7.1.2016

22. Kommentointikisan tulokset

No niin, nyt saatiin sitten tämäkin kisa päätökseen! Tulokset olivat aika mukavat, ja olisi tietenkin mukava, jos ilman tällaisia kisojakin tulisi saman verran kommentteja. Kuitenkin, kommenttiboksi heräsi tämän kisan aikana hyvin eloon, ja kommentteja tulikin 55 kappaletta. Kiitos siis kaikille kisaan osallistujille! Olen myös tehnyt teitä varten pienen yllätyksen, jonka saatte kohta tietoonne, jos jatkatte lukemista!
Haluaisitteko muuten jatkossakin jonkinlaisia kisoja, esim. bannerikisoja yms.? Sana on vapaa! Erikoispostausehdotuksia onkin siis tullu ihan mukavasti, ja niiden teon parissa sitten jatketaan.
Kommentteja siis tuli (minun mittapuullani) aivan järkyttävä määrä, ja olen tästä kommentointiaktiivisuudesta todella kiitollinen:3 Ja juuri sen takia järjestinkin tähän loppuun tällaisen pienen yllätyksen, mutta en kerro sitä vieläkään. Mutta en enää pitkitä jännitystä, vaan siirryn suoraan asiaan!

Hehe, löysinpäs vihdoin ennen julkaisemattoman kuvan;) Kiitos siitä Sylvia!

Kaikki kommentoijat 

Leksun Menoa, 3 kommenttia
Sylvia, 17 kommenttia
Airi, 14 kommenttia
Vilsku, 1 kommentti
Sennu, 15 kommenttia
Hertta, 1 kommentti
Kamilla, 3 kommenttia
Nea, 1 kommentti

Noista (linkit blogeihin) voikin jo päätellä voittajan, joka oli Sylvia seitsemällätoista kommentilla. Onnittelut siis voittajalle! Toiselle ja kolmannelle sijalle pääsivät Sennu ja Airi, onnittelut heillekin!
Jos laskin nämä äänet väärin, voitte ilmoittaa siitä minulle kommenteissa. Tahallani en nimittäin ole keneltäkään jättänyt kommentteja pois tai huomioimatta.

Teidän tietämättänne minä täällä muuntelin hiukan sääntöjä. Muuten ne pysyivät samanlaisina, mutta mukaan tulivat myös toinen ja kolmas sija. Kisan pääpalkintoja oli tosiaan uusi, aktiivinen lukija blogiin. Olinkin jo liittynyt aikaisemmin Sylvian blogiin, joten sillä tavalla hänelle ei palkintoa valitettavasti tule, sillä kommentoinkin hänen blogiaan aikas aktiivisesti.
Toisen ja kolmannen sijan palkinnot ovat sitten uusi lukija, mutta aktiivisuus ei ole välttämättä aivan niin taattu. Riippuu vähän omista kiireistä yms., mutta yritän mahdollisimman aktiivisena pysyä kaikissa blogeissa, joita luen. Mutta kuten sanoin, eroaa tämä ensimmäisestä palkinnosta aktiivisuudella.

Kiitos kuitenkin kaikille osallistujille, ja tein tosiaan linkit kaikkien heidän blogeihinsa, käykää ihmeessä kurkkaamassa!

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Voitinko mä??? En ole ikinä voittanut missään kisassa : D

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)