10.1.2016

24. MyDay aikojen takaa

Aluksi ajattelin, etten tätä julkaisekaan, mutta käytinhän tämän kuvaamisen aikalailla kello kuuteen asti (silloin kun kuvasin tämän), ja en ole ihminen, joka ehdoin tahdoin haluaa tehdä turhaa työtä. Turhaudun siitä.
Postausten tekemisessä olen huomannut itselläni muutamia muutoksia. Käytän niihin nykyään paljon enemmän aikaa, mutta oletteko te huomanneet mitään eroa nykyisten ja aikaisempien postausten välillä? Tällä kertaa mulla ei ole siis muuta kerrottavaa tähän alkuun, joten mennään suoraan postaukseen--> Varautukaa muuten pitkään postaukseen, kuvia on paljon! Postaus on pääasiassa pelkkää kuvien katselua, jossa on mukana hiukan tekstiä, mutta siis TODELLA PITKÄ POSTAUS LUVASSA, MELKEIN 60 KUVALLA VARUSTETTUNA!!!!

Postauksen kuvasin siis 4.1.2016, joten onhan siitä jo jonkin aikaa. Paljon kuvia tosiaankin luvassa, ja jos päiväni kiinnostaa, jatka ihmeessä lukemista!

Pahoittelut laadusta:/


Heräsin siis 08.18 maanantaina 4.1.2016. Makasin sängyssä hyvän aikaa, mutta lopulta nousin, ja petasin sänkyni. Tuo petaustyyli on nyt vähän mitä on, mutta ainakin on pedattu:)




Siirryin siitä sitten aamupalalalle, joka kattoi tällä kertaa huiman sipuliruisleivän;P Söin sen sitten hyvän Aku Ankan parissa, ja kyllä maistui:)




Aamupalan jälkeen hoidin muut aamuhommat loppuun, eikä siitä nyt tällä kertaa enempää.













Näin siinä sitten valitettavasti lomalla käy: Kun ei ole muuta tekemistä, roikutaan koneella. Laitoin teille nähtäväksi yhdentoista kuvan verran sitä, kuinka kauan koneella roikuin. Aivan liian kauan. Itse haluaisin koneellaroikkumistavasta kipeästi eroon, ja koulujen alettua tämä on yleisesti ottaen vähentynyt. Jossain vaiheessa hainkin itselleni välipalaa välipalan aikaan, jotten kuolisi yleisesti ottaen nälkään.










Lähdin sitten jossain vaiheessa ulos, siihen järkyttävään pakkaseen. Tavoitteena oli tosiaan kolata koko piha, ja siinä onnistuinkin, JES! Kuvailin myös hiukan kaikenlaista, kuten ylläolevista kuvista voi huomatakin. Pörristäkin sain räpsäistyä muutaman ihan kelvollisen kuvan, jotka laitoin nähtäväksi teillekin.










Ennen, kuin olin saanut kolattua pihan loppuun, ruokin Pörrin ja samalla räpsin muutaman kuvan. Kolattuani pihan lähdin viettämään aikaa läheiseen leikkipuistoon. Aika nopeasti kuitenkin palasin takaisin kotiin, sillä meinasin jäätyä ihan jääpuikoksi!




Ihanaa, ulkoilun jälkeen pääsin suoraan ruokapöytään, ja ruokana oli siis paistettuja perunoita, nakkia ja sipulia<3! Ai että, maistui kyllä ihan taivaalliselta.




Syönnin jälkeen uppouduin Walter Moersin kirjaan, joka tosiaankin imaisee mukaansa. Suosittelen!






Hain sitten jossain vaiheessa peiton päälleni, ja jatkoin hyvän kirjan ahmimista. Siirryin sitten jossain vaiheessa takaisin tietokoneen ääreen, ja aloin kirjoittamaan postausta, jonka julkaisinkin jo ajat sitten, omalla ajallaan (toisin kuin tämän postauksen).







Päädyin lopulta katsomaan MenInBlack3:sen hetken harkinnan jälkeen. Ja koska olen marsu, oli minun aivan pakko ottaa seuraksi viinirypäleitä (jotka söin alkutekstien aikana...). Hiukan ennen kuutta näpsäisin Pörristä päivän viimeiset kuvat<3!

No, tästä postauksesta tuli todella pitkä, johtuen siitä, että halusin kaikki kuvat esille erikseen, enkä kollaaseissa (toisena syynä laiskuus). Mitä mieltä olitte hiukan erilaisemmasta MyDaysta? Oliko tämä liian pitkä postaus? Jaksoitteko lukea? Oliko tämä tylsä? Millaisia postauksia haluaisitte jatkossa?


8 kommenttia:

  1. Sinulla näytti olevan kiva päivä : D

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olihan se ihan;) Käyn katsomassa blogisi:O

      Poista
  2. Tämä oli kiva postaus!

    www.ponielamaas.blogspot.fi
    liity ihmees lukijaks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käynpäs katsomassa blogiisi, luultavasti liitynkin;)

      Poista
  3. Kiva postaus!

    ~Hunaja~

    VastaaPoista
  4. Ootko ajatellut, että tekisit Myday videoita? Kiva postaus tämäkin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valitettavasti tämä ei ehkä ole mahdollista, sillä mulla ei oo youtube- käyttäjää ja ilman sitä videot ei pyöri:'(

      Poista

Kommentoithan edes jotain, se merkitsee paljon! :)