31.8.2016

Elokuun parhaat


Ei ole kyllä näiden postausten kirjoittamisen perään kovinkaan paljoa haikailtu. Jotenkin näitä on vaan niin superärsyttävä kirjoittaa, tekstistä tulee tönkköä ja muutenkin postaus näyttää hutaistulta. Jospa kuitenkin yrittäisin vaikka sitten sen viimeisen kerran väsätä suosikit - tyyppistä postausta, vähän samaan tapaan kuin tässä blogissa, mutten kuitenkaan samalla tavalla. 
En yhtään tiedä, mitä tästä sitten lopulta tulee, mutta yritetään sitten...:)

Ratsastuskerta
Yksi ehdottomasti parhaista ratsastuskerroista tässä lyhyen ajan sisällä on ollut ratsastuskerta uudella tuttavuudella, Myralla. Vaikka tunti itsessään ei sujunut erityisen hyvin, oli kiva päästä kokeilemaan jotain uutta ratsua vähän uudella asenteella itselleni vielä hiukan uuden opettajan opissa. Loppua kohden omakin ratsastus parani ihan huimasti, ja voisin kokeilla Myraa uudestaankin, vähän  eri asenteeella ja eri työkaluilla.
Ensimmäiset kerrat ovat suureksi osaksi "pelkkää kokeilua" ja nappuloiden etsimistä, jolloin ajatus ei ainakaan itselläni ole niin mukana, ja ratsastus saattaa mennä vähän säätämiseksi. Myralla oli kuitenkin erittäin kiva ratsastaa sen pyrkiessä kivasti eteen, mutta ottaessa kuitenkin myös pidätteet vastaan. 
Mukana viimeisimmässä kuukaudessa oli myös muita onnistuneita ja kivoja ratsastuskertoja (= oikeastaan kaikki), mutta jos yksi pitää valita, niin tämä kyseinen Myralla ratsastaminen. Tästä tunnista kirjoitinkin postauksen, voit käydä lukemassa sen tästä linkistä!

Ratsu
Tähän on kyllä aivan pakko vastata Ferrari, se ainoa ja oikea, pieni valkoinen, kuvankaunis poni. Tässä kuussa pääsin pariin kertaan tämän poni valkoisen, unelmieni yksisarvisen selkään, ja pääsin jopa starttaamaan sillä kisoissa. 
Tämän kiitävän yksisarvisen kanssa tie on vasta alussa, enkä tiedä, mihin se johtaa. En tiedä, missä on seuraava risteys, ja milloin seuraava rekka on asettunut tiellemme niin, että joudumme palaamaan taaksepäin. Kaikki on vielä mahdollista, sen tiedän. 
Pienestä valkoisesta ponista tullaan kuulemaan vielä todella paljon, ainakin toivon mukaan. Tätä pyyhettä ei heitetä naulaan, kun se on kerran käteen saakka annettu. Pyyhe saattaa olla rispaantunut, rikkinäinen & keskeneräinen, mutta se korjaantuu koko ajan. Aivan varmasti.

Hevosaiheinen tapahtuma
Ratsutila Rusthollin iltakisat, aivan ehdottomasti. Minun ja Ferrarin ensimmäiset yhteiset kisat, vaikkakin harjoitusluokassa. Tästä en vielä avaudu tämän enempää, kaikki selviää kyllä aikanaan, lupaan sen ;)

Tapahtuma
*Varsinaisesti animaatio EI liity kyseiseen tapahtumaan, mutten keksinyt tähän kohtaan oikein muutakaan :D*

Yksi ehdottomista parhaista tapahtumista tässä kuussa on koirien irtipitoajan alkaminen. Metsästyskausikin starttaa jonkun ajan päästä, ja Pörri on jo päässyt juoksemaan vapaana metsässä. Kuuleman mukaan tyttökulta on nauttinut tästä oikein kovasti, ja uskon, että kaikki tulee sujumaan kivasti. 
Pörrille on oikeasti hyvää harjoittelua päästä juoksemaan metsään vapaana - kunhan sen vain saa kiinni...
Tässä kuussa ei siis ollut mitään kovin erikoisia tapahtumia, mutta tämä on yksi merkittävimmistä. Ehkä jo ensi kuussa tulee vähän enemmän toimintaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Katsotaan nyt vaan...

Pörrin tempaus
En ole varma, oliko kyseinen kuva otettu tässä kuussa, mutta jos kyllä, niin kuva varmaankin kertoo kaiken tarpeellisen. Lisäksi kaikenmoinen tavaroiden varastelu, omenoiden poimiminen puusta sekä kaikki muu hauska on  saanut päiviimme tietynlaista vilkkautta. 
Ilman tätä roikaletta istuisin varmaan jossain sohvannurkassa päivät pitkät tylsistyneenä elämään - mutta Pörrin kanssa tätä tilannetta ei tule koskaan eteen, se ainakin on varmaa!
Tähän samaan kategoriaan kuuluu luonnollisesti "Pörrin parhaat lähiaikoina", mutta ne onkin jo mainittu yläpuolella....:D

*Siirtyminen muihin aiheisiin, pois eläinaiheista*

Hevosblogi

Itselleni erittäin uusi tuttavuus. Olen toki kyseistä blogia käynyt Jalustin.net:in kautta pari kertaa selailemassa kiinnostavan postauksen osuessa kohdalle, mutta tällä kertaa päätin liittyä tämän nuoren kouluratsastajan blogiin.
Ulkoasu on erittäin siisti, huoliteltu ja miellyttää silmään, teksti ja kuvat ovat hienoja - ei yhtään syytä, miksen olisi tähän blogiin liittynyt. Käykää tekin ihmeessä vilkaisemassa!

Koirablogi
Tätä aivan ihanaa ja mahtavaa koirablogia olen seuraillut jo ihan hyvän aikaa, ja aina ovat tekstit ja kuvat miellyttäneet suuresti! Bay ja Sky ovat aivan mahtavia koiria, ja niiden tekemisistä on aina mahtava lukea. 
En osaa sanoa oikein mitään, mahtava blogi!

Jokin muu blogi (x2)
Tähän kohtaan en oikeasti osannut valita yhtä vaihtoehtoa, ja vaikka en kovinkaan montaa ei-niin-eläinaiheista-blogia seuraakaan, löytyy lukulistaltani niitä muutama. Kaksi on ylitse muiden (oma mielipide), joten halusin laittaa tähän molemmat. Jatkossa ei tätä kategoriaa välttämättä tule olemaan, sillä lukulista ei tältä osin juurikaan muutu.
Alunperin tämä blogi päätyi lukulistalleni hienojen ulkoasujensa ja mahtavien kuviensa ansiosta. Itse en juurikaan välitä lainkaan lifestyle - blogeista, mutta tässä blogissa on jotain erilaista. Nimittäin lehmiä ja muutakin kuin asukuvia. En osaa tästä(kään) sanoa oikeastaan mitään, ihanaa, että tällainen blogi on oikeasti olemassa!
Kuvat lumoavat kertakaikkiaan, eikä tekstikään mitään huonoa ole ;)

Aivan mahtava pullip-aiheinen blogi varustettuna ihanilla, hyvälaatuisilla kuvilla, selkeällä tekstillä, mahtavalla ulkoasulla ja mahtavalla blogilla! En todellakaan osaa sanoa yhtään mitään, banneri on aivan ihana, kuvat hienoja, tekstit käytännöllisiä & monipuolisia jne. Siis mitä, ei tästäkään voi sanoa oikeastaan yhtään mitään, on vaan niin hienoa, että tällainenkin blogi löytyy!

Kuukauden kommentoija
  *Jos kuva näkyy pienenä/huonolaatuisena, ei voi mitään... Mutta siis, kuukauden huippukommentoija oli ihanalla aktiivisuudellaan ja positiivisuudellaan Sylvia, kiitos siis tästä mahtavan aktiivisesta kommentoinnistasi!

Kuukauden kommentti


Oli todella hankalaa valita edes kaksi parasta kommenttia, sillä kaikki saamani kommentit ovat tämän kuukauden aikana olleet todella mahtavia ja piristäviä! En hirvittävän paljoa kaivellut, joten otin tähän postaukseen mukaan vain pari kommenttia. Myös Sylvian, Pandan, Lypsyn, Vilman, ja monien muiden ihmisten kommentit ovat olleet aivan ihania, todella suuri kiitos teille niistä :3!

Suosituin postaus
Tällä kertaa suosituimmaksi postaukseksi nousi - ei niin yllätyksellisesti - Lukulistalllani /2/ huimalla sadallakolmellatoista katselukerralla! Seuraavaan postaukseen olikin matkaa sitten jonkin verran, mutta saihan sekin todella kivasti katselukertoja - 76! Kolmantena olikin sitten ehkä vähän turhan pitkä postaus Harrasteratsastajan polku 72 katselukerralla.


Oma lempipostaus

Miten tämä kesä? - Postaus oli omasta mielestäni onnistuneesti ja selkeästi kirjoitettu, eikä siinä ole ainakaan omaan silmään yhtäkään kohtaa, joka pomppaisi häiritsevänä. Jos sitten kaikki postaukset onnistuisi kirjoittamaan yhtä huolella...! Terveisin Pörri - Postaus onnistui myöskin kirjoituksensa puolesta kivasti, vaikkei se lukijoiden keskuudessa ihan niin paljoa tyytyväisyyttä herättänytkään. Ehkä Pörri vähän liioitteli, mutta joka tapauksessa tuota postausta lukiessa tulen hyvälle tuulelle. Tässäkään postauksessa ei ole mitään erityisen huonoa, mutta hauska se ainakin on - ainakin omasta mielestäni :D

Kuukauden kuva


Osa näistä kuvista on tosiaankin otettu elokuun ulkopuolella, mutta jotenkin nämä ovat vain jääneet mieleen :D Monta muutakin kuvaa olisin voinut lätkäistä, esim. luontokuvia, mutta jätetään tämä nyt tähän...

Kuukauden kappaleet & lempiyhtyeet/laulaja

Näitä löytyikin kaksin kappalein! Ylimmäinen on kohtuullisen uusi tuttavuus ja oikeastaan ainoa tuon yhtyeen kappaleista, josta pidän jotenkin erityisesti... Punkrock ei ole sitä ihan omaa lempigenreä, mutta tuota kappaletta kyllä kuuntelen!
Ja sitten Emma Salokoski - jotenkin tuo kappale on ihan mahtava, kunhan kuulisi vielä siskon laulamana! Vinkvink vaan ;)

Kuukauden herkku
Kuvahaun tulos haulle classic kerrossuklaa
Kuva täältä
Kuukauden elokuva

Kuvahaun tulos haulle paddington
Kuva täältä
Kuvahaun tulos haulle mustesydän
Kuva täältä

Näyttökerrat


Postausmäärä

Postausmäärä oli tässä kuussa aika pieni, mutta blogissa kuitenkin kohtuullinen. Helmikuussa postauksia tuli jopa 23, siihen verrattuna todella pieni määrä. Heinäkuussa tuli kuitenkin 7 postausta, että aika neutraali määrä niin sanoakseni.
Myös katselumäärä on aivan huikea, kiitos siitä, että joku jaksaa tätä näinkin ahkerasti seurata!

________________________________________________________________________

No, tästä postauksesta tuli ehkä kaikkein huolitelluin Kuukauden suosikit - tyyppinen postaus, sillä tähän käytin oikeasti aikaa ihan hurjasti! Toivottavasti joku ihana ihminen jaksoi vielä lukeakin tämän! ;)

8 kommenttia:

 1. Oi miten upeaa on kuulla noin positiivista palautetta!♥ Suuret kiitokset ja kiitos et ilmoitit myös postauksesta!:) Tosi hyvä idea ja oli hauska lukea muitakin elokuun suosikkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kuule mitään, sun blogi on tuon paikan ehdottomasti ansainnut! Tarkoituksenahan on, että kyseisten blogien pitäjät saavat tietoonsa, että heidän bloginsa on täällä esitelty, ettei mene pimityksen puolelle ;)
   Kiitos sullekin ihanasta kommentista!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Ehdottomasti kannattaa tälläinen tehdä joka kuukaudelle :-) Sieltä näemmä löytyi sama herkkukin :-)
  Ja ihan hirveästi kiitos! Tosi ihanaa kuulla kuinka meidän blogi on noinkin jonkun mieleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, josko sitten jaksaisi kuukausi kuukaudelta väsätä jonkinmoisen kuukauden suosikit - postauksen ! Ihana kuulla, että joku muukin tykkää tuosta jäätelöstä, nami! :'D

   Poista
 3. Hei vitsit, miten kiva postaus! Huomaa, että tähän on taas panostettu :) Mahtavaa, kuinka monta kohtaa keksitkään tähän :D Tälläinen olisi kyllä todella mahtava joka kuukausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista! Katsotaan, jos jatkossakin kirjoittelisin jotain tämäntyyppisiä postauksia ? :)

   Poista
 4. Sairaan taidokkaasti tehty postaus, huomaa kuinka tähän on oikeasti panostettu, ja kiitos kun mainitsit blogini, en kyllä olisi uskonut, että tuossa kohdassa se on :D
  Itsekin olen samaa mieltä kanssasi, oikeastaan kaikissa kohdissa. Paitsi no en tietenkään ratsasta joten...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos :3 Multa loppuu sanat sun kommentteja lukiessa! :d

   Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)