22.2.2016

51. Pitkästä aikaa valjaissa

Tai tarkemmin sanottuna ensimmäistä/ toista kertaa. 20.2.2016 vedimme Pörrille pitkästä aikaa jälkeä, tällä kertaa kolme jälkeä. Kyseessä oli siis Pörrin ensimmäinen lumijälki, ja siihen nähden tämä meni todella hyvin! Pieniä erehdyksiä toki sattui, olihan tämä ensimmäinen lumijälki, mutta niistä saattaa tulla lisää tekstiä tuossa alempana.

Ja näin alkuun varoituksen sana, kuvia on todella paljon, niitä tuli hiukan räpsittyä...

1.

2.

3.

4.

Aloitimme jäljestyksen siis vetämällä porsaan kylkiluuta pitkin peltoa. Ensimmäisellä kerralla jälki meni "väärään suuntaan", mutta siltikin Pörri löysi todella hienosti sen, mitä pitikin! Todella hienostihan se meni, vaikka hiukan hakemista näin alussa olikin. Tämän tarkempaa analyysia minulla ei ole varaa antaa, sillä en tiedä, mitä kertoisin.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Toinen jälki otettiin samalla herkulla, ja tällä kertaa isäni veti jäljen. Koska Pörri on kiintynyt kovasti isääni, se ei meinannut malttaa odottaa, että pääsee isän perään juoksemaan. Tämä meni hiukan oudosti, mutta kyllä se seurasi ihan yhtälailla hienosti sitä oikeaa jälkeä, ja olimme tyytyväisiä! Ihan pakko peräänkuuluttaa sitä, kuinka hienosti Pörri meni lumijäljen perässä ensimmäiseksi kerraksi!

13.

14.

15.

16.

17.

Kolmas ja viimeinen jälki vedettiin siansorkalla toisella pellolla. Tämä meni ihan nappiin, Pörri taisi paremmin tajuta, missä mennään ja miten. Pientä oikaisua lukuunottamatta tämä jälki meni 10+ - arvosanalla, meni suoraan jälkeä pitkin siansorkan luokse, hieno tyttö!

18.

19.

20.

Mitäs piditte postauksesta, vaikka kuvia olikin vähän enemmän, kuin normaalisti? Mikä oli lempikuvanne?

6 kommenttia:

  1. Kivä postaus ja hyviä kuvia! Kaikki kuvat olivat niin hienoja että lempikuvan valitseminen oli aika vaikeaa, ehkä se kuitenkin on 16 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla:) Itsekin pidän nro. kuudestatoista:)

      Poista
  2. Mielenkiintonen postaus! Hienoja kuvia oot napsinu ❤️ Lempi kuva oli varmaankin 15.!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8.56

    1 ja 15 oli lempparit! :-) Söpö Pörri, kiva postaus ja ihanat kuvat <3!

    VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)