15.4.2018

#392 Hiljaisuus, joka sattui korviin // So quiet

Vaikka kevät on nyt saapunut tänne Suomeenkin rytinällä ja muutaman päivän ajan aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja lämpötila on ollut reilusti yli kymmenen astetta, palaamme vielä hetkeksi pääsiäisloman vähän lumisempiin tunnelmiin. En välttämättä enää tähän vuodenaikaan haluaisi talvikuvia julkaista, mutta osa näistä kuvista on omaan silmään ihan älyttömän kivoja, joten haluan jakaa ne teillekin. Voin luvata, että tämän kuvapommin jälkeen ei enää talvikuvia täällä nähdä, paitsi jos takatalvi yllättää. Toivottavasti pystytte kuitenkin nauttimaan näistä kuvista ja muistelemaan, miltä talvi voi parhaimmillaan näyttää!

Before the spring actually arrives, I have to put these pics here. I think you prefer to see spring pics than winter pictures, but some of these are so nice (my opinion), that I want to show these to you! This will be a long post, but I hope you like this :)
I promise, that after this photobomb I don't put any winter pics here, except if the winter comes back.
 1. Saukolla on ollut vähän hauskaa...
Otter had some fun...
 2. Pörri poseeraa. Kuvaa täytyi muokkailla rajummin pimeyden takia, jolloin laatu lässähti...
Pörri is posing <3
 3.
 4. Kauneimmat tytöt <3
My girls <3
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
 12.
 13.
 14.
 15.
 16.
 17.
 18.
 19.
20.

Nämä parikymmentä kuvaa valikoituivat tähän postaukseen yli kuudensadan kuvan joukosta. Monet kuvista olivat laatua "ihan ok" ja ne olisi periaatteessa voinut julkaista. Halusin kuitenkin koota tähän postaukseen mielestäni onnistuneimmat kuvat ja parhaimmat hetket, joihin voin palata näiden kuvien kautta. Nämä kuvat kertovat tarinan hiljaisuudesta, joka oli niin syvä, että se sattui korviin. Nämä kertovat tarinan hetkistä, joihin haluaisin palata. Haluaisin upota näiden kuvien sisään, enkä koskaan palata takaisin katupölyn ja ihmisten pariin. 

I chose these pictures from over 600 pictures. Most of them were okay. These pictures are the best pictures from Hartola and I really hope you liked these! Have a nice Sunday :)!

8 kommenttia:

 1. Wau! Taas niin todella upeita kuvia sulla, että on oikein vaikeaa valita lemppareitakaaan, ihanat värit ja tunnelmat näissä kuvissa <3 :)

  https://nouw.com/suviannika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa hurjasti ihanasta kommentista!

   Poista
 2. Wau mitä kuvia! Nää maisemat on kans upeita :o 4, 9 ja 17 on mun suosikkeja näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveästi! Maisemat oli kyllä ihan upeat, sielu lepäsi 💕

   Poista
 3. Upeita kuvia! Todella upeat maisemat! <3
  Omaa silmääni miellytti eniten 4 & 5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palkip! Maisemissa ei tosiaankaan ollut mitään valittamista :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Ei haitannut ollenkaan nähdä talvikuvia, vaikka kevät onkin jo pitkällä. Kuviasi on aina mukava katsella <3 Lempparia on kyllä mahdotonta valita.

  www.airinblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)