Grafiikka

Teen kaikille halukkaille ilmaisia bannereita. Käytän Gimp 2.8-nimistä ilmaisohjelmaa, jonka olen ladannut itselleni netistä jo vuosia sitten.
Bannerintekotaustastani sen verran, että olen tehnyt bannereita vuoden 2014 joulukuusta alkaen, ja sinä aikana olen kehittynyt aikalailla. Banneriasi tehdessä lupaan tehdä parhaani sitä tehdessäni ja myös tehdä siihen haluamasi muutokset. Olen kiitollinen, jos tilaat minulta bannerin- niitä on mukava tehdä!

Muistathan ilmoittaa, haluatko bannerin sähköpostiisi, eli laita tilaukseesi mukaan sähköpostiosoitteesi. Jos laitat tilauksen suoraan sähköpostiini, on osoite maruu@luukku.com

Tässä alla kuitenkin lomake, josta toivon sinun täyttävän ainakin tähdellä merkityt kohdat:

- Koko*, jos tästä et ole varma, teen automaattisesti 1000x400, tai bannerin ollessa pyöreä, teen siinä tapauksessa 1000x500
- Värimaailma, eli voit päättää, onko bannerisi sinertävä, punertava, vihertävä, mustavalkoinen ja ties mitä muuta! Myös erilaiset väriyhdistelmät ja värisävyt toimivat.
- Bannerin muoto, haluatko, että bannerisi on neliskulmainen, pyöreä, suorakulmio, kolmio, "rösöinen" vai ihan tavallinen banneri? Jos sinulla ei ole tiettyä visiota, saatan heittäytyä luovaksikin ja tehdä siitä omaan silmääsi sopivan.
- Kuviointi, haluatko, että bannerisi alareunaa on pureskeltu, vai haluatko lisätä omaasi kukkia, pilviä tai kenties vaikka hymynaamoja? Todella moni asia onnistuu, kysy rohkeasti! Haluatko banneriisi palapelin tai ruskeat reunat?
- Teksti*, Mitä tekstiä banneriisi tulee, ja minkä tyylisen fontin haluaisit?
- Kuvat*, suunnilleen kuvien määrä, mistä kuvat, valitsenko blogistasi vapaaksi, vai haluatko tietyt kuvat mukaan? Jos haluat tietyt kuvat, lähetäthän ne sähköpostiini.
- Tausta*, haluatko bannerillesi jonkin värisen taustan, vai onko se kenties läpinäkyvä tai valkoinen? Jos ohjeita tähän ei tule, teen automaattisesti läpinäkyvän bannerin.
- Haluatko, että bannerissasi ei ole erityisesti irti rajattuja kuvia, vaan haluatko, että kaikki ovat "samalla tasolla"? Tämä on pakollista ilmoittaa, koska kuvien rajaaminen vie paljon aikaa, enkä halua tehdä sitä turhaan!

Eli:
Koko:
Värimaailma:
Muoto:
Kuviointi:
Teksti:
Kuvat:
Tausta:
Muuta:


 • Valmiin bannerin laitan tänne, eli blogini banneripajaan, ja lähetän sen sähköpostiisi, eli muistathan tämän tilatessasi.
 • Voin tehdä myös kuvia blogisi esittelysivuille sivupalkkiin rajattuna, kysy rohkeasti!
 • Mitä tarkemmat ohjeet minulle annat, sitä helpompi minun on tehdä sinulle silmää miellyttävä banneri. Pystyn toki toimimaan myös vapain käsin, jolloin saatan kokeilla siihen itselleni tuntemattomia tekniikoita yms. Jos kuitenkin annat minulle vapaat kädet, teen bannerista niin hyvän kuin osaan, mutta silloin en esimerkiksi lähde poistamaan irtirajattuja kuvia, vaan teen enintään jonkinasteisia muutoksia. Voin esimerkiksi lisätä siihen jotain brusheja tms.
 • Esimerkkibannerin voit valita mistä tahansa, mutta en lupaa, että pystyn tekemään täysin samanlaista banneria. Tämä ei ole pakollinen, mutta voi helpottaa huomattavasti. 
 • Jokaiseen banneriin, jonka teen, tulee by-merkintä johonkin bannerin reunaan.  

Sivu päivitetty 5.4.2019


32 kommenttia:

 1. Blogisi ulkoasu on tosi siisti, tykkään! Mietin vain, miten olet saanut blogista uloimman taustan kokonaan pois? Ja miten olet saanut esittelysivut niin, että ne aukeavat blogin sivusta kuvista? :) Tekstisikin ovat tosi kivoja, olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa!


  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aada! Jos tarkoitat, miten sain taustalle normaalin kuvan, niin löysin koodin koodikielellä- blogista, ja saat sen toimimaan, kun laitat blogisi CSS- koodeihin tämän koodin: body {
   background: #ffffff url(kuvanosoite.com/kuva.jpg) no-repeat fixed top left;
   }
   Tuossa nuo kaikki välit ja uudet rivit kuuluvat asiaan, muuten koodi ei toimi. Toivottavasti mun sekava selitys auttoi:D

   Enää en edes kunnolla muista, mutta taisin laittaa blogini sivupalkkiin kuvat, jotka olin aikaisemmin rajannut (kuvat ovat siis läpinäkyviä), ja jottei minun tarvitsisi poistaa otsikkoa, laitoin tietyn tekstinpätkän.
   Tähän löydät tarkemmat ohjeet alla olevasta osoitteesta:
   http://www.pinkbubble.fi/2013/12/tee-itse-seurantapainikkeet-blogiin.html

   Toivottavasti osasin auttaa edes jotenkin, laita ihmeessä lisäkysymyksiä, jos niitä tulee mieleen/ et ymmärtänyt jotain mun sekavista selityksistä :D

   Poista
 2. Mulla on ikuinen bannerikriisi, enkä tunnu oikein ikinä olevani tyytyväinen bannereihini. Voisitkohan sinä auttaa? Bannerisi vaikuttavat todella laadukkailta.

  Tilauslomake:
  Koko: 1000x400
  Värimaailma: Kesäinen, että siitä tulee kesäinen fiilis, muttei ole kuitenkaan mikään huippuvihreä.
  Bannerin muoto: Aivan tavallinen. Sellainen "rösöinen" olisi kiva, mutta silloin kai kokokin olisi suurempi? Jos mahdollista tulla rösöinen, niin sitten kooksi kaippa se 1000x500
  Teksti: Ei mikään epäselvä, joku kaunofontti.
  Kuvat: Suurinpiirtein kuvia tulisi olla neljä, mutta määrää voit halutessaan muuttaa
  Tausta: Sen voi pistää läpinäkyväksi
  Haluan tastasta irti rajattuja ja mielellään varjostettuja kuvia kaksi.

  Esimerkkibanneria mulla ei ole, jään innolla odottamaan millainen on lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis banneriin sekä Ursulasta että Hutusta kuvat :) Mielellään taustasta irti rajattu Hutukuva olisi sellainen, missä se on korvat hörössä. Kuvan saat itse valita.

   Poista
  2. Kiitos ihan superpaljon tilauksestasi! Yritän saada bannerisi valmiiksi mahdollisimman pian, toivottavasti tämän viikonlopun aikana. Viimeistään ensi viikolla on valmiina :)

   Poista
  3. Koon muuttaminen ei onnistunut siten, että laatu olisi hyvä. Osaisitkohan auttaa?

   Poista
  4. Hmm... Kokoa en välttämättä tässä pysty muuttamaan, mutta yritän yhtä juttua...;)

   Poista
 3. Moi! Ajattelin taas tilata sulta bannerin, ne vaikuttavat (ja ovat) tosi laadukkaan näköisiä♥ Mikäli vain haluat tehdä minulle?
  Viimeisin blogissani oleva banneri oli tosi hieno, se sun tekemä. Oot tosi lahjakas näitten teossa, itse voisi vaan haaveilla että osaisi tehdä näin hienoja! :)

  Bannerin koko: 1000x400
  Värimaailma: joku vihertävä, sellainen Kivan kesäinen.
  Bannerin muoto: "rösöinen".
  Kuviointi: eipä hirveästi mitään, mutta jos haluat lisätä siihen jonkin tai se sopii siihen, niin voi laittaa.
  Teksti: joku kiva kaunofontti.
  Kuvat: blogistani. Saat vapaasti valita joitain kesäisiä kuvia. Mieluiten sellaisia, missä Tomulla on korvat hörössä.
  Tausta: läpinäkyvä.
  Ja tuohon viimeiseen ei ole mitään väliä, mikä näyttää hyvältä!
  Lisäksi mun toiveena olisi, että sen bannerin tekstin alla lukisi " Täällä eletään vain kerran ja ajattelin elää sen verran. "

  Sulla on ihania bannereita, kuinka joku osaakin tehdä noin hienoja! :) Toivottavasti pystyt tekemään tuollaisen, mutta ei ole pakko, jos et halua.

  Mun blogi löytyy osoitteesta http://rakkaudestahevonenpotkii.blogspot.fi , vaikka sen jo varmaan tiesitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, kuvien määrää mulla ei ole, aivan sama. Ja olisi kiva, jos bannerissa olisi yksi "irti" rajattu kuva vaikka keskellä, ja sen ympärillä vaikka kaksi reunoistaan rösöistä kuvaa. Ja ainakin yksi niistä mekkokuvista Tomun kanssa olisi kiva saada siihen! M

   Poista
  2. Ensinnäkin kiitos tosi paljon tilauksestasi! Yritän saada toteutettua ennen tämän viikon sunnuntaita (26.6), jonka jälkeen en sitten enää pysty tekemään, koska olen leirillä ja sen jälkeen on vähän muuta ohjelmaa :) Mutta joo, onnistuu kyllä!

   Poista
  3. Kiva, että pystyt tekemään! :)

   Poista
 4. 1500x500
  Musta
  Tavallinen
  Ei kuvioita
  Kauno
  Joo irti rajattu kuva vasemmalle puolelle
  Minusta saat itse päättää millainen banneri on mutta se kuva sinne toiselle puolelle.
  Blogini nimi on pieniä ystäviä (sartsujaponit.blogspot.com) ei tarvitse pistää kun vaan minun blogini nimi.

  Jos on jotain epäselvää niin kysy minulta. Mä pistän kuvat vielä tänään tai huomenna.

  VastaaPoista
 5. Oho hupsista en muistanut sitä että et kerro s-postiasi joten saat valita itse blogistani:) siellä pitäisi jossain olla parhaat kuvani postaus, niin sieltä löytyy ehkä minun mieleiset kuvat mutta on niissä uusimmissa postauksissakin hyviä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pystyn kyllä bannerin toteuttamaan :) Valmiin bannerin laitan sitten tälle sivulle/ erikseen linkkinä, että laatu säilyisi jotenkin :) Yritän saada bannerin mahdollisimman pian valmiiksi!

   Poista
 6. Minullakin on aina banneri giisi, joten tilaisin bannerin.

  Annan sinulle aika vapaat kädet.
  Koko:1000x400
  Bannerin muoto: Sileät reunat.
  Kuviointi: Eipä hirveästi mitään, mutta jos haluat lisätä siihen niin jotain viivoi (toisiks ylimmäissä bannerissa on aika kivoi)
  Teksti: Kaunofontti tai joku isoil kirjaimilla harmaa/musta.
  Kuvat: Blogistani saat vapaasti valita.
  Tausta: läpinäkyvä.
  Bannerissa voi olla irtirajattuja kuvia(päätä sää mää en osaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis blogi on kuusenmatkassa.blogspot.fi. Huomasin nyt vasta et kirjotin et giisi tarkoitin kriisi, mitähän mun päässä oikein liikku.

   Poista
 7. Oiii kiitos ihanasta bannerista.

  VastaaPoista
 8. Oonpas paljon kommentoinu tänne banneri pajaan:D
  Pidän paljon bannerista jonka teit. Erityisesti silmääni ottaa miten hienosti muokkasit kuvat ja miten teksti ja "oksa" sopivat banneriin. Ainut asia mikä ottaa vähän silmään on rajattu Kuusen kuva.

  Olisiko mahdollista saada banneri vielä ilman vasemmalla reunalla olevaa Kuusen kuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä on mahdollista, korjailemaan mahdollisimman pian:)

   Poista
 9. Minulla on taas bannerikriisi (kuten aina :D), eikä omat bannerit onnistu mitenkään. Olen aina ihaillut tekemiäsi bannereita, joten haluaisitko tehdä minulle uuden bannerin? Bannerejasi on aikaisemminkin esiintynyt blogissani, ja olet aina onnistunut. <3

  Koko: 1000x500
  Värimaailma: Annan sinulle kaksi vaihtoehtoa, toteuta se kumpi vaikuttaa kivenmalta. Eli tummansinertävä tai mustavalkoinen.
  Muoto: Haluaisin aika tavallisen muotoisen bannerin, jonka reunaa olisi "pureskeltu", tämän sivun 3. bannerin tapaisesti.
  Kuviointi:-
  Teksti: blogin nimi eli Something Different, jonka alle blogin osoite www.airinblogi.blogspot.com. Teksti saisi olla tummansininen tai valkoinen, riippuen värimaailmasta.
  Kuvat: Lähetän sinulle kuvat sähköpostiin kun olet vastannut tähän kommenttiin.
  Tausta: läpinäkyvä
  Muuta: Haluaisin kuvia "haaleaksi" taustalle, häivyttynä toisiinsa. 2 kuvaa (vaikka Messi ja Muru, saat päättää) tulisi sitten enemmän esiin. Teksti saa olla keskellä, vaikka kuvien päällä.

  Toivottavasti saat bannerini toteutettua, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos tilauksesta, luultavastikin onnistuu :) Yritän parhaani mukaan raapia aikaa kasaan tarpeeksi ja saada tämän valmiiksi mahdollisimman nopeasti! :)

   Poista
 10. Moi! Siun bannerit on tosi kivan näkösiä ja aattelin nyt tilata. Pääset tekemään ihan uudelle blogille banneria.
  Koko: 1000x400
  Värimaailma: vähän sinertävä, ei mikään yli sininen
  Muoto: ihan normaali
  Kuviointi: tuollainen pureskeltu alareuna ois kiva
  Teksti: blogin nimi eli Sisulla Mennään, fontti joku kaunofontti josta saa hyvin selvää
  Kuvat: Voin lähettää sähköpostissa koska blogista ei vielä löydy
  Tausta: läpinäkyvä
  Muuta: Kuvat olisi kiva niin että ne olisi haaleana taustalla "häivytettynä" toisiin (2 kuvaa).

  Kiitos jos voit tehdä tän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tilauksesta, mielelläni teen sulle bannerin! :) Lähettele vaan kuvat säpöön, yritän saada tehtyä viikonlopun aikana, jos ei tule sen isompia kiireitä!

   Poista
  2. Juu, kiitos paljon! En vain tiedä miksi, mutta jostain syystä sähköposti ei anna lähettää kuvia sulle. Voit toki ottaa nyt blogista sillä sinne n nyt tullut sisältöä. (sisullamennaan.blogspot.fi) Mielellään 1 ratsastuskuva ja 1 kuva Sisusta

   Poista
  3. Mulla on joskus ollut sama ongelma, enkä ole aina saanut kuvia lähetettyä. Kannattaa vielä tarkistaa, että osoite on oikein ((maruu@luukku.com)) (olen usein kirjoittanut väärin...). Pystyn ottamaan kuvat blogistakin! v)

   Poista
 11. Juu, tarkistin nyt ja itsekin olin kirjoittanut väärin. Mutta voit toki ottaa blogistakin kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) Yritän saada tänään tehtyä!

   Poista
  2. Kiitos jo näin etukäteen!

   Poista
 12. moi matilda !
  pitkästä aikaa tällä sivulla vierailen, mutta nyt todellakin tarvitsen sun apua ! oon aikeissa alottaa taas blogin kirjoittamisen, ja siksi uusi bannerikin olisi kiva saada. toivottavasti pystyt auttamaan ? (en luota omiin kykyihin sitten yhtään tässä asiassa)

  koko: 1000x400

  värimaailma: tahtoisin kokeilla nyt mustavalkoista banneria, mutta jos siitä ei sunkaan silmään hyvä tule niin pohditaan sitten muuta. tausta tulisi kuitenkin olla läpinäkyvä, ja bannerissa esiintyvä hevonen on lehmänkirjava, joten ehkä ilman sen enempiä fiksauksia ja värien lisäilyä siitä voisi tullakin ihan kiva niinkin. ehkä ymmärrät mitä ajan tässä takaa.

  bannerin muoto: tykkään tosi paljon tästä tyylistä, mikä sun omassa bannerissa on nyt käytössä. ehkä jotain sellaista ? saat aika vapaasti tehdä millaista haluat ja mikä sun silmään hyvältä näyttää, mutta mieluiten ei tavallista suorakulmiota. voit heittäytyä tosi luovaksikin jos haluat !

  kuviointi: mieluiten ei mitään erikoisia koristeita yms.

  teksti: nyt kaipailisin jonkinlaista kaunokirjoitusta, mielummin epäselvempää kuin tosi selvää. tekstiksi siis blogin uusi nimi `mustavalkoista´ ja osoite ´www.airinblogi.blogspot.com` teksti saisi olla mustaa tai tummanharmaata.

  kuvat: kuvia tahtoisin 2-3, mutta lähetän sulle useamman sähköpostiin kunhan olet vastannut tähän että bannerin voit tehdä :) niistä voit sitten päättää mikä toimii parhaiten.

  tausta: läpinäkyvä tosiaan

  muuta: mielummin irtirajattuina, kun kuvia tulee niin vähän niin vaikka sivuille/sivulle kuvat ja teksti keskelle tai toiselle sivulle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Ja mukava kuulla, että olet taas palaamassa blogien ihmeellisen maailman pariin! :D

   Koulussa mulla on tällä hetkellä vähän kiireitä erityisesti pitkittyneen flunssan tapaisen takia, mutta uskoakseni saan sen tehtyä noin muutamassa päivässä, mikäli suuria muutoksia aikatauluihin ei tule.

   Yritän kehitellä jotain mukavaa, kun saan kuvat! :)

   Mukavaa viikon ja kevään jatkoa!

   Poista
 13. Mä en edes tiennyt, että teet bannereita! Onneksi vilkasin tätä välilehteä. Täytyykin alkaa suunnittelemaan mitkä kuvat haluaisin banneriin ja laittaa sulle sähköpostia. :)

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)