21.4.2016

84. Remonttiin ja kunnolla!


Kuten kaikki blogini lukijat ovat varmaankin huomanneet, blogi koki todella suuren remontin! Vaihdoin kaikki koodit, uusin bannerin ja taustan, tekstityypin sun muut ihan kokonaan. Alunperin ideana olisi joku pirteä ja keväinen ulkoasu, mutta toisin kävi; koko blogi on tällä hetkellä aika tumma, mutta mielestäni kiva. 
Banneri on siis tehty Gimp 2.8:lla. Opettelen vasta kyseisen ohjelman käyttöä, ja usein visiot eivät vastaa lopullista tulosta. Alunperin bannerista piti tulla joku, jossa olisi Pörri ja joku hevonen, mutta kuten huomaatte, tulos hiukan erosi alkuperäisestä. Banneriin testailin muutamia Gimpin asetuksia Sylvian avulla, ja loppujen lopuksi päädyin siniseen tekstiin. Halusin banneriin myös yksityiskohan, joka ei erotu ensimmäisellä katsomiskerralla, vaan vasta sitten, kun banneria katsoo tarkemmin. Löydätkö sinä sen? Bannerin alareuna onnistui mielestäni todella kivasti, ja se näyttää kivalta myös ulkoasuun verrattuna. 
Taustan lainasin Tiialta, kiitos siis siitä. Taustan värejä piti hiukan muuttaa tummemmiksi, mutta muuten tausta on samanlainen, kuin alkuperäinen. 

Kaikki koodit, tekstit ja suoraan sanottuna ihan kaikki blogissa oleva pääsi vaihtoon. Ajattelin luoda blogiin jotain täysin uutta ja ennen näkemätöntä. Sivujen sisältöä päivitän nyt, ja teen kaikki sivut oikeastaan uudestaan. Erikoispostaukset- sivu onkin jo päivitetty, käykää ihmeessä kurkkaamassa päivitetty versio! Muut sivut ovat tosin vielä päivittämättömiä. 
Halusin myös blogiin jotain värejäkin, joten lisäilin vähän sinistä sinne tänne. Ulkoasu ei ole kovin pirteä, mutta mielestäni sen toteutus onnistui todella kivasti, ja ehkä ensimmäistä kertaa voin sanoa pitäväni ulkoasusta sellaisena kuin se on!
Blogin tekstityyppinä toimii Verdana, joka on mielestäni kiva ja selkeä. Malli on Simple, jota on kiva ja helppo muokata aina mielensä mukaan. 

Ja lopuksi sitten se kuuluisa kysymys; Mitä TE pidätte tästä uudesta ulkoasusta?

6 kommenttia:

  1. Minusta uusi ulkoasu on todella hieno, olet kyllä tehnyt työtä varmaan tässä ulkoasussa, ja tuo pilvireuna tossa bannerin alapuolella on aivan todella hieno! Voisin itsekin tehdä tämmöistä remonttia, sinun blogisi sai kyllä mahtavan lopputuloksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että nykyinen ulkoasu on mieleesi!

      Poista
  2. Ihana ulkoasu muutos, tykkään♥

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva ulkoasu! Itsekin pitäisi väsäillä uusi banneri, mutta inspiraatio ei oikein ota syttyäkseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti inspis syntyy pian ❤

      Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)