12.2.2016

43. Anna minulle hetki aikaa

Tarvitsen aikaa asioiden miettimiseen, mutta siltikin teen usein päätöksiä nopeasti, ja jopa hätäisesti. Jokainen tekee elämässään tuhansia, ja taas tuhansia päätöksiä, joista osaa ei edes huomioi, ikään kuin asia olisi automaatio. Sängystä ylös nouseminen, ja sinne palaaminen ovat päätöksiä aivan samoin tavoin, kuin päätös ennätyksen tekemisestä. Toivottavasti jo näin lyhyen selostuksen jälkeen tajuaa, mitä tällä tarkoitan. 

On olemassa kahden- tai itseasiassa kolmenlaisia päätöksiä. On niitä hyviä päätöksiä, kuten sängystä nouseminen ja syöminen, sekä niitä keskivertopäätöksiä, jotka eivät ole hyviä, eivätkä oikein huonojakaan. Niitä saattaa katua jälkeenpäin, tai olla tyytyväinen siihen, mitä teki. Viimeisinä päätöksinä tulevat ne huonot päätökset, joita katuu sitten jälkeenpäin. Tähän, viimeiseen kategoriaan valitsen mm. varastamisen ja tappamisen, mutta ne ovat nyt ääripäitä. Laimeampi versio siitä voisi olla vaikkapa se, ettei lue kokeisiin ja saa siitä -5.


Välillä kadun sitä, kuinka hätäisesti ja nopeasti teen päätöksiä, ja jätän asioita tekemättä. Kadun sitä, etten aloittanut kokeisiin lukua tällä hetkellä, kun kirjoitan tätä postausta, ja kadun sitä, kuinka olen ollut koulussa joku muu, kuin oma itseni. 




Mutta tämän postauksen tarkoitus ei suinkaan ollut avata teille ajatusten juoksuani, ehkä jokin toinen kerta, kun minulla on kunnolla aikaa. Vaikka blogini on ollut kovinkin aktiivinen kuluneiden päivien ja viikkojen aikana, tosiasia on se, että bloggaus vie todella paljon aikaa, varsinkin, jos haluaa kirjoittaa tekstit kunnolla, ja huolella. Perfektionistina minun on todella vaikeaa tehdä vähemmän, kuin parhaani, mutta ehkä joskus onnistun siinä blogin kanssa.
Olen aina pyrkinyt pitämään blogini aktiivisena, mutta valitettavasti se tulee nyt muuttumaan. Kuten olen jo maininnut, vie tämä paljon aikaa, eikä sitä aina ole liikaa... Niimpä joudun nyt sanomaan, että varsinkin kokeiden aikaan blogi tulee olemaan normaalia hiljaisempi. Kerralla päivittelen sitten enemmän.

Tästä postauksesta lähtien ensin kouluhommat, kokeisiin luku ja kaikki tärkeä ennen blogia, tai edes tietokoneen avaamista. Jos bloggaan tällä tahdilla, en ehdi koskaan lukea tarpeeksi kokeisiin, ja panostaa kouluun. Koulu on minulla SE JUTTU, jonka avulla jaksan kaiken. Vaikka se välillä tuntuu raskaalta, on se minulle elintärkeä. Niimpä blogi alkaa toimia hiljaisemmin ja vaisummin, mutta yritän päivitellä sitä silti 1-2 kertaa viikossa, ratsastustuntien ja Pörrin kuulumisten merkeissä. 

Katsotaan nyt, mihin tieni vie!





Ja vielä loppuun pahoittelut hiukan sekavasta postauksesta, sillä tuo alku saattoi johtaa hiukan harhaan... Ratsastuspostaukset tulevat normaalilla aikavälillä, ja muita kuulumisia silloin, kun on kuvia, aikaa ja inspistä kirjoittamiseen. Bannereita voi tilata normaalisti, teen heti, kun saan hetken aikaa:)

Tästä postauksesta riippumatta blogi tulee päivittymään 1-2 kertaa viikossa, joten älkää huoliko;)

8 kommenttia:

  1. Voi harmi että sulla kävi noin :(! Toivottavasti saat luettua kokeisiin ja panostettua kouluun, mutta muistahan tulla päivittelemään meille aina väliää ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tulen, kiitos piristävästä kommentistasi:D

      Poista
  2. Tsemppiä kokeisiin ja kouluun muutenkin :) Tosi kiva postaus, mua ei haittaa vaikka postaustahti hidastuisikin, kun pitää ymmärtää ettei elämä ole pelkkää koneella istumista. Sulla on hyvä blogi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä mahtavasta kommentistasi!

      Poista
  3. Kivannäköinen blogi sulla! Mullakin vähän sama, että pitäisi enemmän avata niitä koulukirjoja kun ottaa konetta esiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä tiiä, mistä näitä mahtavia kommentteja ja kommentoijia tulee :o! Kiitos ihan valtavasti:D

      Poista
  4. Anonyymi22.12

    Aina minullekin käy sama, että pitäisi olla lukemassa kokeisiin, kun avaa tietokonetta... Onneksi kohta on hiihtoloma!

    VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)