31.5.2017

#349 Linkkaa ja kysy!

Nyt onkin kulunut hetki viimeisimmästä linkkaa blogisi postauksesta, puhumattakaan viimeisimmästä kysymyspostauksesta! Kun 60 lukijaa tuli sitten täyteen jo jokin aika sitten, on ehkä vihdoin aika toteuttaa joku niin sanottu palkintopostaus. Joudutte kuitenkin näkemään hiukan vaivaa, jotta saatte linkattua bloginne, ohjeet ovat alla. 

1. Linkkaa blogisi joko seuraavalla koodilla: <a href="blogisiosoite">blogisinimi</a>  
tai ihan vain osoitteella. Jos et linkkaa koodilla, muista kertoa blogisi nimi.

2. Kirjoita vähintään kolmen lauseen mittainen esittely blogistasi. Mitään romaania ei tarvitse kirjoittaa ja esittelyn saat hoitaa omalla tyylilläsi. 

3. Koska blogissani on tapahtunut nyt aika paljon muutoksia tässä lähiaikoina, niin osallistuaksesi sinun täytyy kirjoittaa vähintään 2-3 kysymystä esittelysi perään. Tästä palkinnoksi linkkaan blogisi vastauspostauksessa kysymyksen perään, ja samalla saat mainostusta blogiisi! 

Näiden ohjeiden lisäksi minulla olisi vielä pari neuvoa/tiedotusasiaa liittyen blogien esittelypostaukseen ja kysymysten vastauspostaukseen:

> Esittelen jokaisen blogin erillisessä vastauspostauksessa. Linkatessasi sitoudut siihen, että saan ottaa kuvan blogisi bannerista/ulkoasusta ja liittää sen postaukseen. Samalla toivon, että kestät myös rakentavaa palautetta, etkä suutu siitä.

> Muista, etten arvosteluissa halua haukkua ketään, tai tuottaa pahaa mieltä - tuon kuitenkin mielipiteeni esille.

> Kaikkea saa kysyä kaikesta, mikä mietityttää: omat mielipiteeni, Pörri, Alma, ratsastus ja hevoset, kesäsuunnitelmat... Mitä nyt vain tulee mieleen!

> Kysymysten vastauspostauksessa linkkaan sinut/blogisi/instagramisi kysymyksen perään, jotta saatte tietää, kuka/ketkä kysymyksen on/ovat esittänyt/esittäneet. 

> Noudatathan ohjeita :)

Toivon, että mahdollisimman moni linkkaa bloginsa ja esittää edes tuon 2-3 kysymystä, jotka tulevat ensimmäisinä mieleen. Kysymyksiä saa tietenkin heitellä useampia, ja olisihan se kiva, että niitä tulisi mahdollisimman monta! 

Nyt kaikki vaan linkkailemaan ja kysymään!

18 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :)

  Blogini osoite hunajaisetnuket.blogspot.fi
  Esittely: Blogini on nukkeblogi, joka tarkoittaa siis sitä, että kuvailen nukkejani ja aloitan jossain vaiheessa kuvatarinan nukkejen seikkailuista. Nukkeja omistan kolme ja nuket ovat nimeltään pullip-nuket. Joskus saatan kertoa myös hieman kuulumisiani, vaikka ne kaikki eivät nukkeaiheisia olekaan.
  Kysymykset: Osaavatko koirasi monia temppuja ja jos osaavat, niin mitä? Jos sinun pitäisi olla koko ajan koulussa tai joko koko ajan lomalla, kumman valitsisit? Mikä on lempieläimesi? Onko sinulla sisaruksia? Mikä on lempiaineesi koulussa? Mikä on mieleenpainuvin unesi? :D Mikä on hauskin unesi? :DD Mitä aiot tehdä kesällä? Tykkäätkö matkustaa ulkomaille kesällä?

  En tiiä, pitikö se osallistumisjuttu tehä tollain, vai teinkö jonkun väärin xD

  VastaaPoista
 2. Karina Drew
  caroansku.blogspot.fi

  -04 syntynyt maailmanpelastaja, kasvissyöjähippi ja luodinkestävä hevostyttö, ja ylläpidossa oleva 18-vuotias ex-ravuritamma Caro. Caron kanssa mennään vähän vähemmän tosissaan esteitä ja koulua, maastoillaan paljon ja humputellaan ilman varusteita. Blogista löytyyy juttua laidasta laitaan, mutta jokaisessa postauksessa on yleensä reilusti järjestelmäkameralaatuisia kuvia. Tervetuloa mukaan!

  Kysymyksiä:

  Mistä kennelistä Alma tuli? Entä Pörri? Ovatko samasta paikasta, ja/tai jotakin sukua toisilleen? Mikä on suurin hevosiin liittyvä unelmasi? Entä koiriin? Mihin tähtäät ratsastajana? Mikä sinusta tulee isona? Mikä on ollut elämäsi suurin pettymys?

  VastaaPoista
 3. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi
  Elämää hevostytön kengissä

  Blogissa kerron ratsastustunneista, treeneistä ja kisoista. Sekä välillä postailen pupuistamme Lunasta ja Liljasta. Postauksia tulee laidasta laitaan.

  Miten olet kehittynyt bloggaajana? Aiotko lisätä hevospostauksia vai pysyykö blogi koirapainotteisena?

  VastaaPoista
 4. Ruskein silmin

  Ruskein silmin on tarina pian 16-vuotiaasta Emmasta. Kesän jälkeen tapahtuu kauan odotettu muutos. Ensimmäinen opiskeluvuosi Ypäjän hevosopistossa alkaa ja siitä saatte kuulla blogissa nimeltä Ruskein silmin! Tarinaa kuvittavat vielä muutaman kuukauden ajan Mintun tallin tuntihevoset, sitten siirrytään tosiaan aivan uusiin hevosiin.

  Sitten niitä kysymyksiä ;) Onko sinulla esikuvaa ratsastuksessa? Entä bloggaamisessa taikka ihan vain normielämässä? / Jos sinun pitäisi valita koirien vai hevosten välillä, kummat pitäisit elämässäsi? / Mitä suunnitelmia sulla on peruskoulun jälkeen?

  VastaaPoista
 5. Pikku Töppönen on vastikään aloitettu blogi, jossa kerron viikon päästä kotiutuvan cockerspanielin kasvusta harrastuskaveriksi sekä perheenjäseneksi. Lisäksi aion kirjoitella myös taiteilu- ja DIY-projekteistani sekä ajatuksiani koirien kouluttamisesta ja koiramaailmasta.

  Kysymyksiä: Asuvatko koirat ulkona vai sisällä? Harrastatko/aiotko harrastaa niiden kanssa jotain? Oletko käynyt ratsastusleireillä?

  VastaaPoista
 6. Minä haluaisin kysyä ihan muuten vaan, osallistumatta blogien esittelyihin, joten tässä tulisi:
  Minkälainen ratsastaja olet omasta mielestäsi?
  Mikä on hevosissa mielestäsi parasta?
  Minkälainen hevonen on Sinulle sopivin?
  Jos Sinä olisit hevonen, minkälainen hevonen olisit? Kenties pippurinen poni vaiko kilpakenttien puoliverinen ruusukehai?
  Jos saisit ihan itse valita, kuinka monta kertaa viikossa ratsastaisit?
  Haluaisitko töihin hevosalalle?

  Toivottavasti saat kerättyä mukavasti kysymyksiä ja blogeja kasaan! :)

  VastaaPoista
 7. Unohdettuja Unelmia vastaa pientä tarinaa rautiaasta vanhasta suomenhevosruunasta, sekä myös hieman vanhaksi kääntyneestä kääpiöluppakanista. Vauhtia ei silti puutu, aina keksitään uusia unelmia ja yritetään yltää niihin! Tarinaan sisältyy myös jokunen häivä kirjoittajan valokuvaamisesta, sekä joskus hieman erikoisempaa postausta.
  Tavoitteena yltää yhdessä unelmiimme!

  Kysymyksiä:

  - Haluatteko vielä lisääkin koiria?
  - Osaako Pörri joitakin temppuja?
  - Mitä aiotte tehdä Alman kanssa?
  - Onko sulla joitakin erityisiä kohteita, joissa haluaisit käydä?
  - Mikä on suosikki vuodenaikasi?
  - Entä inhokki?
  - Haluaisitko aloittaa jonkun uuden harrastuksen?
  - Millaiselta näyttää tavallinen arkipäiväsi? (kouluarkena)
  - Mikä on Ferrarissa parasta?
  - Entä onko jossakin Rusthollin hevosessa joku hyvin erityinen ja miellyttävä piirre?
  - Onko sinulla hevosten kanssa joitakin tavoitteita kesällä?
  - Oletko menossa leirille? (hevos -tai joku muu leiri?)
  - Jos olet, niin minne olet menossa? (älä vastaa tähän jos et ole menossa leirille?

  Joukossa saattaa olla jokunen aikaisemminkin kysytty kysymys, mutta yritin parhaani mukaan muistaa, mitkä on jo kysytty! :)

  P.S Ihanaa kesää! ♥

  VastaaPoista
 8. Angels' pullip blogi on nukkeblogi minne yritän postata mahdollisimman usein ja hyviä kuvia^^ Sinne tulee siis kuvia nukeista ja joskus saattaa tulla tarinaoita, kjatsotaan ;)  Hännänheilutuksia blogi on koirablogi minne tulee postauksia aina kun kerkeän. Se kertoo pienestä Alma koirampennusta ja Pörri koirasta^^


  - Mille luokalle menet?
  - Kesäloma vs koulu
  - Alman hyvät ja huonot puolet?
  - Pörrin hyvät ja huonot puolet?

  VastaaPoista
 9. Pronssijouhi

  Blogissani kerron arjestani ensimmäisen oman hevoseni, 8-vuotiaan ratsutamma Myffin kanssa. Yhteistä matkaa meillä on takana pian kaksi vuotta, ja sinä aikana ollaan koettu paljon loukkaantumisista onnistumisiin. Valmentaudumme säännöllisesti, ja palailemme parhaillaan takaisin esteratsastuksen pariin. Tervetuloa seuraamaan arkeamme!

  Kysymyksiä:

  - Mistä saitte idean ottaa koiran? Entäpä mistä saitte idean ottaa toisen koiran?
  - Miksi juuri norjanhirvikoiria? Harkitsitteko muita rotuja, vai oliko valinta alusta asti selvillä?
  - Mikä bloggaamisessa on vaikeinta?
  - Mitä toivoisit lukijoiltasi? (esim. lisää aktiivisutta, enemmän kommentteja, enemmän postausideoita tms.)
  - Mille luokalle menet syksyllä?
  - Pidätkö koulusta? Lempi- ja inhokkiaine?
  - Pidätkö matkustamisesta?
  - Kaukaisin paikka kotoa, jossa olet käynyt?
  - Mahtuisiko nykyiseen elämäntilanteeseesi oma hevonen?
  - Mistä tulee nimi Matzu?

  :)

  VastaaPoista
 10. Pennin pyörittäjä

  Connemaratamma Pennin arjesta kertova blogi, joka sisältää ei-niin-vakavamielistä menoa. Ajoittain kilpailuja näköpiirissä, toisinaan löysin rantein ilman varusteita menoa ja välillä ihan perusmeiningin arkea, joka ei välttämättä aina ole niin yltiö positiivista.

  Päätähti on laiskuuden huipussaan edelleenkin vähän pullukanomainen poni, joka näyttää mielipiteensä jumittamalla. Ratsastuskoulutaustainen, mitä kaksijalkainen ei puolestaan ole. Poni, joka ei todellakaan anna ilmaiseksi mitään.

  --

  Linkataan nyt vaikka mun blogia oletkin selannut sata kertaa tälläisen merkeissä :D Oli vaikea keksiä kysymyksiä, enkä nyt jaksanu lukea kaikkien kysymyksiä läpi, joten jos on samoja niin olen matti myöhäinen vain!

  Onko sulla tällä hetkellä millaisia tavoitteita ratsastajana?
  Entä onko tavoitteita koirien suhteen?
  Haaveiletko omasta hevosesta juuri nyt?
  Menetkö uuteen kouluun syksyllä?
  Jännittääkö muutos?
  Onko sulla haaveammattia?
  Miten kuvailisit asennettasi kouluun kolmella sanalla?
  Kumpi motivoi sinua enemmän: hevoset vai koirat?

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)