2.10.2017

Uudistuksia

I write this post only in Finnish, sorry :(

Sain pitkästä aikaa inspiraatiota muokkailla ulkoasua. Yhtenä iltana sitten väsäilin uutta banneria ja ulkoasua, ja kieltämättä tämä onnistui omasta mielestäni ihan kivasti. Bannerista en ole varma, että onko se liian sekava ja outo, kertokaa toki mielipiteenne niin osaan muokata blogia mukavamman näköiseksi :)


Sitten niihin uusiin asioihin, joita tein blogissa;

 • Lisäsin blogiin vihdoin ja viimein oman sivun Almalle, toivottavasti sille tulee käyttöä. Uudistin kaikkia sivuja, nyt myös Grafiikkapaja on hiukan uudistunut, joka tarkoittaa, että pystyn jatkossa lähettämään bannerit sähköpostin kautta. Käykääpäs tilailemassa banneria, jos olette sellaista vailla ;).
 • Blogin sivupalkki koki jonkinlaisia uudistuksia - lisäsin uudenlaiset otsikot, tai miksi niitä nyt haluaakaan sanoa. Lisäksi sivupalkista löytyy sähköpostiosoitteeni yhteydenottoja varten, eli jatkossa sinne voi lähetellä viestiä niin halutessaan.

Muuta uutta ei sinänsä tullutkaan, koodit pysyivät aikalailla samoina, kuin ennenkin. Jos teistä löytyy jotain innokkaita bannerintekijöitä, niin minulle saa lähetellä/linkkailla - otan kaikki innolla vastaan :) 

Mutta tämän postauksen pointti pääasiassa olikin vain kertoa teille uusista muutoksista ja ennen kaikkea kysyä mielipidettänne tästä uudesta ulkoasusta

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva ulkoasu, mutta banneriin voisin kaipailla jonkinlaista rytmiä ja selkeyttä. Taitava olet, pakko myöntää. Esimerkiksi nuo otsikot olivivat olleet mulle aivan mahdoton tehtävä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekään en ole ihan varma tuosta bannerista, jotenkin tuntuu, että siinä on jotain liikaa tai puuttuu se ns. huippukohta siitä bannerista.
   Loppujen lopuksi otsikoihin ei tarvittu koodin koodia, jos siis tarkoitat sivupalkin otsikoita :D

   Poista
 2. Mielestäni uusi ulkoasu on todella kiva :) Tuo piristystä syksyn pimeyteen. Pidän erityisesti sivupalkin otsikoista. Bannerikin on kiva paitsi noiden kahden kuvan asettelu vähän häiritsee, mutta en uskoisi että itsekään saisin niitä kamalasti tuosta järkevämmin paikoilleen! Tosi hieno ja yksinkertaisuudessaan sopivan simppeli ulkoasu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta! :) Itse mietin tosi kauan asettelua, enkä oikein keksinyt mitään järkevää :/

   Poista
 3. Tämä on tosi kiva ulkoasu! Syksyinen ja lämmin, tulee mieleen viltti ja kuuma teekupponen :) Ja nuo sivupalkin otsikt on tosi hienot!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava ulkoasu ja banneri!! <3 Olet kyllä niin hyvä tässä bloggaamisessa <33

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)