5.10.2016

Loput kuvista

Nyt on sitten se aika tullut, kun olen saanut loputkin kuvat Pörristä pienennettyä ja muokattua! Näihin en tosin tehnyt sen suurempia muokkauksia kuin valon ja kontrastin säätöä, sillä tuntui, että enemmän muokatessa se kuvan tunnelma (ja osittain laatukin) katosi, joten tyydyin tällä kertaa pienempään muokkaukseen. 
Suuri kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista, piristivät kyllä päivää huomattavasti ja saivat intoni tänne kirjoitteluun heräämään entistäkin vahvempana! Pitää vaan muistaa, että kouluhommat ennen blogia..
Tässä vaiheessa vuotta myös blogin vesileima vaihtui, sillä vihreä ja erityisen silmiinpistävä vesileima ei miellyttänyt silmää tai tuntunut ajankohtaiselta. Tällä hetkellä tuo vesileima (mikä onkaan?) on omaan silmään paljon siistimpi ja mukavampi katsoa...
Mitä muuten pidätte uudesta bannerista, uudesta ulkoasusta ja Ferrarin omasta sivusta? :) Jos et ole vielä Ferrarin sivua käynyt kurkkaamassa, käy tekemässä se tästä linkistä, niin saat enemmän tietoa Ferrarista. Muitakin sivumuutoksia yms. olisi kyllä tarkoitus tehdä tässä lähiaikoina, mutta katsotaan nyt mitä ehtii ;).

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Ulkoasu on sopivan simppeli. Jos gadgetteihin (onkohan oikein kirjoitettu) saisi esim. kuvia ja muuta väriä, niin olisi vain plussaa ;) Ja tosi kiva kun tuli oma sivu Ferrarille. Kaikki ponista yhdellä sivulla on todella kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäin tähän vanhaan ja tylsään harmaaseen :'D Kiva kuulla jos miellyttää, katsotaan, jos kävisin lisäämässä jotakin sivupalkkiin :)

   Poista
 3. Kyllä saa aina positiivisesti yllättyä, kun aukaisee sun blogin! Jälleen niin kivan raikas ulkoasu :) Ferrarinkin sivu on todella kiva lisä ja ihania nuo Pörrin kuvat ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa saada tällaista palautetta, ensiksikin suuri kiitos! Tämän kanssa tuli sählättyä ihan urakalla, muutama tunti Tässä meni, että sain lopullisesti valmiiksi:) Päätin tehdä Ferrarille ihan oman sivun, koska se esiintyy pääasiassa postauksissa, joten Kiva kuulla, että miellyttää :3
   Sylvia sai ostettua todella kivoja kuvia ihan näin omaankin silmään, Kiva jos pidät ;)

   Poista
 4. Kieltämättä tämä vesileima näyttää kivemmalta :) Oikein ihania kuvia nää!

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)