3.10.2016

Paluu blogin puolelle

Hei,

Ja anteeksi ihan hirvittävästi tästä blogihiljaisuudesta... Edellisestä postauksesta on nyt kulunut jotakunkin kaksi viikkoa ilman minkäänlaista hinkua palata blogin puolelle kirjoittelemaan. Insipiraatio koko blogiin on ollut ihan pyöreä nolla jo ties kuinka pitkään, lähestulkoon verenmaku suussa olen tänne yrittänyt jotain raapustella. Ehkä syynä oli sitten kuvien puute (huono syy, liian paljon muokkaamattomia kuvia) tai sitten yksinkertaisesti jaksamattomuus.
Sain tässä pari päivää sitten kuitenkin aivan ihania Sylvian ottamia kuvia, joiden myötä blogi-innotus sitten palasi edes jotenkuten. Ei se vielä ihan huipussaankaan ole, mutta nyt on sentään vähän enemmän intoa tähän kirjoitteluun.
En halua blogia väkipakolla kirjoittaa, kuten viime postauksen kanssa tein, sillä silloin en saa luonnollisestikaan tuotettua yhtä laadukasta sisältöä blogiin kuin inspiraation valtaamana. Ehkä senkään takia en halunnut tänne kirjoittaa, tämähän on minulle täysin vapaaehtoinen harrastus. Ei mikään pakko.
Vaikka kaikissa kuvissa onkin oman blogini vesileima, on kaikkien kuvien (c) Sylvia, joten ethän kopioi luvatta!
Pörrillä menee tosiaankin oikein mainiosti! Metsässä sitä on käytetty harva se viikonloppu ties missä, itsekään en ole tästä asiasta ihan kartalla. Käynnit ovat sujuneet päivästä riippuen vaihtelevasti, hyviä lenkkejä se on tehnyt muutamaan otteeseen:)
En sitten tiedä, mikä tässä on, mutta Pörri on muuttunut hirvittävän paljon mukavammaksi ja kiltimmäksi koiraksi. Jossain vaiheessa sillä oli taas semmoinen riiviökausi päällä, liittyykö sitten koiran ikään?
Energiaahan tuolla on ihan hirvittävän paljon, kun syksy on saapunut - ihan hurjan paljon enemmän liikuntaa tuo nyt tarvitsee, kun ei enää kuumuus väsytä niin paljoa. Kyllä sen huomaa ihan käytöksestäkin, tavaroiden varastelu on lisääntynyt hurjasti jne., mutta hauskaahan se vaan on ;)
Arki sujuu siis täälläpäin aivan normaalisti - tyhjästä on paha nyhjäistä niitä kuulumisia! Kaikki on kokonaisuudessaan hyvin ja kaikki toimii (tiettyjä temppuja/käskyjä luk.ott.) entiseen malliin. Illat ovat jo pimeitä, aurinko laskee ennen iltakahdeksaa. Iltalenkit saatetaan siis heittää taskulampun valossa, varsinkin kun katumme valot eivät aina toimi kuten niiden pitäisi...

14 kommenttia:

 1. Oli hei aika mahtavaa nähdä ihan livenä sut Ferrarin selässä! Ois ollu kiva vaihtaa enemmänkin kuulumisia mutta en oikein osannut sanoa mitään :D muta Pörri on kyllä söpö ja ehkäpä sillä alkaa pahin uhmaikä menemään ohi ;) piemenevät illat ovat oman unirytmin takia jotenkin kivoja, mutta muuten ei oiekin innosta miettiä sitä, että kerkiää ennen pimeän tuloa tekemään kaiken mitä piti.. Talvi tulee. Halusin tai en :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aivan ihana kuulla tällaista! Olis mustakin ollut kiva tulla juttelemaan, mutta jotenkin ne sanat ja aikomukset valu kurkusta alas... Kehuin tutuille Penniä ja sun ratsastustaitoja ;) Heh...
   Toivotaan sitten vaan näin :D

   Poista
 2. Mahtava postaus, tätä sun paluuta on odotettu❤

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo neljäs kuva! ♥

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kun palasit blogin puolelle, mutta älä vaan stressaa blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään, sen takiahan tämä olikin tauolla :)

   Poista
 5. Oon kyllä ottanut sun paluuta, oot niin mahtava ♥

  VastaaPoista
 6. Mukavaa, että palasit. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Harmi että on tuntunut että kirjoittaminen olisi pakkopullaa. Toivottavasti into palaisi vielä vaikkei kuvia saisi joka postaukseen muokattua tai edes otettua. Pörri on kyllä niin kaunis! Hienoja otoksia olette räpsineet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta paljon mieluummin pidän taukoa kuin kirjoitan veren maku suussa jotain laadutonta löpinää. Nyt kuvia ja intoa kuitenkin on, pyrin kirjoittelemaan mahdollisimman usein :)
   Pörri ja Sylvia kiittävät!

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)