2.2.2016

38. Tammikuu

Alan tehdä joka kuukausi blogiin pienen  yhteenvedon kuluneesta kuukaudesta, ja tähän sisältyvät siis kuukauden uudet suosikit, jos niitä on tullut, suosituimmat postaukset, parhaat kuvat, kivoimmat kommentit yms., joten saatte varautua pitkään postaukseen. Kaikista kuukauden suosikeista/ mistään kuukauden suosikista ei välttämättä ole kuvia, mutta älkää huoliko, kyllä tälle postaukselle kuvia saadaan. En nimittäin enää kirjoita niitä kuvattomia postauksia, vaan pidän mieluummin vähän pidempää taukoa, mikä tässä on nyt valitettavasti tullut olosuhteiden pakosta. 

Kiitos tästä kuvasta Sylvia

Aloitetaan sitten ihan pelkästä blogista, ja sen sisällöstä. Tammikuussa julkaisin vain 19 postausta, mutta kaikki kiireet huomioon ottaen se on ihan hyvä määrä. Mielestäni postausten laatu on hiukan parantunut tammikuun alusta, onneksi. Kuvat eivät olleet aina mitään parhaita, mutta vaikka se laatu ei aina ole sitä parasta, niin siltikin sain talletettua muutamia hauskoja kuvia, joista osalle nauroin maha kipeänä yli 10 minuttia. 

Pörriin liittyen kirjoitin valitettavasti vain seitsemän kertaa, mutta kuvamateriaalia tai ihmeellisempiä tapahtumia ei sen enempää ollut, joten ei siitä sitten sen enempää. Katsotaan, jos joskus saisin hiukan enemmän materiaalia Pörristä näin sairastelukauden keskelläkin...

Ratsastukseen liittyen kirjoitin vain kolme kertaa, joista yksi oli kisakauden puimista. Omien sairastelujen takia kävin tunneilla vain kaksi kertaa, joista molemmista olen tänne blogiin jo kirjoitellutkin.

Erikoispostauksia tuli tammikuussa ihan järkyttävä, jopa luvattoman suuri määrä! Kahdeksan postauksista oli jotain muuta kuin kuulumisia, ja silloin se lasketaan minun silmissäni erikoispostaukseksi, joten siitä johtuen meillä oli täällä erikoispostauksia todella paljon näkyvissä. Itseäni tämä määrä erikoispostauksia häirisee, mutta toivottavasti helmikuussa tulisi enemmän ihan peruspostauksia, kuin erikoispostauksia...

Tässä tällainen Pörrin tekemä jutska...
Suosituin tekstini oli, kuten sivupalkista näkee, Jääprinsessa, joka siis kertoi todella mahtavasti menneestä tunnista Stellan kanssa! Olen vieläkin siitä ihan fiiliksissä, vaikka tunnista on yli viikko aikaa, mutta minkäs sile voi, että iloitsee hyvin menneestä vieläkin, eikä keskity siihen huonoon? 

Parhaita kommentteja en osaa sanoa ollenkaan, sillä kaikki saamani kommentit ovat olleet todella ihania, kiitos kaikille kommentoijille niistä! Mutta erityisesti mieleeni ovat jääneet Kamillan ja Sylvian kommentit, jotka ovat olleet aina kivoja ja piristäviä! Kaikki kommentit olivat kuitenkin ihania, kiitos vielä kerran!

Vielä viimeinen itse blogiin liittyvä juttu, paras ottamani kuva tässä kuussa. Tähän en olisi halunnut valita vain yhtä, joten en sitä tehnytkään, mutta tässä mielestäni kaikkein onnistuneimmat kuvat tältä kuulta...




Tärkein tapahtuma tässä kuussa mulle itselleni oli ehdottomasti Lux- Helsinkin, jonne onnekseni pääsin kuukauden alkupuolella eräänä viikonloppuna. Siitä olen kirjoittanut ihan postauksenkin, ja sen voit lukaista Täältä. En viitsi siitä tapahtumasta enää tähän postaukseen kuvia laittaa, mutta jos haluat ne kuvat katsoa, niin käy tuossa ylempänä olevassa linkissä kurkkaamassa. 


Tässä kuussa tapasin nykyiset hyvät ystäväni, Kylpytakin ja Suihkuhanskat, jotka sain joululahjaksi. Olen odottanut niitä jo pitkään, ne ovat vain niin ihanat, että en kestä! Tutustuin myöskin kahteen todella ihanaan rasvaa, ja luin maailman parhaan kirjan. Kuukauden suosikeista ei sitten tämän enempää!

Sanotaanko sitten, että hei hei tammikuu 2016, ja tervetuloa helmikuu 2016!




4 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea ja toteutus! ❤️

    VastaaPoista
  2. Kiva postausidea ja hyvin toteutettu! :) Ja ihanat kuvat oot valinnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon tästä kommentistasi <3

      Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)