10.6.2016

109. Te olette parhaita!

Ennen, kuin annan luettavaksenne vain pienen murto- osan saamistani, ihanista kommenteista, haluaisin kiittää teitä kaikkia! Annatte kommenteillanne blogilleni elämän, piristätte päivääni ja annatte neuvoja. Enempää en voisi toivoa- en saa asiattomasti kirjoitettuja kommentteja, vaan jokainen rakentavakin palaute on esitetty minulle asiallisesti. En voi sanoin kuvailla, kuinka onnellinen olen siitä, että olen saanut kerättyä kasaan jo 41 lukijaa, jota en olisi vuosi sitten osannut kuvitella villeimmissä unelmissanikaan. 
Tämä on vasta kiitospostaus teille, pian laitan ihan postauksenakin kyselyn siitä, mitä haluatte yli neljänkymmenen lukijan kunniaksi.
Suru on tällä hetkellä suuri, kun en voinut ottaa mukaan kaikkia ihania kommentteja, joita olen teiltä tähän mennessä saanut. Voin joskus toteuttaa näistä kommenteista toisenkin osan, mutta tällä hetkellä näin. 

Pahoittelut tämän postauksen asettelusta, tämä oli tosi vaikea järjestää edes tällaiseksi.

Kiitos ja suuri kumarrus!

Makrokuvat ovatkin aina olleet mun suosikkeja! Nää oli mahtavia otoksia! :) Omia suosikkejani olivat 1. ja 9. :)

welifedream.blogspot.fi


1 & 8 olivat kyllä ehdottomia lemppareita! Tykkään tosi paljon sun kirjoitustyylistä ja tämän ajan mitä blogiasi olen lukenut, olen huomannut tosi paljon kehitystä esim. kirjoituksissa ja kuvissa! Jatka samaan malliin :).


Janita 8. kesäkuuta 2016 klo 10.02
Kyllä näistä 4. nousi parhaaksi :) kaikki kuvat kuitenkin laadukkaita ja väreiltään kivoja! Arvostan muokkaamattomuutta, mutta muokkaan itsekin varsinkin ratsastuskuvien kontrastia ja kirkkautta.

Ja toki Pörristäkin olisi mukava kuulla kunnon kuulumispostaus!

Kiva blogi sinulla! Ja upeita kuvia nämä kaikki, mutta suosikeikseni valikoituivat 6,9,10 ja 11. ;) Huomaa, että valokuvaamisesta on kokemusta.


Itse en niin pidä näistä taustakuvista, koska tekee sivuston jotenkin tosi rauhattomaksi. Tässäkin ehkä olisin valinnut vihreän värin hiukan haaleammaksi, jotta se ei pomppaisi silmille ja veisi bannerista huomiota. Kesäinenhän tämä kyllä on! :)

Pakko myös mainita, että bannereiden tekoon saa hyvin kulumaan vaikka kuusikin tuntia... :D Bannereiden teko on mukavaa, vaikkakin vie aikaa ja joskus hermotkin. Olen tehnyt myös bannerini itse, enkä ole tyytyväinen nykyiseen ollenkaan, vaikka sitten kun sitä silmäilee, niin ei siinä nyt suurempaa vikaakaa ole. Kenties jonain päivänä mullakin on hieno banneri.

Kokonaisuutena tämä sinun ulkoasusi on kuitenkin hyvä! Olet saanut värit sointumaan mukavasti! Jos kuitenkin haluat selvyyttä bannerin ja taustan välille niin suosittelen muuttamaan edes tekstin väriä jotenkin!

P.s omaan vähän isomman näytön kuin monen muun tietokoneessa, joten taustakuva jää myös vajaaksi oikeasta sivusta. Siitä voisi siis tehdä hiukan isomman tai laittaa asetuksista laatoitus ominaisuuden päälle :)


Todella hyvin kirjoitettu postaus jälleen kerran sinulta, Matzu! Upeaa tekstiä, mahtava uusi ulkoasu! Banneri sopii taustaa tosi hyvin! Parempaa koirahevossekoitteista blogia saa etsiä, tämä blogi kamppailee top kymmenen parhaan blogin ykköspaikasta.Hyvinhän teillä näytti menevän! Mutta hei kisat on kisat, ei ne kisat aina kerro kuinka osaava joku on :)

Hyvin näytti menneen, mahtavaa saada näitöratsastuskuvia taas!
Sulla on mahtava istunta, miten ihmeessä saat sen pysymään tollasena? :D

Tosi kivoja vastauksia, olet jaksanut vastata tarkasti jokaiseen kysymykseen ja tällainen ihan uusikin kävijä sai sinusta hyvän ensivaikutelman tätä postausta lukiessa! :) Odotan innolla seuraavia osia, olet tosi etevä kirjoittaja :)

-Siiri
siirixo.blogspot.fi


Kuvien laatu oli todella hyvä, ja kirjoitit taas ihanasti :3 Huomaa kuinka paljon olet panostanut näihin postauksiin❤

Ihana postaus jälleen kerran!! Kuvat oli tosi kivoja!! :) Mutta....tai siis sanon tän vaan ehdotuksena, että siis tää on nyt jo aivan täydellinen blogi ja kaikki kuvat ja kaikki on niiiiiiiiiiiiin ihania että oikeesti<3 Ja tykkään näistä postauksista, kun näissä on niin paljon tekstiä, ja tykkään lukea. c: Mutta jos pitäisi toivoa jotain, niin toivoisin, että laittaisit postauksiisi hieman enemmän kuvia, jos vain saat. :) JA TUO OLI VAAN EHDOTUS, EI HAITTAA JOS ET TOTEUTA KOSKA TÄÄ ON NYT JO NIIN HYVÄ BLOGI!!! ;3


Hyvää viikon alkua!~Hunaja~


                  

16 kommenttia:

 1. Eikä, aivan ihanaa, että jaksat toteuttaa tälläisen postauksen ♥ Onnea 41 lukijasta, ne kaikki olet ansainnut, ja vielä enemmänkin ♥ Upeaa, että sait tälläisenkin postauksen tehtyä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus, varmasti kaikki noiden kommenttien lähettäjät ovat iloisia ilahduttaessaan päivääsi! :) Ja ihania kommentteja olet saanut♥

  Kaikki hyvä, mitä noissa kommenteissa sanotaan, on kyllä ihan täysin totta! Mukavaa myös, että olet saanut vain asiallisesti palautetta / parannusehdotuksia.

  Onnea 41 lukijasta, olet ansainnut joka ikisen niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että mulla on näin ihania lukijoita❤❤

   Poista
 3. Oi ihanaa kun oot vaan näin kiva :) Mukavaa huomata kun annat lukijoillekkin jotain pientä c: Tavallaan tässä mainostat muitten blogeja, nimittäin kun painaa sitä nimimerkkiä tulee joko google + tai sitten se profiili :3 Mutta oot kyllä niin ihana kun teet tällasia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos taas sulle ihanasta kommentista Sylvia! Jep, se olikin vähän tässä tarkoituksena ;) Kiitos, kiitos, kiitos :3

   Poista
 4. Onnittelut 41 lukijasta :)!

  VastaaPoista
 5. Onnea! :) Hienoa, että haluat huomioida myös lukijasi blogissa ihan erillisellä kiitos-postauksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toinen osa vähän erilaisissa merkeissä on vielä tulossa - vähän paremmalla asettelulla :)

   Poista
 6. Liisa S.11.32

  Onnea 41 lukijasta, ne on todella ansaittu! Tää blogi on ihanan inspiroiva ja tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana saada tällasta palautetta❤

   Poista
 7. Tosi kiva postaus! Ihania lukijoita sinulla kun jaksaa päivääsi piristää :)

  airuskajahepat.blogspot.com
  Ps. Jatkatko muuten sitä lukemani blogit-sarjaa enää? Tykkään siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, jatkan sarjaa, mutta sen tekeminen on tosi työlästä. Lupaan julkaista mahdollisimman pian uusimman postauksen:)

   Poista
 8. Anonyymi10.30

  Ai niin muuten, voisitko arvostella blogini uudestaan, kun se on muuttunut niin paljon? Kiitos jos voit :'3

  T: Sylvia joka ei jaksanut kirjautua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo varmaan onnistuu =)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)