26.2.2017

#329 Ollako myyrä vai eikö olla?

Pörristä on tullut napsittua hirvittävä määrä kuvia, joista melkein kaikki ovat täysin muokkaamatta - ja jopa lataamatta koneelle. En välttämättä kaikista niistä kuvista tule erikseen postausta kirjoittamaan, sillä instagramistani löytyy jo suurin osa näiden kuvien parhaimmistosta. Sinne muuten tulee päiviteltyä näitä kuvia paljon enemmän ja nopeammin, joten sieltä kannattaa seurailla, jos Pörrin kuulumiset (ja ratsastuskuulumiset) kiinnostavat! Lisää heilutuksia löytyykin sitten Sylvian HÄNNÄNHEILUTUKSIA - BLOGISTA, jonne postauksia tulee hyvänä tahtiin. Jos jotain kuvia ei täältä löydy, kannattaa käydä vilkaisemassa Sylvian blogi - sieltä löytyy monenlaisia kuvia ja videoita!
Mutta sitten vihdoin ja viimein aiheeseen... Kuvia on tosiaan ihan järkyttävä määrä, ja nyt pääsen eroon osasta niistä. Olkaapa hyvät, kuvaoksennus. Varautukaa kertomaan lempikuvanne kommentteihin - se kysymys on nimittäin edessänne.

 1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7. "Nyt tiedän, miksi olen aina kokenut pakottavaa tarvetta kaivaa - olen myyrä!"-Pörri
 8.
 9. "Lunta, lunta, lunta!"-Pörri
 10.
 11. "Haa, nyt se löytyi - my precious!"- Pörri
 12. "Se tulee, se tulee, mä sain sen pois, se oli jo vaarassa hukkua ja kuolla!"-Pörri
 13. "En kai nähnyt varista?"-Pörri
 14. "Paras syödä tämä pois alta. Aha, ei se mahdukaan kokonaisena suuhun. Ja tuolla on vieläkin se varis, apua!" - Pörri
 15.
 16. 
 17. 
 18.
19.

Harvemmin kuvailen lumisateessa, ja nyt kun tuon yhden kerran uskaltauduin sinne lumen sekaan, ei jälki ollut mitään parasta. Koko ajan linssissä oli hiutaleita, josta johtuvat epätarkkuus ja vaaleat läikät kuvissa. Osa kuvista onkin näkynyt jo instagramissa, mutta myös julkaisemattomia kuvia löytyy täältä joukosta. 

Löytyikö lempikuvaa?

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Minä en kyllä noiden mahtavien kuvien joukosta lempikuvaa löydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli niin ihana kuulla, kiitos paljon, Saana!

   Poista
 2. Mielestäni kaikki kuvat oli yhtä hyviä, koska tykkään koirista tosi paljon! <3 Jatka samaan malliin! ;)

  VastaaPoista
 3. Huuii miten ihania pörrikuvia <3
  Suosikkini taisivat olla 9, 11 ja 19 :)

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)