chromesta, ja hyvänä kakkosena tulee Safari. Muita selaimia olivat mm. Internet explorer sekä Mozilla Firefox.






Blogiani katsottiin helmikuussa 2696 kertaa, wow, ihan huippumäärä! Kiitos paljon kaikille, ehkä ensi kerralla yletämme 3000 katselukertaan?

Suosituin postaus helmikuussa oli Lukemani blogit #2. Huippua, jatkankin postaussarjaa mahdollisimman pian!

Blogiini löydettiin helmikuun aikana 45 kertaa jalustin.net:istä, en olisi uskonut. Blogiini löydettiin myös googlen kautta, sekä useamman kerran lukemieni blogien kautta. Kiitos paljon kaikille!

Eniten blogiini löydettiin helmikuussa android- käyttöjärjestelmällä, ja monia muitakin käyttöjärjestelmiä toki oli.

Eniten blogiani katsottiin helmikuussa Suomesta käsin, mutta mukana olivat myöskin Yhdysvallat, Saksa, Ukraina, Venäjä, Romania, Espanja, Iso- Britannia, Ruotsi ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä Thaimaa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mitäs piditte tämänkertaisesta kuukausipostauksesta?

7 kommenttia:

  1. Tämä oli mun mielestä tosi kiva postaus, kuten kaikki sun postaukset ! Lisäksi tykkään lukea Kuukausien suosikki-postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan sikana (röh), tosi kiva kuulla että pidät ❤❤❤

      Poista
  2. Kiva postaus! Näitä on aina kiva lukea :)
    Ja hei, bannerisi on nyt valmis! Sen pitäisi olla ihan ylimpänä. :)
    http://elinantalleilua.blogspot.fi/p/piirrustus-ja-banneripaja.html
    Ilmoitathan, jos banneri ei miellytä tai siinä on jotain huonoa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Bannerista tuli aivan mahtava, kiitos todella paljon❤❤❤

      Poista
    2. Eipä kestä! Mukavaa, että pidät! :) <3

      Poista
  3. Tosi kiva postaus! Hullua, että blogiasi katsottiin jopa Thaimaasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tosi vaikea uskoa! Toivottavasti tuo tieto vaan on luotettava, löytyi nimittäin bloggerista...

      Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)