14.6.2016

111. Muutama kuva- kun ei jaksa kirjoittaa

Nyt on tosiaankin sellainen olo, että kirjoittaminen tuntuu liian työläältä ollakseen hauskaa. Kuvia on kuitenkin näyttelyistä (kolmelta eri kameralta), Pörristä pihalla sun muita, joten on vähän pakko tulla näitä tänne laittelemaan, etteivät nyt ihan katoa koneen syövereihin, kun kuvia tulee koko ajan lisää... Näyttelyistä ja 12.6 kahdesta ratsastustunnista (ratsastuskuvien kera) on tulossa aika pian postausta, ja tarkoitus olisi julkaista kysymyspostauksen vastauksista loput osat, sekä jatkaa lukemani blogit- sarjaa. Lisäksi pitäisi hommata jostain postaus Lukemani blogit- sarjan ideasta ja sen aloituksesta, sekä erillinen ja kunnollinen kiitospostaus teille ja muille tukijoukoilleni... Tekemistä siis riittää näiden postausten kanssa, mutta mennään nyt vaan postaus kerrallaan.

Tässä kuitenkin pari kuvaa:18 kommenttia:

 1. Ihana Pörri, todella hienoja kuvia ♥
  Mullakin on välillä sellainen olo, että ei jaksa kirjoittaa, silloin saatan toteuttaa usein kuvapostauksen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Pörri, se varmasti tykkää olla teillä kun sillä on noin Ihanat omistajat♥
  Samoin, joskus ei vain sitä tekstiä tule, ei jaksa yms. Itsekin yleensä silloin vain laitan postaukseen kuvia ja kirjoitan jonkun lyhyen tekstin, tai sitten jätän kirjoittamatta. Tosin yleensä silloin, kun mulla on ollut pitkä tauko eikä vieläkään tekisi mieli kirjoittaa, niin vain latelen niitä kuvia siihen :)

  Mutta tosi ihania kuvia, huomaa että olit oikeasti panostanut näiden ottamiseen. Olet kyllä muutenkin tosi hyvä kuvaaja♥Millä muuten kuvaat, tai minkä merkkinen kamera / pokkari sulla on?

  Mutta rakastan sun blogia kun se on niin aktiivinen, ja kirjoitat niin selkeästi! :) Näitä tekstejä on kiva lukea, koska huomaa että olet panostanut niihin♥ Mutta ihania kuvia vielä kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin kiitos paljon tästä ihanasta kommentista, piristi päivää taas tosi kivasti!
   Heh, ei näihin kuviin ole hirveästi panostettu, postausta varten räpsäisin vain pari kuvaa, mutta kiva jos siltä näyttää : ) Nykyinen kamera on tällä hetkellä joku Olympuksen pokkari, mutta osa kuvista on tosiaankin otettu vanhempieni järkkärillä, jos he ovat olleet valokuvaamassa tuntiani, kisoja, näyttelyitä tms.
   Kiitos vielä kerran, ihana kuulla tällaista palautetta ♥

   Poista
 3. Ihana postaus ja sait uuden lukijan! :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Tervetuloa seurailemaan;)

   Poista
 4. Ihania kuvia Pörristä! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana Pörri! 😍 Olet tosi taitava kuvaamaan.

  Ja täältäkin ilmoittautuu ihminen, joka ei jaksa läheskään aina panostaa pitkän tekstin kirjoittamiseen vaan korvaa sen kuvilla. Tässä minun tapauksessani vaan aika laaduttomilla sellaisilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tääkin piristi päivää ihan suunnattomasti! Ihana oikeesti kuulla, etten oo ainoo näitten mun pulmien kanssa :3

   Poista
 6. ihana koira tosi suloinen :D

  ja oot tosi hyvä kuvaa :3

  VastaaPoista
 7. Sitä on siis liikkeellä, runsauden ongelmaa, kun ei tiedä mistä alkaa kirjoittaa. Nimim. Kymmenen luonnosta odottaa loppusilausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, hyvä vaan että on kirjoitettavaa ;)

   Poista
 8. Itsellänikin on juuri tämä ongelma, ettei millään jaksaisi kirjoittaa vaikka postausideoita ja kuvia olisikin vaikka muille jakaa. Ei tämän pitäisi ajan puutteestakaan johtua, mutta jostain syystä ei vain millään jaksa. Toivottavasti on vain ohimenevä vaihe! :)

  VastaaPoista
 9. Oi että kun ihania kuvia ^^ itsekin samastun tunteeseen kun ei jaksa kirjoittaa C'::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on kyllä nyt aika paljon liikenteessä- laiskoja kirjoittajia nimittäin ;)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)