7.8.2016

Ai ei norjanharmaat osaa hypätä?

Tämä oli tosin minunkin käsitykseni, ennen kuin ideaksi tuli hypyttää Pörriä maahankaivetulla pienellä, vaaleanpunaisista penkeistä& vadelmapensaan oksasta valmistetulla esteellä ihan vain vaihtelevan liikunnan vuoksi. Pörri joutui olemaan siis pari päivää häkissä aika pahan ampiaisongelman takia (pihalla maa-ampiaisten pesä, jota tiedätte-kyllä-kuka menisi kaivamaan alta aikayksikön), eikä liikuntaa tullut sille siten ihan yhtä paljoa kuin sen vapaana ollessa.
Päivisin ei voinut Pörriä liikuttaa paljoakaan, kun auringossa lämpötila lähenteli neljääkymmentä ja varjossakin se oli reilusti kolmenkymmenen positiivisella puolella. Ei nuo kuumuudet mitään herkkua varmaan kenellekään ollut, kun ei oikein mitään pystynyt puuhailemaan muualla kuin sisällä... Illalla, kun ilma viileni ja aurinko painui pilveen, oli aika ottaa pitkä hihna ja koira häkistä, sekä vähän kokeilla, hyppääkö se esteitä. Kyllä hyppäsi!
Tältä kerralta kuvamateriaalia ei tullut niinkään paljoa, kun tarkoituksena oli vaan testailla, mutta mitäs tuosta - lisää on tulossa sitten seuraavissa postauksissa, mökillä nimittäin tuli hypytettyä vähän korkeampaakin kuin tämä. Uskon, että sopivalla koulutuksella Pörristä saisi oikein toimivan, pienen harraste-agilitykoiran, hyppäämisestä ainakin sen verran nautti. Mitäs mieltä te olette pikkupennun suorituksesta?
Kuvat on otettu aika myöhään, siinä 22-23 välillä, eikä kamera suostunut taipumaan sitten minkäänlaiseen yhteistyöhön, joten kuvat eivät ole niitä kaikkein parhaita - mutta tarvitseeko aina olla ihan sitä priimaa, vai voiko välillä laittaa vähän huonompiakin kuvia esille :)?

8 kommenttia:

 1. Tosi mukavaa, että tollanen uusi liikutusmuoto pääsi testiin! :) Ihana Pörri, se selvästi nauttii ♥♥

  Kyllähän jokainen eläin jollain tapaa hyppää, tietyt yksilöt vaan ovat hieman huonompia, jotkut taas mestareita :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Pörri♥

  VastaaPoista
 3. Lypsy: Näistä hyppelyistä on jatkossakin tulossa materiaalia, kun tyttö selvästikin jonkun verran tästä hommasta piti :) Ja tottahan tuo toki on! Kiitos ❤
  Anki: Pörri kiittää ❤

  VastaaPoista
 4. Ihana Pörri ja kivoja kuvia!
  Shetlanninponienelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ei kuvien aina tarvitse huippu luokkaa olla! Hienosti Pörri hyppää! <3

  VastaaPoista
 6. Sennu: Kiitos!
  Aada. R: Totta :) Kiitos:D

  VastaaPoista
 7. Hienoa :) meillä bc kakara hyppää yksin sellaisia loikkia, että ihan hirvittää ja isänsä onkin agilitymestari, mutta en ole vielä itse saanut aikaiseksi alkaa esteitä sille väsäämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, nyt sitten vaan jostain pari kepukkaa ja sankoa esille niin katsotaan, mihin tuon teidän kakaran rahkeet riittää ;)

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)