14.5.2017

#346 Pentupainia

Alma kotiutui meille todella nopeasti, ja on erittäin ihmisrakas, kiltti ja hyväluonteinen tyttönen. Se ei oikein osaa rauhoittua ja energiaa riittää vaikka viidelle koiralle. Päiväunet on mälsiä, mutta aika tarpeellisia. Pörri ja Alma ovat nyt jo päässeet sisällä vapaiksi kahdestaan, ja tytöillä sujuu oikein mainiosti. Pörri teki selväksi, että Alma on lauman alin jäsen, ja nyt tytöt sitten painivat keskenään olohuoneessamme. Kähkäh - ääntä pitävät molemmat ja hauskaa on. Kun Pörrille riittää, on aika kutsua toinen leikkikaveri. Saanko esitellä, Lamun Keep On Jumping, tutummin Aatu, on kaksitoistaviikkoinen   parsonrussellinterrierinpentu, johon Alma sai tutustua eilen, 13.5, päivää ennen äitienpäivää. 

Aluksi kummallakin oli vähän hakemista siinä, mitä tehdään, milloin ja miten, ja mikä on sallittua ja mikä sitten menee vähän yli. Kun muodollisuudet ja alkukiehnäykset ja arvojärjestyksenselvittelyt oli hoidettu, varsinaiset leikit alkoivat. Hiekka pöllysi, nurmikko lensi ja hauskaa oli. Leikkimökin alla oli kiva painia ja juoksuleikit olivat parhaita. Alma halusi omia juomakupin ja Aatu halusi juoda. Niin, eipä tässä ole sen ihmeellisempiä juttuja kerrottavana, joten olkaapa hyvät, tässä kasa kuvia. Kuvat valitsin liki 200 erilaisesta kuvasta. Video on koottu monesta eri klipistä. Nauttikaa.

 Aatu oli varsinainen linssilude. Poika oli koko ajan tulossa kameraa kohti erittäin kuvauksellisesti - ei sitä kertakaikkiaan voinut olla kuvaamatta. Söpöliini <3
 "Tiesitsää Aatu, että tää on mun juomakuppi? Ja nyt on mun vuoro juoda, mee pois." - Alma
 "Tää on keskittymistä vaativa tehtävä. Ensin väistöliike oikeelle ja sit eteen." - Alma
 "Kuule frendi, saanksmä antaa pusun?" -  Aatu
Mr. Aatu Airlines
Koirien leikkimisen kuvaaminen on yksi lempikuvausaiheistani. Kunhan sää on sopiva ja kameran asetukset paikoillaan, on leikkivistä koirista mahdollista saada kivojakin kuvia. Näistä kuvista yllättävän moni onnistui - kamerakin pysyi jotakuinkin perässä. Pentujen leikkiä ja tutustumista oli todella hauska seurata, valokuvata ja videoida! Tässä alla vielä video:

Mitä juuri Sinä tykkäät kuvata? Miksi?

6 kommenttia:

 1. Eikä kuinka ihanaa, että pienet pennut ovat päässeet leikkimään keskenään <3
  Ken tietää jos heistä tuleekin vaikka elinikäiset ystävykset, ja ei tietenkään Pörriä unohdeta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavaa löytää melkein samanikäinen kaveri Almalle! Almasta ja Pörristä tulee varmasti oikein hyvät ystävät ❤

   Poista
 2. Kuinka ihania tuollaiset pikkuset karvapallot voi olla?! ♥ Silmät itkee onnesta kun saa tulla tänne tsiikailee näitä mielettömän suloisia ja ihania kuvia! :) Pörri, Alma & Aatu on kaikki niin ihania koiria!
  Superihania kuvia, en osaa sanoin kuvailla kuinka upeita! ;)

  Itse tykkään kuvailla tällähetkellä eniten luontoa ja eläimiä, ehkä siksi, koska luonnossa on usein helppo löytää joku liikkumaton kohde, ja eläimet on taas se seuraava aste! :) Ja onhan se ihanaa yrittää onnistua, ihan missä vaan, mutta varsinkin lempipuuhissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites näihin sun kommentteihin vastaillaan - ei mitään hajua! Kaikki kolme koiraa ovat kaikki ihania persoonia omalla tavallaan, tietenkin Alma ja Pörri ovat mua lähempänä kuin Aatu. Kiva kuulla myös, että kuvat miellyttävät!
   Luontokuvauskin on yllättävän vaikeaa ja hankalaa, puhumattakaan eläinten kuvaamisesta. Itse käytän pääasiassa urheilukuvausta silloin, kun kuvaan jotain liikkuvaa, mutta luonnossa mulla on käytössä AV.:)

   Poista
 3. Voi eii, sydän sulaa näitä kuvia katsellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, A & A kiittävät ❤

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)